Silvestrovské trblietanie

12:29

Dúfam, že ste poctivo silvestrovali a že vám nie je dnes nevoľno, tak ako mne. :) Priveľa šampanského je priveľa šampanského... ;) Každopádne, bol to skvelý večer a na podporenie slávnostnej nálady som do líčenia pridala trochu viac kontrastu a trblietok. Primárne som použila paletu 88 tieňov od značky Zoeva, ktorú som dostala na Vianoce, zlatý očný mono tieň od Manhattanu, no-name zlaté trblietky, ktoré v skutočnosti neboli také žlté ako na fotke(Neviete, kde sa dajú zohnať kozmetické trblietky? Lebo tieto boli predsa len trochu hrubé na použitie na očiach.), tekutú očnú linku od Miss Sporty a riasenku od AVONu. Ak by ste chceli vedieť detaily o produktoch či postupe, kľudne sa pýtajte v komentoch.


 A vy ako? Tiež ste na Silvestra popustil uzdu fantázii a vzali to viac extravagantne? Alebo ste radšej stavili na domácu pohodu? Tak či onak, dúfam, že ste si posledný deň roka užili a nový rok 2012 ste poriadne privítali. My vám aj so sestrou prajeme, aby bol oveľa lepší ako ten predchádzajúci a trošku horší než ten budúci. :)
Ďakujeme, že nás sledujete a čítate!

Vaša Nikavero a LadyZet

Môže sa vám tiež páčiť

1 komentárov

  1. no, extravagantná som určite nebola, ale bola som určite výraznejšie nalíčená, než inokedy :) bodaj by bolo takých príležitostí viac :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta