Dokonalá sviatočná červená

8:30

Nedá sa povedať, že by som nevedela oceniť výrazne nalíčené oči, avšak u mňa ich väčšinou nenájdete. Nejako s nimi nie som stotožnená a keď chcem svoj make-up ozvláštniť,  radšej siahnem po farebnom rúži. Možno je to aj v tom, že mám pomerne malé oči a pery vnímam ako dominantu svojej tváre. 

Každopádne, výrazných rúžov mám doma tonu a predpokladám, že budú stále pribúdať, stále sa totiž obzerám po nových odtieňoch a finišoch. Práve druhé spomínané ma presvedčilo ku kúpe novinky od Maybelline - Color Sensational Creamy Matte rúžu v odtieni Siren in Scarlet. Rúž sľubuje dve na prvý pohľad nezlúčiteľné veci, krémovosť a matný efekt, čo ma naozaj zaujalo. Pri výrazných rúžoch totiž vyžadujem dobrú výdrž, avšak tá je niekedy na úkor komfortu nosenia. Ako to teda dopadlo?




Rúž ma naozaj nádhernú farbu, klasickú červenú s chladným podtónom, na prvý pohľad mi veľmi pripomína môj obľúbený rúž zo Sephory - pozrieť si ho môžete v tomto prehistorickom článku. Povedala by som, že Maybelline je viac koralový, má v sebe trošku ružovej. Je dosť pigmentovaný, ale ak mám byť úprimná, nie je to žiadne terno, po perách musíte ozaj prejsť viackrát, aby sa prejavil v celej svojej kráse. 

Finiš je ozaj unikátny, podľa mňa sa im ozaj podarilo spojiť komfort nosenia s krásnym matným efektom. Jediná vec, na ktorej krémovosť uberá, je výdrž. Tá nie je zlá, ale rúž sa otláča na poháre a po jedle potrebuje trochu obnoviť. Ale nie je to nič tragické, nerozpíja sa ani nerozmazáva. V pohode so mnou prežil celý pracovný deň, sem-tam som ho pretrela balzamom na pery. 



Večnou škodou ostáva, že na SVK sa dostali len tri odtiene z tejto rady, nájdete ich v špeciálnych stojanoch v DM. Siren in Scarlet je dokonalá červená ako stvorená k štedrovečernému stolu, takže ak po takej pátrate, vrelo odporúčam.

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

6 komentárov

  1. Krásny odtieň... :) Práve klasická červená a tmavá fialovo-bordová sú odtiene, ktoré mi už nejaký čas chýbajú a asi by bolo načase popozerať sa po nich v drogérii :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Názov tvojho článku je naozaj výstižný. Krásny ruž a tá farba je úplne top.

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta