7 secrets

20:14


"Wow. After I jumped, it ocurred to me. Life is perfect. Life is the best, full of magic, beauty, opportunity, and television. And surprises...lot's of surprises, yeah. And then there's the best stuff, of course. Better than anything anyone ever made up, 'cause it's real."
(z pesničky Never let me go od U2 použitej vo filme Million Dollar Hotel)

Ďakujem milej Carmabelle za "tag" o siedmich tajomstvách , ktorý momentálne koluje medzi slovenskými blogermi. Naozaj som nečakala, že aj ja so svojimi 5(úžasnými) sledovateľmi budem niekým označená, takže ma to veľmi potešilo.

Teeda aj ja ponúkam svojich 7 secrets, dúfam, že aspoň pobavia. :)

1. Aj keď som študentkou Európskych štúdií a škola ma veľmi baví, mojím snom je pracovať ako MUA, čiže make-up artist. Nemám na to žiadne vzdelanie, ale neskutočne ma to baví, nalíčim každého kto mi príde pod ruku. :D Uvidíme, ako to nakoniec dopadne, do ukončenia štúdia mám ešte pár rôčkov, tak mám čas sa rozhodnúť.

2. Bod dva súvisí s prvým bodom. Mojím najväčším odreagovaním je sledovanie beauty videí na Youtube. Som pravidelným odberateľov videí od známych vizážistiek ako Lisa Eldridge či dvojica sestier Pixiwoo. V ich prípade sa make-up stáva umením a človek sa od nich veľmi veľa naučí.

3. Chvíľu som pracovala ako modelka, a to mi umožnilo vidieť miesta na svete, na ktoré by som sa inak nedostala. Napriek tomu by som si to už nezopakovala, keďže to celé neskončilo dobre.

4. Nech jem, čo jem, nezvyknem pribrať. ;) Je to na jednej strane výhodné, na druhej strane to má na svedomí aj moje nenormálne úzke zápästia, z ktorých mi padá polovica náramkov a úzke členky, pre ktoré nemôžem nosiť členkové topánky, keďže v nich moje nohy vyzerajú veľmi komicky.

5. Akosi sa neviem prinútiť kupovať si oblečenie v pestrých farbách, ak keď sa mi páči. Vždy nakoniec siahnem po čiernej, sivej či tmavomodrej.

6. Som pravidelnou návštevníčkou festivalu Pohoda. Niet miesta, kde by som sa cítila slobodnejšie.

7. Neznášam ľudskú pasivitu a nezáujem. Nič sa nezmení, ak každý nezačne sám od seba.

Označujem všetkých, ktorých tento tag ešte neomrzel a majú chuť o sebe niečo prezradiť. :)
Plus Domenicu, ktorej štýlový blog som objavila až dnes ráno. :)

Môže sa vám tiež páčiť

1 komentárov

  1. no ja sice neviem co je to tag o siedmych tajomstvach, lebo na blogch ktore sledujem som zatial nic take nevidela ale precitala som si tento prispevok a dost ma zaujal bod 4. ja mam tiez problem s tenkymi zapestiami a clenkami lenze ja priberiem vsade len tam nie a potom to vyzera strasne takze mas stastie ze si chuda a mas to vyvazene..a inak uzke clenky sa daju celkom zamaskovat hrubymi ponoskami;)

    http://fashionfin.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta