Maybelline Colorsensational Popstick in Cherry Pop

20:34

.... a iné pomarančové odtiene...

Už ste si asi na viacerých blogoch a aj v drogériách všimli najnovší počin firmy Maybelline - Colorsensational Popsticks, akési balzamovo gélové "rúže". V úvodzovkách preto, že u väčšiny je pigmentácia slabšia ako u čerešňového Labella. Ja som zatiaľ čítala len nie príliš pozitívne recenzie, napr. u Viennettky. Ani to mi však nezabránilo dnes v DMke podľahnúť a jeden si kúpiť(stál asi 6,19€, ja som mala 25% zľavu, takže ma vyšiel na niečo okolo 4€). Vybrala som si odtieň 080 Cherry Pop, ktorý podľa obrázku vyzeral ako tmavšia ružová. Veľký omyl, v skutočnosti je to úplne oranžový odtieň :). Takže sa neodporúčam riadiť len farbou na obale. Všetky ostatné odtiene boli naozaj takmer fez farby. Mne fakt, že Cherry Pop bol dooranžova, vôbec nevadil, keďže mám ryšavé vlasy a svetlú pleť, padol mi ako uliaty. A presne tá jemná oranžová farba mi pripomenula, že mám vo svojej zbierke ešte 2 koralovo-oranžové odtiene, ktoré treba prevetrať, a to hydratačný rúž od AVONU - Tangerine a už asi rok starý rúž od firmy Manhattan (ktorá sa u nás už veľmi nepredáva, pokiaľ viem) - 34N.
zľava : Avon hydratačný rúž - tangerine, Maybelline Popstick - Cherry Pop, Manhattan - 34N


Páčia sa mi všetky 3, myslím, že sú to ideálni adepti na leto. Kvôli jednoduchosti nanášania a prirodzenému efektu však asi najčastejšie budem siahať práve po "balzame" od značky Maybelline. Jeho dizajn je naozaj super, je priehľadný, akoby ste sa pozerali cez nanuk. :) Vonia krásne, mne pripomína niečo svieže čerešňové. Na dotyk je relatívne mastný, mne sa na pery nanášal veľmi ľahko a zanechával príjemný pocit. To, samozrejme, znamená, že nevydrží dlho, ak nepijete, nejete, možno tak 2 hodinky. Zatiaľ som si nevšimla, že by pery výraznejšie vysušoval, aj keď po použití som rozhodne nezaznamenala dlhodobejšiu hydratáciu.  
Maybelline Colorsensational Popstick - Cherry Pop

swatche Maybelline S.Popstick - vľavo pretreté asi 1x, vpravo asi 10x :)

 Ale verím, že v lete nezanedbám ani ostatné dva odtiene. Rúž od Manhattanu je taká skutočná neónovo oranžová, ak by ste ju naniesli v silnejšej vrstve, budete svietiť v dave. :) Ja osobne ju len jemne vklepkávam do pier, lebo sa mi nechce babrať s kontúrovacími ceruzkami a štetcom na rúž.
Odtieň Tangerine od AVONu bol milé prekvapenie, keďže som sa obávala, že bude príliš podobný tomu od Manhattanu. Nakoniec sa nepodobajú ani zďaleka. Tangerine je skôr do ružova a na perách pôsobí veľmi prirodzene.
vľavo Mathattan, vpravo AVON

Tu si ich môžete pozrieť všetky v akcii, všetky swatche sú veľmi jemné a ani som sa s nimi veľmi nebabrala. :D
Maybelline Colorsensational Popstick in Cherry Pop

AVON - Tangerine

Manhattan - 34N

 Aby som nezabudla, Cherry Pop má ešte jednu vychytávku, má malé zrkadielko na obale, ktoré postačí na presné nalíčenie pier. ;) Ak by som ho mala hodnotiť celkovo, dala by som mu asi 3 body z 5, ktoré dostal hlavne za originálny nápad, dizajn a vôňu.


Nakoniec ešte dôvod, prečo som prispievala v poslednom čase pomenej... Bakalárka, ktorá je dnes už úspešne zviazaná. Plus sme sa aj so sestrou sťahovali, tak môžete čakať nejaké interiérové tipy. ;)



Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

3 komentárov

  1. Tak abych rekla pravdu, nejvic me zaujal ten manhatta, skoda ze v Cechach neni poradne k sehnani:-(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa paci Avon, gratulujem k bakalarke, ja ju tento rok opravujem a mam jej uprimne plne zuby :) Takze velka gratulacia, v lete z nas snad budu Bc. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nechápu, proč ten můj vůbec mastný není :-( Jinak všechny odstíny jsou moc pěkné a sluší ti, nejvíc se mi na tobě líbí asi ten Avon :-)

    A gratulace k bakalářce, já to tenhle semestr zase nezvládla, moje studia začínají být nekonečná :-(

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta