Pupa odtieň 033 Holographic Sky Blue

19:21

Ako ste si už mnohé iste všimli, Pupa prišla s novou kolekciou lakov na nechty. Kolekcia obsahuje duochrome laky, neónky a holografické laky. Keďže v takýchto ,,drogérkových" lakoch sa doposiaľ poriadny holograf nikdy nevyskytoval, nedalo mi a musela som predajňu Pupy navštíviť. A vyplatilo sa. Odniesla som si holografický lak číslo 033 Holographic Sky Blue.


Je to krásavec ako sa patrí. Avšak musím povedať, že rozhodnúť sa len pre jeden bolo naozaj veľmi ťažké. Všetky odtiene týchto krásnych holografov, ktoré sú v ponuke nájdete tu. 

Blue Sky je svetlomodrý lak s veľkým obsahom mikrotrbiletok. Mám pocit, že v ňom vidím aj trošinku zelenej. Pravdupovediac sa ale nelakoval veľmi dobre. Na fotkách mám tri vrstvy, také diery robil. A štetček bol akoby tvrdý a zanechával v laku stopy po ťahoch. Na druhej strane však schol ako blesk, takže som mu to nekomfortné lakovanie schopná odpustiť. 



Čo je úplne super holografuje aj pri umelom svetle. Samozrejme nie je to ako na slniečku ale stále vidieť, že je to holograf.


V tieni sa zasa tvári ako matný a nenápadý. Človeku sa až veriť nechce, že ide o jeden a ten istý lak.


Sestra tiež neodolala a zadovážila si od Pupy holografický kúsok v odtieni 036 Holographic Lilac, ktorý môžete vidieť aj u Veve. Má ho na sebe druhý deň a končeky nechtov to už nevydržali. Je to škoda, lebo takýchto krásavcov by som chcela mať na nechtoch večne :)


Suma sumárum, som z holografických lakov od Pupy nadšená! Určite si ešte nejaký zaobstarám, ale keďže je to limitka, budem sa musieť poponáhľať, nech mi ešte nejaký ostane. Horúcim adeptom je číslo 038 Holographic Strawberry. Aby som nezabudla, plusom je aj cena, 3,90€ (5ml) za nádherný holograf, to sa len tak nevidí!

Vaša LadyZet.

PS: Dúfam, že ospravedlníte mierny nedostatok textu, ale mám pocit, že fotky hovoria za všetko. Ak by Vás však niečo čo som vynechala zaujímalo, kľudne sa pýtajte.

PS2: A nezabudnite na prokrastinačnú rozdávačku, kde na Vás čakajú samé super vecičky! :)

Môže sa vám tiež páčiť

17 komentárov

  1. Je nádherný! Už dlouhou dobu mám nutkání si pořídit holograf . ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bola som sa na nich už v Pupe pozrieť, a odchádzala som strašne nervózna, lebo som si nevedela vybrať odtieň... Chcela by som všetky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja sa chystám cez víkend nejaký kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aaaa, kráásne sú, asi si pre také skočím :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je krásný a hodně mi připomíná NfuOh 65!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. kraaasne su oba :) videla som uz vcera u VEVE ach preco ja mam pupu tak daleko ;(((

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Heleďte se, vy slovenský blogerky, moc mě neštvěte, neustále mi podstrkovat pod nos takový krásný holografy, který si nemůžu koupit, to se dělá?? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to je hrozný, dívat se na takovou nádheru a nemít možnost se k ní dostat! :-( kvůli těmhle lakům mi asi vypadnou oči z důlků :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. perfektne su tie laky. pupa sa pochlapila :) sice ich laky boli vzdy super!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To all: Ďakujeme všetkým za komenty, ak máte možnosť, určite si aspoň jeden PUPA holograf zadovážte! Inak, ostali sme prekvapené, PUPA nie je v ČR??
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja som si musela kupit dva!! Tento sky blue a este silver, mne sa ale lakuju perfektne, takze neviem... Su krasne pre mna vsetky tieto odtiene a holograficke su tiez dost, nno krasa, nemozem sa ich vynadivat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ten modry je pekny, veeeelmi ma lamalo ho vziat. Ale mam strasne vela modrych lakov, tak som odolala :) A vzala nakoniec ten fialovy a taupe odtien. Som na ne zvedava lebo zatial som nemala kedy lakovat. Ale podla fotiek vyzeraju krasne.

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta