Botičky

21:40

Ako mnoho žien, tak aj my so sestrou nevieme odolať krásnym topánkam. Preto sme si z našej poslednej návštevy rodného mesta odniesli obe po páre topánočiek. Ja som tie svoje chodila tri dni okukovať, kým som si ich kúpila a neľutujem. Sú nádherné a aj napriek svojej enormnej výške (aspoň pre mňa) sú veľmi pohodlné. Je to jednoducho láska.


Sestra nezaháľala a jedny topánočky si tiež kúpila. Sú nemenej pekné a asi aj trocha praktickejšie než tie moje. Keďže sestra je podstatne vyššia než ja, tak pre ňu sú úplne ideálne. A 17. si ich berie na promócie, bude kočica :) Ale pravdupovediac učarovali aj mne a v auguste sa chystáme domov opäť, tak dúfam, že si ich odnesiem v ružovo tyrkysovej kombinácii :)


Páčia sa vám takéto farebné botičky alebo skôr obľubujete klasiku?
V najbližšej dobe sa môžete tešiť na recenziu nových lakov od Dermacolu, všetko už máme nafotené, vyskúšané takže sa pripravte na rozlúštenie otázky či kryjú naozaj v jednej jedinej vrstve ako sľubujú :).

Vaša LadyZet.

Môže sa vám tiež páčiť

6 komentárov

  1. Mne sa pacia velmi :-). Zial, v topankach som vacsinou straaasne konzervativna a okrem par letnych uletov (zabky musia byt farebne!! a aj conversky) kupujem vsetko v ciernom. Ok, mam par aj inych farieb, ale nosim ich tak, ze skoro nikdy :'(.

    VeVe
    imperfectwonderland.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som asi za všetky farby, ale najradšej mám béžové, lebo sa mi hodia k čomukoľvek :-))) najbláznivejšie mám ružové číňanky. hoci prevažuje čierna, biela a béžová, nepohrdla by som nejakými tyrkysovými...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzerajú nádherne aká je to značka? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vies co, je to taka no-name znacka z jedneho shopu u nas v BJ... Boli za par €, tak sme rady, lebo mam pocit, ze v "znackovych" obchodoch typu ZARA ci HM kupis ovela vacsie sunty a za kopu penazi...
      Nikavero

      Odstrániť
  4. waaaau tie prve su peckove! slintaam krasa krasa! :)))

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta