My Hsin Ni - kórejské pleťové papierové masky

16:17

Možno si ešte pamätáte na môj článok o pleťovej papierovej maske Essence My Skin, v ktorom som sa sťažovala, že na slovenskom trhu je podobných výrobkov veľmi málo a už vôbec nie tých ospevovaných - ázijských značiek. Preto sme so sestrou boli veľmi prekvapené, keď sme na kórejské pleťové papierové masky narazili vo Fann parfumérii v Poluse v BA. Masky značky My Hsin Ni tam predávali po kusoch a mali celkom slušný výber. Ceny boli od 2,90€ za kus. Vzhľadom na to, že je to vec na jedno použitie, nie je to až tak málo, ale rozhodli sme sa ich napriek tomu skúsiť. Nemohli sme totiž odolať ich vysoko rozkošným obalom :). Veď posúďte samy, odolali by ste??

Drvivá väčšina masiek je určená na staršiu pleť, sú spevňujúce a mali by mať liftingové účinky. Keďže sme ani jedna neprekročili 25ku, hľadali sme niečo vhodné aj pre nás. Sestra si vybrala Masku s Aloe Vera a vitamínom E - podľa letáčiku, ktorý nám dali v predajni, maska má byť hlavne hydratačná, čerpá z liečivých látok v Aloe Vera a antioxidačných vlastností vitamínu E. Je určená na všetky typy pleti. Všetky tieto masky sa používajú rovnako - nanesiete ich na vyčistenú pleť, necháte pôsobiť 25-30 minút, masku odstránite a zvyšky vmasírujete do pleti. Sestra touto maskou popravde nadšená nebola. Maska je naozaj poriadne nasiaknutá, takže si treba dávať pozor, aby ste si nezašpinili oblečenie. Príjemne sa prispôsobí kontúram tváre. Bohužiaľ však podľa sestry nemala žiadne účinky okrem chladivého osviežujúceho pocitu, nebola ani príliš hydratačná.. Možno by sa jej kvality prejavili po viacerých použitiach, to však už nezistíme, keďže by sme si ju pravdepodobne už nekúpili.

Ja som skúšala Masku s výťažkami z kaviáru. Táto maska by už mala mať aj nejaké "protistarnúce" kvality, tiež má však hydratovať a obnoviť celkový vzhľad pokožky. Používa sa totožne ako maska s aloe vera, ja som ju nechala pôsobiť 30 minút. Tiež je veľmi nasiaknutá, takže som si ofŕkala všetko oblečenie, čo som mala na sebe. :D Ale musím povedať, že ja som účinky tejto masky som na rozdiel od sestry spozorovala. Pleť bola hydratovaná a akoby vypnutá, viem si predstaviť, že so zrelejšou pleťou by mohla spraviť divy. Tvár nebola po zotretí vôbec lepkavá, celkovo som z nej mala skvelý pocit. Opätovnú kúpu rozhodne zvažujem :). Obe masky stáli 2,90€/kus

Papierové masky sú malý kúsok "luxusu", ktorý z času načas určite zopakujem. Naozaj ma potešila zlepšujúca sa dostupnosť, veď Fann parfumérie sú takmer všade. Vyskúšali ste už niektorú??

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

2 komentárov

  1. to som ešte nevidela, ale máš pravdu, tým obalom sa nedá odolať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kupila by som urcite tu kaviarovu, obe maju super obal, ale nic s kaviarom som este nemala (okrem toastu teda :D), tak toto by som vyskusala :-). Skoda som teraz na dlhsie mimo SK, ale skusim pohladat tu, mozno nejaku dobru najdem ;-)

    VeVe
    imperfectwonderland.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta