Dni Marianne alebo (veľmi zriedkavý) New in!

21:24

Aký ste mali víkend? Ja abnormálne lenivý a neproduktívny, ale nesťažujem sa, posledný týždeň v práci ma totálne odrovnal, takže mi takýto oddych padol vhod. V piatok sme si objednali donášku zo MoshiMoshi (sú naozaj skvelí, odporúčam či už ich sushi, rezance alebo zdravé menu), v sobotu sme upratali a pozreli si rozšírenú verziu Pána prsteňov - Spoločenstvo prsteňa (do decembrovej premiéry Hobbita chceme stihnúť ešte Dve veže a Návrat kráľa ;)) a kým som ja nedeľnajšie doobedie trávila sledovaním ôsmej série Británia a Írsko hľadajú topmodelku (britská verzia sa nedá porovnávať s tou americkou, dievčatá tam nie sú také hysterky a je to viac o modelingu ako o drámach medzi nimi), sestra napiekla tieto skvelé kapkejky:

Poobede sme usúdili, že je načase ísť obzrieť obchody a zistiť či sa oplatí využiť nejaké zľavy z časopisu Marianne. V nedeľu o piatej sa už nikde nekonali žiadne tlačenice, takže sme mali priestor i čas vkľude nakúpiť. Niektoré obchody nás sklamali, iné prekvapili. Nemali sme veľký rozpočet, takže nakoniec sme skončili s týmto:
V H&M nás nanajvýš zaujala ich inerná "značka" L.O.G.G. (Label of Graded Goods) - mali jednoduché, ale nadčasové kúsky vo vcelku kvalitnom prevedení - čo sa o väčšine vecí z H&M nedá povedať. Skončili sme pri dvoch košeliach - sestra bodkovanej a ja zelenej károvanej. Cena nebola najnižšia, obe stáli po zľave asi 17€, ale bola to jednoducho láska, ja som si tú károvanú skúšala už 3krát a viem, že ak by som si ju nekúpila, veľmi by som to neskôr ľutovala. :)

Navštívili sme aj GATE, keďže tam sú dobré ceny aj bez zliav a sestra neodolala tejto mačičkovskej mikine (ktorú si od nej budem určite požičiavať :D). Ja som siahla po jednoduchom bielom tričku so zlatými gombíkmi na ramenách. Veď kto by to tam za 2,90€ nechal?

 V H&M si sestra kúpila ešte toto duo pančúch, jeseň sa neúprosne blíži a oba vzory sú geniálne! Boli sme aj v Calzedonii, ktorá sa na pančuchy špecializuje, avšak ani jedny nás nezaujali a boli zbytočne predražené. Cena pred zľavou bola 9.95€, po zľave približne necelých 8€.

Nakoniec tu máme aj pár kozmetických drobností. V Marrionaud som si konečne kúpila bázu pod očné tiene Artdeco, vkladám do nej veľké nádeje, hádam ma nesklame. (Recenzia určite bude!). Cena bola po zľave asi 6,50€, ako darček mi dali celkom slušnú vzorku vône Burberry London aj s rozprašovačom. Škoda len, že ten personál bol taký nepríjemný..
V H&M som kúpila napodobeninu legendárneho Beauty Blender-a, stál 2,95€, takže nič mi nebránilo ho vyskúšať. Nemôžem ho síce porovnať s originálom, aj tak som však veľmi zvedavá, ako sa ním bude nanášať tekutý make-up.
Zablúdili sme tiež do L´Occitane, personál je tam naopak skvelý, všetko sme si poovoniavali a kvôli nedostatku financií sme skončili len pri mini kréme na ruky Fleur Chérie. O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď sme si k nemu mohli vybrať darček takmer v rovnakej hodnote - zvolili sme mydlo s geniálnou vôňou verbeny. 

A čo vy, nakúpili ste? Ak ste spravili o svojich úlovkoch blogový príspevok, nechajte v komentároch link, veľmi rady si ho prečítame!

Vaša Nikavero a LadyZet

Môže sa vám tiež páčiť

10 komentárov

  1. tie pančušky.. a košele.. a mikina! och :D ja chceem, super ste nakúpili, závidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tu mikinu s macickou mam aj ja, ale v bielom a je to top

      Odstrániť
  2. Zial, tieto dni mi usli a som z toho hrozne smutna. Ale musim povedat, ze velmi dobre ste nakupili, som hrozne zvedava na ten blender, ked bude dobry, kupi, ho aj ja :-). A este jedna vec - prosim velmi pekne, VELMI pekne o receptik na kapkejk... neverila by som, ze je to home-made! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zasa az taka vyhra to nebola, nemas byt z coho smutna :) Dam potom vediet ako s tym blenderom, rano som ho skusala, ale som este nejaka nesikovna, tak hadam chytim ten spravny grif :D A odkazem sestre, pouvazuje o prispevku, ale popravde mam pocit, ze nejaky muffinkovo-kapkejkovy recept tu uz niekede mame ;)

      Odstrániť
  3. Ahoj můžu se tě zeptat, kde koukáš na Britanie a Irsko hledá top modelku?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, pozeram to na YouTube, daj si vyhladat "BINTM season 8" ci nieco take a malo by ti to najst :)

      Odstrániť
    2. Děkuji moc, jdu se dívat:)

      Odstrániť
  4. odkáž sestra, že tá bodkovaná blúzka je dokonalá! :D mimochodom ja som bola v sobotu počas dní Marianne, a tiež nebolo nijak extra... 20 % zľave nehovorím zľava!!! :D ale kúpila som niečo v L´occitane, ako inak a rúž od korres

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ako sa pouzival ten Beauty Blender? Tiez mam nan zalusk ale neviem ci sa to oplati :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta