L´Oreál Paris - Infaillible eyeshadow in 037 Metallic Lilac

20:00

O týchto tieňoch ste určite už počuli. A určite ste o nich nepočuli málo. Sú megapigmentované a majú naozaj špeciálnu konzistenciu - akoby išlo o pigmenty, tak tesne stlačené, až sú takmer krémové na dotyk. Najviac ma na ne namotala, na našom blogu tak často spomínaná, Viennettka týmto článkom. Odtieň Flashback silver ma očaril, zbožňujem také tie neurčité farby medzi sivou, striebornou, ružovou a fialovou!

Hneď som bežala do DMky, ktorá má na Slovensku takmer monopol, a tam ma omráčila cena - 9,90€ za kus! No, na môj vkus trochu príliš na drogérkový očný tieň. Takže moje nadšenie ochladlo. Ale len dokiaľ mi domov neprišli zľavové kupóny (z DM) na rôzne výrobky značky L´Oreál - medzi nimi aj na tiene Infaillable. Zľava na nich bola 50%, takže cena bola necelých 5€. A to už je iná káva. ;)

Plánovala som kúpiť už spomínaný odtieň Flashback Silver, avšak na osobitnom stojančeku som zbadala ešte väčšieho krásavca - 037 Metallic Lilac. Ako som si neskôr vygooglila, je súčasťou limitovanej kolekcie L´Oreál  - L´Or Electric pri príležitosti tohtoročného festivalu v Cannes. Ten už bol dosť dávno, takže sme znova poriadne pozadu. To mi však nevadí, keďže Metallic Lilac sa stal mojím miláčikom. 


037 Metallic Lilac je nádherná metalická taupe farba s jemnými fialovými odleskami. Názov naozaj klame, farba je viac strieborná, ako fialová. Neuberá mu to však na kráse, práve naopak, stáva sa z neho nositeľný odtieň na každý deň. Je úžasne pigmentovaný, ale dá sa naniesť aj v jemnejšej vrstve a docieliť tak veľmi prirodzený efekt. Skúšala som ho s podkladom aj bez a v oboch prípadoch mal excelentnú výdrž, podklad bol len krok naviac. Za svoj výkon si u mňa zaslúži 5 bodov z 5, aj keď za plnú cenu by som si ho nekúpila.


Jemné fialkové farby ma bavia, preto keď som počula, že v Dermacol obchode na Poštovej ulici v BA majú penové očné tiene Moon Touch za 1,50€, neváhala som a zadovážila som si jeden krásny ružovo-fialový odtieň, konrétne č.4. Jeden som mala už aj predtým, písala som o ňom tu, takže som mala celkom veľké očakávania. Preto som ostala mierne sklamaná - tento odtieň tvoria pri nanesení prevažne trblietky, farbu až tak nevidno. Stále si myslím, že je to však vcelku príjemný odtieň na jednoduché líčenie.  


Oba tieto tiene som vám skombinovala do tohto maximálne jednoduchého líčenia - Dermacol je vo vnútornom kútiku a L´Oreál vo vonkajšom. Foťák farbu dosť vyžral, aj tak si však myslím, že spolu vyzerajú veľmi dobre a pristanú mi k očiam. ;)


A vy ako, dostali ste kupóniky so zľavou na výrobky L´Oreál? Našli ste túto limitku aj vo vaším obchodoch?

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

5 komentárov

  1. Bozinku tie su nadherne! Velmi sa ti. Hodia

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten isty Moon Touch mam aj ja a velka spokojnost... nosim ho dost casto, ak sa mi nechce licit :-). Inak to, ze jeho farba nie je az taka zretelna, je celkom vyhoda - ja ho napr. zvyknem davat na nejaky iny kremovy tien - vysledok je casto veeeelmi zaujimavy :-). Skus vyskusat!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. priznám sa, že po nich dlho poškuľujem. vždy keď idem okolo sa pri nich zastavím. ale ja si raz min. jeden donesiem, uvidíš :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyzerá to veľmi pekne , tak jemne :) http://thebestsunriseofmylife.blogspot.sk/2012/09/naramkova-giveaway.html#more

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta