Ako u mňa NYC zabodovalo

21:38

Priznám sa, že o značke NYC, teda minimálne o jej ponuke tu na Slovensku, som nikdy nemala najlepšiu mienku. Jeden biedny stojan s výrobkami, o ktorých som v živote nepočula v ešte biednejších 101drogerie, ktoré takmer nikdy nemajú predajne. Čiže stále sa našli dôvody, prečo sa ich výrobkom vyhnúť. V poslednom čase som však na blogoch a Youtube zaregistrovala od NYC pár produktov, ktoré zožali samú chválu, preto som si povedala, že je načase svoju antipatiu voči NYC zmeniť. 

A toto sú tri výrobky, ktoré sa stali mojimi testovacími králikmi. 

1. NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder v odtieni Sunny (3,49€)
Hlavne na YouTube dlhodobo pozorujem lásku k NYC brozneru v odtieni Sunny, každý básni, ako je vhodný na kontúrovanie, ako pekne pleť rozjasní a zároveň je vhodný aj na svetlejšiu pleť. Ja som bronzery nezvykla používať, ale po tejto nekonečnej zime a používaní ázijských BB krémov sa cítim biela ako stena, preto som im chcela dať šancu. Doma som však mala len bronzer z dua od značky e.l.f., a ten je teda tmavý poriadne. Preto som pri nevysokej cene 3,49€ neváhala a rozhodla sa ho vyskúšať. A rozhodne to neľutujem, je to výborný matný bronzer, ktorý má síce jemne oranžový podtón, ale pre moju svetlú pleť so žltkastými odtieňmi je ideálny. Teraz už celkom chápem to nadšenie, keďže ostatné bežne dostupné bronzery sú oproti tomuto neskutočne tmavé alebo plné trblietok. Rozhodne ho môžem odporučiť. 


vľavo e.l.f., vpravo NYC

swatche, vľavo NYC, vpravo e.l.f. 

2. NYC Applelicious Glossy Balm v odtieni Pink Lady (2,39€)
Naposledy som sa pôvodne do 101ky vybrala po nové Maybelline Color Whispers, ktoré, samozrejme, ešte nemali (aj keď ich už dávno propagovali v letáku), takže som siahla po iných "balzámkoch" - ovocných a len jemne tónovaných. Videla som ich totiž v jednom z videí mojej obľúbenej Mallory, inak by ma asi veľmi nezaujali, keďže ich pigmentácia nie je bohvieaká. Na výber boli 4 farby, jedna nevýrazná nude, dve ružovkasté a jedna do červena. Najprv som, samozrejme, chcela hneď siahnuť po tej červenej, potom som si však uvedomila, že červených balzamov už mám viacero, preto som zvolila jemne ružový s názvom Pink Lady. Je pigmentovaný naozaj len jemne a moje pery dokonca skôr zosvetlí ako zafarbí, ale pekne "tutti-frutti" vonia a na perách je aj napriek obsahu ropných produktov veľmi príjemný. Hydratuje ich dlho a pery sa mi po ňom nezačali šúpať, čo je veľké plus. Je to tak trochu teenagerský produkt, obal aj prevedenie je vhodné tak pre 14 ročné školáčky, ale obsah je fajn, takže tiež odporúčam!






3. NYC Smooth Skin Pressed Face Powder v odtieni Transparent (3,49€)
Tento výrobok vlastním najdlhšie, znova ma nalákali recenzie, myslím, že u Rendy. Prirovnávala ho tuším k nejakému púdru od firmy MAC, na ktorý ja momentálne ako študentka (hoci pracujúca) nemám, tak som si povedala, že toto bude dobrá alternatíva. Predáva sa v aj v tónovaných odtieňoch, ja som však kúpila ten transparentný, popravde mi na zafixovanie make-upu príde praktickejší. A musím povedať, že som vybrala dobre, tento púder mi príde dokonca lepší ako predtým ospevovaný Affinitone od Maybelline. Na swatchi síce vyzerá bielo, ale pekne sa prispôsobí farbe pleti. Mám z neho takmer až krémový pocit a na pleto vyzerá prirodzene, tak zamatovo :). Plus, pleť udrží bez mastnoty naozaj dlho. Už teraz viem, že ho kúpim znova.




Ako ste na to vy a NYC? Vyskúšali ste už od nich niečo?

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

11 komentárov

  1. Aky je to odtien toho dua od Elf prosim? Inak velmi pekna recenzia. Tiez som najrpv nijak priklonena tejto znacke nebola...este ako tak lakom na nechty ale zistujem, ze je fakt dobra!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ide o duo bronzera a tvárenky, myslím, že odtieň je tam len jeden, bohužiaľ. Ja tvárenku používam veľmi často, bronzer už menej, kvôli tej farbe.
      Nikavero

      Odstrániť
  2. teda s tím bronzrem jsi mě dost nahlodala...když budu v drogerii, kouknu na něj :-)
    pěkný článek! :-)
    T.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi ti to pristane na tej fotke ;-)
    Tvoje recenzie ma vždy nalákajú na kúpu nejakých vecí!:) Vidím, že keď sa mi minie Affinitone púder, siahnem po NYC!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja teda pridavam k dobrym produktom aj turbo dry top coat od NYC, schne naozaj rychlo a pekne sa leskne, za mna urcite palec hore :) A myslim, ze po tvojej recenzii vyskusam aj puder :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím vyskúšať, u mňa boduje zatiaľ nadlak od Essence, ten gélový, avšak v Tescu je stále vypredaný a v DM ho nepredávajú :/

      Odstrániť
    2. Ten som používala tiež, ale nakoniec som prešla na tento :) Sú si celkom podobné, akurát ten od NYC má priehľadnú fľaštičku, čo mi vyhovuje viac :) Ak chceš, tu som ich porovnávala, tak kukni sem: http://arvonka-nails.blogspot.sk/2013/01/oblubene-produkty.html

      Odstrániť
  5. púder mám a tiež ho rada používam, potom sa mi celkom od nich páčia kliešte na riasy, riasenka Show time, laky na nechty určite neodporúčam (aj keď som čítala aj pochvalné recenzie)a plánujem vyskúšať ešte ich lícenky. Bronzer asi omrknem tiež, aj keď už mám asi 4 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. súhlasím s púdrom! keď som vopchala prst do testeru, bol to ako balzam na dušu :D hebučký, zamatový, proste okamžite skončil v mojom košíku :) a keď som doteraz používala púder len sporadicky, teraz bez neho nevyjdem z domu. s ostatnými skúsenosť nemám a balzam vlastne vidím prvýkrát.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Naozaj je tento úder úžasný mám ho už 2. krát :) ... mám pleť s akné a ak si nedám bázu tak sa mi usadzuje do pórov :/ ale to asi každý púder no :/ :)
    môj blog: http://onlygirlsfromme.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta