Ázijské mecheche 2

19:10

Ázíjská (teda prevažne kórejská) kozmetika sa vyznačuje najmä rozkošnými baleniami, funkčnosť sem-tam ide bokom. Niekedy sa však praktická stránka spojí s tou ňuňuňu časťou a vznikne ideálny výrobok.

O našich obľúbených ázijských výrobkoch na pery ste si mohli prečítať v prvej časti "ázijského mecheche", dnes vám napíšem o ďalšej kategórii produktov, ktorá nás zlákala. Ide o krémy na ruky. Neviem prečo, ázijské očné tiene či laky na nechty nás zatiaľ veľmi nelákali, Rendy ma síce začala lámať na Holika Holika ceruzky na oči, ale myslím si, že porovnateľné výrobky nájdem aj u nás (napr. Catrice má výborné dlhotrvácne ceruzky na oči). Krémy na ruky som zvolila z praktického hľadiska. Na slovenskom trhu je totiž len veľmi málo mini-verzií krémov, aké zvyčajne vyhľadávam na nosenie v kabelke. V podstate viem len o  L´Occitane, a ten vás vyjde 7,50€ za 30ml, čo nie je málo. Preto som začala hľadať na eBayi - a toto sa nakoniec dostalo k nám domov

Missha - Love Secret Hand Cream (Lemon Grass a Cherry Blossom)
Tieto dva krémiky zo zimnej edície som vydražila za asi 5€/2ks, čo je natoľko výhodná cena, že mi ich momentálne trošku odveci dizajn vôbec nevadil (po 1ks si ich stále môžete kúpiť napr. tu). Dajú sa kúpiť aj v edícii World City Tour, tam vás však jeden kus vyjde viac ako dva z vianočnej edície. A to by som si rovno mohla kúpiť L´Occitane. Krémy sú kvalitou priemerné, majú výraznú parfumáciu a nehydratujú nejako závratne, avšak ako prvá pomoc, keď nič iné nie je po ruke sú v pohode. Ja som jeden už spotrebovala, sestra na druhom ešte pracuje, avšak znova by sme si ich už nekúpili - keďže sme našli aj lepšie kúsky. 

Tony Moly Mini Bunny Hand Cream - Sweet Pink
Tento krém mám v kabelke práve teraz a musím povedať, že som s ním nanajvýš spokojná. Balenie je mega rozkošné a praktické, krém krásne ovocne vonia a hydratuje veľmi dobre. Cena bola o niečo vyššia, necelých 5€, ale ako vidíte, som dostatočne infantilná, aby som ich za tento krém dala. Osobne na ňom nevidím chybu, jasné, nie je to hutný krém na noc, ale na deň je pre mňa ideálny. Kúpila som ho u môjho obľúbeného predajcu iamlove-shop

Etude House Missing You Hand Cream I can Fly N.01 Eagle Owl
Tento krém vybrala sestra, keď sme objednávali z roseroseshop.com, samozrejme, kvôli baleniu a myslím si, že to je asi jediné, prečo by ste si tento krém kupovali. Nie že by bol zlý, ale obal nie je veľmi praktický, otvára sa tak, že sovičke "odkrútite hlavu" a tam nájdete samotný produkt v "kalíšku", teda ako obyčajný denný krém na pleť. To znamená, že do neho zakaždým treba pchať prsty, čo nie je moja šálka kávy, hlavne nie na cesty. Krém vonia neutrálne a hydratuje veľmi dobre, aj tak si však myslím, že ak hľadáte dobrý krém na doma a nie ste zaťažení na pekné balenie, nájdete oveľa lepšie kúsky za oveľa lepšie ceny. Tento nás vyšiel tiež na asi 5€, ale na eBayi je o dosť drahší ako na roseroseshop-e. 

Možno si hovoríte, prečo si jednoducho nehodím do kabelky väčší krém na ruky, ale ja som zvyknutá všetku svoju kozmetiku "na cesty" držať v kozmetickej taštičke, a tam by sa už krém normálnej veľkosti nezmestil. Mali by ste záujem o článok, v ktorom by som vám prezradila, čo všetko v nej schovávam? Mám pocit, že som až nadmieru vybavená, keď niekto niečo potrebuje, vždy to mám po ruke. :D

Vaša Nikavero

P.S.: Ak ste tak ešte neurobili, do soboty sa ešte môžete zúčastniť našej veľkej GIVEAWAY, v ktorej sa súťaží aj o ázijské výrobky. :)

Môže sa vám tiež páčiť

11 komentárov

  1. ano,ja by som určite mala zaujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. všetko je také zlaté,chutné,roztomilé,hlavne sovička,len škoda že vo vnútri nie je tiež taký ako z vonku :) idem pozrieť toho obľúbeného predajcu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Diky za tip na Tony moly krem, ja mela sovicku taky, ale nevonel mi. Ted mam ruzovou kocicku se sroubovaci hlavou a ta voni o neco lip, ale konzistence je uplne stejna. Co me ale u sovicky dostalo, byla ta budka ve ktere prisla:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dejnicka: Ta budka bola super rozkosna, len som ju nemohla najst, ked som kremy fotila :( A Tony Moly krem sa mi zda najlepsi, vonia prijemne a konzistencia je schopnejsia ako u Missha kremov

    OdpovedaťOdstrániť
  5. určite som zvedavá, čo máš v svojej super vybavenej taštičke:), za obaly tých krémov by som dala jednotku, aj keď si z nich nepadla na zadok:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pořád jsem si tu sovičku nekoupila... ale když říkáte, že přijde v budce... tak ehmehm asi budu muset, kdeže mám ten paypal?

    jinak mám doma neotevřenou kočičku a ještě něco, co nedokážu zatím moc identifikovat, co to je za zvíře... asi nějaký medvídek nebo co, ale má to na hlavě vrtulku (nebo spíš listí?) a v ruce burák, což mě tedy jako trošku mate.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. trb: Ked som sa snazila najst na eBayi tu sovicku, tiez mi tam vyhodilo rozne divociny, zeby znovu boli trendy Pokemoni? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak tá sova je rozkošná!:D
    škoda, že nešaliem po krémoch!
    nati♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ach tie ich obaly... myslim si, ze ich drzia nad vodou :) vsetky sa mi pacia.. najskor som si myslela, ze tie prve 2 su bb creamy.. ja by som sa rada precitala, co skryvas v tasticke :)

    Viva la Vida

    OdpovedaťOdstrániť
  10. presne na tú sovičku som pozerala u ruby :) ale už ju nechcem:D fakt to bolo iba kvôli obalu.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mne sa strašne páči etude house :)

    pozývam ta na GA KU MNE

    http://mimslady.blogspot.sk/2013/06/giveaway-alebo-velka-letna-sutaz.html

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta