LOVE for DOVE

21:13

Fuu, dnes mám po dvoch skúškach, síce ešte neviem, ako dopadli, ale môžem si konečne dať zatiaľ stop od učenia. Dnes mám pre vás článok, ktorého myšlienka mi spontánne napadla pri pohľade na naše poličky v kúpelni. Vcelku často sa tam totiž vyskytuje značka, ktorá je na slovenskom trhu už stálicou, a to značka Dove. Je mi vo všeobecnosti veľmi sympatická, možno aj preto, že sa mi spája s detstvom, keď sme používali ich klasické mydlo. Vôňa ich výrobkov je vo všeobecnosti veľmi jemná a neutrálna a aj keď nie sú prírodné ani nič podobné, k pokožke sú veľmi šetrné, azda aj kvôli ich toľko propagovanému pridanému krému. 

Jednou z mojich najobľúbenejších vecí od značky Dove sú ich sprchovacie gély a po novom aj krémové peny. Momentálne používam dva z nich na striedačku. Ak mám chuť na sviežu vôňu, siahnem po sprchovacom géli z ich rady Go Fresh s vôňou sliviek a sakury. Je krásne krémový a pokožku zanechá krásne voňavú a aj relatívne hydratovanú. Väčšia hydratačná bomba je však ich nová sprchovacia krémová pena Créme Mousse, má trošku netradičnú hustú penovú konzistenciu, ktorá pleť vôbec nevysuší, ba naopak, ešte ju aj hydratuje. Predávajú ju však len v dvoch variantách, klasickej a vhodnej pre citlivú pokožku. Obe varianty majú jemnú vôňu, typickú pre takmer všetky výrobky Dove. 

Hoci sú sprcháče hydratačné, niekedy mi dobre padne extra dávka výživy pre moju pleť. Vtedy siaham po tomto kúsku, telovom mlieku Silky Nourishment. Vôňa je tiež jemná a krémová, taká dospelácka :). Keď som bola mladšia, výrazne som uprednostňovala ovocné vône, teraz však začínam mať rada jemné krémové a kvetinové varianty. Toto mlieko mi v tomto úplne vyhovuje. Navyše má v sebe drobné zlaté čiastočky, čiže je ideálne na leto! Musím však povedať, že hydratácia je len priemerná, suchej pokožke by podľa mňa nestačilo. 
Ďalším výrobkom je šampón pre regeneráciu vlasov, Nourishing Oil Care. Používa ho najmä sestra, keďže ja sa orientujem skôr na objem ako na regeneráciu. Párkrát som si ho však požičala a ide o veľmi príjemný výrobok. Musím však povedať, že u mňa oveľa viac záleží na kondicionéri, ako na šampóne, preto ho nemôžem celkovo hodnotiť. Vlasy mi však nijako nezaťažil, aj keď obsahuje výživné oleje, čo rozhodne vidím ako plus, keďže je tým pádom vhodný aj pre majiteľky jemných vlasov

Posledné dva výrobky sú antiperspiranty, oba s rovnakou uhorkovo-čajovou vôňou Go Fresh. Sestra na jeho klasickú verziu nedá dopustiť a vracia sa k nemu znova a znova, tvrdí, že sa s inými značkami vo svojej schopnosti zabrániť poteniu nedá vyrovnať. Ja som s tým svojim vo verzii Maximum Protection tiež nadmieru spokojná, celú recenziu si môžete prečítať tu. V krátkosti len zhrniem, že ide o silnejšiu verziu antiperspirantu, ktorá sa nanáša večer pred spaním a chráni vás potom celý nasledujúci deň. 

Ako vidíte, značku Dove sme si naozaj zamilovali, sčasti je za tým nostalgia, ja si však myslím, že aj kvalita. Ja osobne som favoritom hlavne ich sprchovacích gélov a rozhodne ich uprednostním pred akoukoľvek  Baleou, Aidasom či Playboyom. Veď na čo meniť to, čo vám vyhovuje?

Vy ste na tom ako, obľúbili ste si nejakú značku natoľko, že si ich výrobky kupujete znova a znova?

Vaša Nikavero

P.S.: Ak ste fanynkami rady Matriciane od značky Bioderma, ich výrobky si teraz môžete kúpiť vo výhodnej sade s micelárnou vodou Sensibio H2O. Sestre sa akurát míňa jej MultiDéfensé krém, takže túto akciu asi využijeme aj my :). Podľa mňa by táto sada tiež vyzerala skvelo ako darček!

Môže sa vám tiež páčiť

5 komentárov

  1. Dove som kedysi mala fakt veľmi rada a teraz si už ani nepamätám kedy naposledy som niečo od nich mala:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dove mám také moc ráda :) kéž by vyráběli parfém s dove vůní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj ja mám dove rada,hlavne ich sprcháče :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. milujem mlieka dove, všetky dobre hydratujú

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dove mám tiež veľmi rada, penu som ešte nezaznamenala:D, ale najbližšie ju určite pôjdem do obchodu ovoňať. A ktovie možno so mnou pôjde aj domov:D

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta