MEGA veľká GIVEAWAY!

8:15

Ak sa pozriete na históriu blogu, môže sa zdať, že existuje už večnosť. Pravdou však je, že v takejto podobe, teda sesterskej kolaborácii a pravidelnom prispievaní, nefungujeme ešte ani 2 roky (31.8. oslávime 2. narodeniny :)). Predsa sa nám však podarilo si za ten čas získať vašu priazeň a pred necelými 2 týždňami sme prekročili 100 000 zobrazení blogu a počet našich sledovateľov sa pováživo blíži ku 300vke. Na FB to nie je až taká sláva, ale snáď sa časom rozbehneme aj tam :). 
Toto všetko je pre nás dôvod na oslavu. Ďakujeme vám za vašu prejavenú dôveru a podporu nášho blogu. Že nás čítate, komentujete a aj vďaka vám sme také aké sme. Tiež ďakujeme kočkám, ktoré si odkaz na náš blog pridali k svojim obľúbeným blogom na ich stránkach, pomáha nám to trošku rozšíriť povedomie o tom, že existujeme.
A aby tieto ďakovačky neboli len o slovách, pripravili sme si pre vás darček. A nie hocijaký, ale poriadny. Už dobrých pár týždňov pre vás tvoríme Gioia di Vivere krabičku plnú výrobkov, ktorým veríme alebo ktoré nás minimálne vystihujú. A nazbierala sa ich poriadna kopa. ;)
Sestra vám ukázala teaser ako krabička vyzerá zvonku...

... a dnes vám ukážeme, čo na vás čaká vo vnútri.

Prvým darčekom je sviečka. Sviečky zbožňujem a medzi najlepšie na našom trhu rozhodne patria tie od firmy Yankee Candles. Ja som pre vás vybrala jednu v jemnej kvetinovej vôni Honey Blossom. S medom nemá však nič spoločné, ide skôr o nevtieravú kvetinovú vôňu, ktorá vonia čistotou. 

Druhým darčekom je rozkošná pinzeta značky Etude House (pochádza z Kórey) s mačičkou. Ako iste viete, naše chlpaté chumáče Eli a Dextra zbožňujeme, takže niečo mačacie nemohlo v balíčku chýbať.

Tretím výrobkom v krabičke je momentálna novinka od Dermacolu, ich verzia (či skôr napodobenina?) toľko ospevovaných Maybelline Baby Lips, ktoré sa na Slovensko nikdy nedostali - Dermacol Love Lips. Tento je vo vôni (a kvázi aj v odtieni) 02 Broskyňa. Sestra má jahodovú verziu a veľmi si ju pochvaľuje, krásne vonia a je príjemná na perách. Farbí len minimálne. 

A niečo z môjho súdka. Chcela som pre vás vybrať niečo, čo sama používam každý deň, a to pekné nude tiene, ktoré sa dajú nosiť samé o sebe. Ide o tieň z jarnej limitky značky PUPA, Luminys Silk z kolekcie 50s dream v odtieni 403 Dusty Beige. Ide o jemnú trblietavú béžovú farbu ozaj pre každý tón pleti. Očné tiene značky PUPA sú navyše veľmi kvalitné, krásne pigmentované a dlho vydržia. 

Ďalej sa presunieme do nechtovej kategórie. V krabičke nájdete nadlak, bez ktorého sa už nevieme zaobísť a to Essence Studio Nails Better Than Gel Nails Top Sealer, nadlak, ktorý urýchli schnutie a dodá vašim nechtom takmer gélový vzhľad a žiarivý lesk. Dá sa kúpiť len v predajniach s dvomi stojanmi Essence, preto dúfame, že sa dostane niekomu, kto k nemu nemá prístup. 

LadyZet vám vybrala tento žiarivoružový lak na leto z novej rady Rimmel, Salon PRO by Kate v odtieni 701 Jazz Funk. V recenziách túto radu celkom chvália, tak dúfame, že sadne aj vám. 

Mojím výberom je tento krásny holograf tiež od značky PUPA, táto holografická rada bola limitkou, ale v niektorých predajniach ešte zopár kúskov nájdete. Tento je v odtieni 033 Holographic Blue a v slnečných lúčoch vrhá naozaj krásne odlesky. 

Tiež až z Kórey k vám prišiel ďalší výrobok na pery, a to balzam s leskom v roztomilom zajačikovom balení. Ide o Petite Bunny Glossy Bar od značky Tony Moly v odtieni 05

Z doplnkov sme pre vás vybrali žiarivé náramky na leto, nejde síce o pravé Cruciani náramky, ale aj tieto sú celkom pekné a nepomerne lacnješie (eBay je neprekonateľný :)). Ak sa vám zdajú príliš infantilné, môžete ich posunúť mladšej sestre. 

O mojej láske ku výrazným náhrdelníkom viete, preto som nemohla odolať a do krabičky jeden pridať. Tento tribal strieborno-tyrkysový náhrdelník mi príde ideálny k letným šatám, najlepšie niekde pri mori. 

No a keďže máme rady sladké veci, pribalili sme vám čokoládičky v najkrajšej plechovke s nanukom od značky Marks&Spencer. Dúfame, že sa cestou neroztečú. :)

Nakoniec je tu ešte pár našich obľúbencov značky Bioderma. Odkedy s Biodermou spolupracujeme, našli sme v jej sortimente výrobky, ktoré sa stali našimi absolútnymi favoritmi a po minutí ich znova dokupujeme. Preto sme Biodermu poprosili, či by nimi nemohla do našej giveaway prispieť a keďže súhlasili (za čo im veľmi pekne ďakujeme!), máme pre vás v krabičke 3 ich výrobky.
Prvým je Bioderma Sébium Global sérum, starostlivosť proti akné, ktoré podľa nás nemá konkurenciu. Nielenže lieči vyrážky a zapálené miesta, ale pleť navyše hydratuje. A to už je niečo! Písali sme o ňom tu

A keďže ide leto, nemohli sme nepribaliť výrobok na ochranu proti slniečku. Ide o tónovaný fluid na tvár Photoderm MAX SPF 50+ vo svetlej farbe (odtieň je naozaj vcelku svetlý, nemusíte sa báť). Ja som ho používala celé minulé leto a išlo o naozaj skvelý výrobok na výlety aj k vode. Minuloročný článok si môžete prečítať tu. (Inak mám pocit, že tohtoročné balenie je svetlejšie a trochu viac krycie ako minuloročné, neviem či mám vidiny, alebo nejako zmenili zloženie :D.)

No a nakoniec mini balenie našej stálice, micelárnej vody Sensibio H20. Je skvelá na cesty, toto balenie si môžete zobrať dokonca aj do lietadla, keďže má len 100ml. :)

A aby sme vyplnili zvyšný priestor v krabičke, dodali sme vám tam ešte hŕbu vzoriek, prevažne ázijských produktov, možno vás nejaký zaujme  a nebudete musieť nakupovať naslepo. 

Takže toto je hlavná cena a poputuje len jednému výhercovi, ale od Biodermy máme pre vás 2 ceny útechy, jednou je duo séra Sébium Global a mini micelárky Sensibio H2O a druhou bude niektorý výrobok z rady na opaľovanie Photoderm, ešte sa rozhodme ktorý. Teda celkovo výhercovia budú traja.

A čo treba spraviť preto, aby ste ceny získali?
1. Sledovať nás cez GFC alebo Facebook - odkaz vpravo hore (v prípade FB uveďte prosím meno, pod ktorým nás sledujete).
2. Komentovať, ktorá cena z balíčka sa vám pozdáva najviac.
3. Do komentára pridať svoj mail. ( Ak sa bojíte robotov, ktoré takto maily kradnú, môžete ho uviesť v tvare vášmail(at)doména(dot)com, takto ich len veľmi ťažko dešifrujú.)
4. Toto všetko stihnúť do soboty 22.júna 2013, 0:00 hod.
+ balíček vieme zaslať do SR alebo ČR, takže ak sa chcete zapojiť, musíte mať v jednej z týchto krajín korešpondenčnú adresu.

Dúfame, že sa zapojíte a ešte raz ďakujeme za vašu priazeň!

LadyZet a Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

87 komentárov

  1. To je tedy pořádná nálož produktů, budu si držet palce, protože tohle bych fakt ráda vyhrála. :))

    Sleduji přes GFC, už celkem dlouho. :)
    Strašně se mi líbí svíčka YC, protože jejich svíčky jsou úžasné a tuhle jsem ještě nezkoušela. A potom kočičí pinzeta, králičí lesk, Bioderma i Pupa, která se u nás nedá normálně koupit a já bych ji strašně ráda vyzkoušela. Celkově jste sestavily super balíček, líbí se mi snad úplně všechno! :)
    karamba(at)gmail(dot)com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě se nejvíce z velmi pěkného a povedeného balíčku líbí Bioderma sébium global
    langmaierova1@seznam.cz
    GFC langmaierova1

    OdpovedaťOdstrániť
  3. FB a GFC: Veronika Pospíchalová
    vera.p@centrum.cz

    Už samotná krabička je nádherná, vypadá naprosto elegantně! :) A co se týká obsahu, miluju Biodermu (jejich zelenou micelárku používám už roky) a Yankee Candles.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jééj, tak napríklad TonyMoly lesk je zaujímavý :) okrem iného :)
    sona.sladeckova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeežkove oči, celá krabica je úžasná, ale tá pinzeta je TOP! :)

    margaretka75@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jéééj, perfektné, tak ten Dermacol Love Lips ...gabriela.fejcova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ahojte dievčatá...no vy ste teda štedré...ja vás sledujem cez GFC
    a najviac ma zaujal asi ten tónovací krém od biodermy s tým vysokým ochranným faktorom, lebo mám alergiu na slnko...a potom ma ešte zaujalo všetko ostatné :-)
    no a prajem vám veľa dobrých čitateľov a veľa skvelých nápadov na články :-)
    semancova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. wow tak tomu říkám GA! :) Sleduju Tě už dýl přes GFC.

    No a moc se mi líbí balzám na rty Dermacol, o kterém se teď díky akci na stránkách dermacolu všude píše, takže mě také láká :))

    janescolours@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sleduji vás už dýl :)
    Nejvíce mě asi zaujala svíčka od Yankee Candles, protože vůbec netuším, kde bych si jí mohla koupit :D jinak mě taky zaujaly věci z Korey, protože jsem odtud ještě nic nezkoušela :)
    andrea.valna@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Waau! :-)
    ja som to vedela, ze to bude urcite nieco super tato giveaway :)
    Najviac sa mi pozdava sviecka Yankee candle, uz dlho si pozeram /odvtedy ako si ich ty kupujes :D/ a stale neviem, aka vona by bola najlepsia ale uz si musim definitivne nejaku kupit. A este ten pupa ocny tien je mi velmi sympaticky a ta pinzeta sa mi strasne paci!
    strawberryanna2(at)gmail(dot)com

    Sledujem vas cez GFC ako Ralica a aj na fb

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Sleduji přes GFC :-)
    Nejvíc mě zaujala Yankee Candle, jelikož jsem ještě neměla možnost ji vyzkoušet a ráda bych, když ji všichni tak chválí! :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Sledujem už dlho:) Mne sa z toho balíčka páči úplne všetko!:D Ale asi tá pinzetka a balzam na pery tie sú také ňuňu:-* A tá Bioderma s SPF 50 by mi teda tiež spravila obrovskú službu, keďže po 10 minútach na slnku mávam spálené líca...:/ michaelagilanova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. nádhera :) najviac ma zaujal holografický lak, pretože som sa stala lakovým maniakom až teraz nedávno a v košickej pupe už tieto nádhery nemajú :-/ a aj pinzeta, lebo zvieratká milujem a akurát som premýšľala, že mi treba ešte jednu pinzetu, aby som tú svoju nemusela presúvať z izby do kúpelne podľa potreby kvôli ideálnemu svetlu :D
    sledujem ako veronika bejdova
    veronika.bejdova163(at)gmail(dot)com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. no baby,ťažko sa dá nesúťažiť o takéto ceny :) milujem Biodermu,takže nebola by som proti "mini"balíčkom,ale jasné,že poteší aj ten veľký :)
    sledujem Vás na fb pod inicialkami mena L.A. a cez gfc ako Lucia A,poprípade Lucinda-neviem,čo sa berie do úvahy,kedže sa podpisujem ako Lucinda :)) ale v prípade výhry ma určite nájdete :o)
    lu-cinda@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Fúúúú, poriadna nádielka! :) Sledujem vás cez gfc, už pekne dlhú dobu, ani si už nepamätám ako dlho :) Stále sa sem rada vraciam.
    Ťažko povedať, čo ma zaujalo najviac, keďže ani s jedným výrobkom som nemala skúsenosť a rada by som vyskúšala všetky :) Ale najviac sa mi páči ten holograf od Pupy! Keďže v bežnej drogérke človek ťažko takýto lak nájde a Pupu veľmi blízko teda nemám :) A ten balzam od Tony Moly je úplne najviac :D A pinzeta je úplne najkrajšia, mačičky milujem :)

    simonakocurkova@gmail.com :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Musim uznat, ze ste povyberali paradne kusky !:) tazko povedat ktory sa mi paci najviac no ked uz mam jeden vybrat tak nech t je pupa tienik:) tu sledujem ako nelka na fb ako redblackwhite nelka a moj email je petronela18@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tak to je opravdu obrovský dárek pro výherce :-)
    Mně se tedy nejvíce líbí ta pinzeta Etude House a Pupa :-) Z těchto značek doma ještě nic nemám, i když se chystám si něco v blízké době pořídit na zkoušku.
    Můj mail: hatko(at)seznam(dot)cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Najviac ma oslovili Bioderma produkty :)
    zuzana.velcekova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. A čo treba spraviť preto, aby ste ceny získali?
    1. sledujeme aj aj ako Ela a Ika

    2. najlepsia je podla mna sviecka :D milujem ich

    3. revise.blog@gmail.com

    4. keby som vyhrala.....ách arádny darcek na narodeniny =)

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Úžasná giveaway!
    Sleduji přes GFC.
    Nejvíc se mi líbí "králičí" lesk Tony Moly, protože po něm už dlouho pokukuji :) Značka Tony Moly navíc patří mezi moje oblíbené.
    Rad.k.a@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  21. samozrejme sledujem :)
    všetko je super!!! najviac ma zaujal ten lesk so zajačikom :) je taký chutný ;)
    denkkaa8@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Teda svíčka mě nadchla, stejně jako celý obsah!
    denisa.kolarczyk@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Wooow, a ááách a vůbec! Nemám slov, takovou Giveaway jsem ještě neviděla! A odpovědět jaká věc se mi líbí nejvíc je sakra těžké, protože se mi líbí všechno! O svíčkách YC snad nemusím mluvit, ty jsou naprosto bezkonkurenční, balzám Dermacol chci moc vyzkoušet, už jsem šmírovala v drogérii jestli už jim dorazily.., Pupa stíny a lak- no zase nemám slov, krásné nositelné barvy a navíc Vám závidím, mít jí u nás, asi bych tam byla pečená vařená, králíčkovej balzámolesk mám v jiném odstínu, takže vím, že je úžasnej a krásně voní, Marks a jeho dobroty..ještě, že nemám neomezené konto, bo bych tam taky byla pořád a neprošla dveřma za chvíli:-D, ale tuto plechovku jsem u nás ani neviděla. No a Bioderma to je kosmetická stálice, na jejich micelárku nedám roky dopustit. Ale přece jen mě asi nejvíc "dostala" pinzeta, protože jsem velký kočkomilec a jak se někde šustne něco kočičkového, tak už čekuju ebay a nechápu, že toto jsem přehlédla!
    Sleduju na obojem;-)
    dejnicka@volny.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Jeej laky krasne :)

    Sledujem vas cez facebook
    marta.fanfarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. to je nadherna gw.. zelam vam, aby ste onedlho mali 400 pozorovateliek.. ste velmi fajn baby, takze to pojded rychlo :) zostavli ste skvely balicek.. velmi ma zaujali vsetky laky :) balazam, sviecka.. myslim, ze su tam take veci, co vyuzije kazda :)
    dora.mrkvova@gmail.com
    Viva la Vida

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Sleduji přes tento účet na GFC :)

    Osobně se mi výběr líbí daleko více jak lecjaké krabičky krásy od Lady boxu, nebo Senza boxu .. moc hezká kombinace roztomilých, užitečných věcí, stálic a novinek. Fakt moc fajn :3
    Hodně mě zaujala Yankee Candle, ještě nikdy jsem neměla tu čest ji ozkoušet, ba ani očichat :)

    E-mail: souxie@klikni.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  27. wau...tá krabička je perfektná..mne sa najviac páči lak od Pupy, a Bioderma produkty :))

    e-mail: szandika1567@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  28. úžasná giveawayy! tie lesky, laky! ale aj tá pinzeta sú úžasne takže by som si nevedela vybrať:D
    natalyadameova@gmail.com
    sledujem tu pod menom nataly adameova :)
    gratulujem k blížiacemu sa výročiu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  29. No tak toto ste si teda vymysleli, že napísať čo sa z krabičky sa mi páči najviac. Sú tam naozaj samé super veci. Veeeľmi sa mi páči Pupa tieň, aj lak. K Pupe sa dostanem raz za uhorský rok, takže by som skákala po plafón :) A balzam od Dermacolu sa u nás ešte nedá zohnať, a neviem sa ho dočkať. Nechce sa mi to tu menovať všetko, ale naozaj sa mi páči výber vecí do krabičky, a mimochodom aj tá krabička je pekná :D Už v predošlom poste som na ňu pozerala :)

    Cez GFC sledujem už dávnejšie :)
    mail: blondiearea@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Najviac ma zaujala glossy bar, pupa lak a očné tiene. Plus jasné že čokoládky :D :)

    rosanna@post.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  31. najviac sa mi páčia samozrejme laky na nechty, ale ani ta bioderma nie je zlá, keďže už niekoľko rokov bojujem s akné :) ... sledujem pod menom tonkiss, mail: tonkissfu(at)gmail(dot)com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. jee, nieje vec čo by sa mi z tejto krabičky nepáčila, ale mne by sa najviac hodilo asi Photoderm MAX SPF 50+ od Biodermy :) určite by som tento výrobok využila :) ale celkovo krásne ceny :)

    email: jannnka1@gmail.com
    a sledujom pod menom Janka Meszárošová

    OdpovedaťOdstrániť
  33. sledujem cez GFC - Tims :))najviac by ma potešiló ... neviem, všetko :) lak od Pupy, sviečka od Yankee, všetko :))

    tims.sobotova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  34. najviac sa mi pozdáva Sebium Global :) skúšala som ho vo vzorke a je to podľa mňa zázrak!:)
    GFC- Simona Gejgušová
    FB - Simona Gejgusova
    E-mail - Simikus15@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Sleduji přes GFC jako Jana, email je scruffy@seznam.cz, no a nejvíc mě dostal lesk zajíček od Tony Moly!

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Noo teeda, rozhodnúť, čo sa mi páči najviac, je veľmi ťažka úloha :D (ešte aj samotná krabička je krásna sama o sebe :D) Ale najviac by som bola zvedavá, či by mi sadla všetkými ospevovaná bioderma :)
    GFC: vik ppop
    FB: vik ppop
    e-mail: vik.ppop@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  37. skvelá súťaž :) sledujem ako Veronika LittleAlien a na FB ako Veronika Baginova :)
    veo.baginova@gmail.com
    najviac ma zaujala sviečka Yankee Candle, pretože si ju už dlho plánujem kúpiť, tak si budem držať palčeky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  38. sleduji přes GFC :)
    teda nevím, co se mi líbí víc, všechno je skvělý :)
    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  39. 1. sledujem na FB aj cez GFC ako Lucia Balintová
    2. mne sa veľmi páči ten náhrdelník a aj náramky, ale všetky ceny sú super :)
    3. lucinkabalintova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  40. GFC: MimsLady
    páči sa mi všetko ale najzlatší je lesk so zajíčkom, lebo ja zajíčky chovám doma :)
    krásna GA!
    cerutti44@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Děvčata, klobouk dolů, připravily jste opravdu bohatý balíček a výběr produktů je skvělý, jedna věc lepší než druhá! Mou slabost pro značku Pupa znáte, takže mě nejvíc láká lak a stín. A kdybych náhodou vyhrála, slibuji, že nadlak Essence (plus balzámek TonyMoly, protože už ho mám) pošlu někomu, kdo se k němu jen tak nedostane! :-)
    viennettka@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  42. sleduji přes GFC, svíčka je super... ale ta plechovka - ta se mi zamlouvá...

    sima.sony@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Sledujem váš blog aj stránku na facebooku pod menom Barbora Kováčiková :-) .. najviac z tejto krabičky sa mi asi páčia tiene Pupa z jarnej limitky a potom Bioderma sérum proti akné :-)
    bkovacikova22@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  44. ooo wau :) uplne genialna giveaway :) najviac sa mi páči asi sviečka, milujem sviečky a jemná vôňa môže byť to pravé orechové, značku pupa taktiež milujem :) .. a nehoraazne velmi sa mi páči obal balzamu od TonyMoly.. uff to by bolo radosti keby vyhram :)
    moj email monikakrogmanova26@gmail.com, sledujem aj cez fb aj cez gfc, ako Monička Krogmanová alebo Mo_Onika :)

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Jeee, nadhera :) Zboznujem sladkosti a sviecky. Sledujem cez GFC ako Eliss. eml elisse3@yahoo.com
    Ste skvele, drzim vam palce! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  46. sleduju přes gfc :)
    vybrat jen jednu věc je těžké, líbí se mi všechny :) alespon polovinu mám v imaginárním seznamu věcí které musím vyzkoušet a ostatní vypadají též skvěle :) nejvíc se mi tedy asi zamlouvá holografický lak :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Týjo, brala bych to všechno, ale ten baby lips, ten mě láká nejvíc. Všude se teď o něm mluví,tak sem na něj fakt zvědavá. :))
    FB: Míša Myslíková
    E-mail: mishulllka002@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  48. sledujem cez GFC
    najviac sa mi paci balzam na pery od dermacolu
    mirindapo@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  49. sledujem cez gfc a aj fb
    najviac sa mi pozdava vsetko vybrali ste yrobky presne podla mojho gusta :)
    martina.kudriova67@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Skvele ste! Tak mne sa paci hlavne ten Pupa tien, ale favoritom je aj Bioderma!
    gajdosova.ivanka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  51. WAU tak to sú teda úžasné darčeky. Pinzeta je bohova, nude tiene sa vždy zídu, laky na nechty to je moje tam neni o čom :) náramky krááásne, ale ja by som si predsa vybrala tú biodermu konkrétne tónovaný fluid na tvár ešte som ho nemala a teraz na leto by sa určite zišiel :)
    LenuskaDurajkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  52. ženy, ja som v šoku... :) laky na nechty ma dostali, pinzeta ma odrovnala a Biodermou ste to zaklincovali... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Náhrdelník ala Nefertiti je čarovný a kvalitu essence studiou nadlaku potvrdzujem. :)
    Cez FB: Zuzana Jungerová
    120cali@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  54. ta pinzetka je neuveritelne rozkosna!! :) a najviac z balicka by ma potesil balzam od dermacolu :)
    j.smatanova@gmail.com
    (sledujem cez GFC)

    OdpovedaťOdstrániť
  55. gratulujem k navstevnosti a k clenom, dievcata :-). Nachystali ste to skutocne velmi pekne a zaujimavo, je toho tolko, ze by sa uzivili aj 3 GA... Mna najviac zaujala ta YC - este som ziadnu nemala a neskusala, krabicka od MS a tie nude tiene. Prajem vsetko dobre a vela chuti do dalsej prace na blogu.

    mojetvojenase3@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  56. najviac sa mi paci sviečka a bioderma sebium - po skuskovom moja plet vyzera uplne strasne :) absolutvejs@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  57. wau to je absolutne nadherne mna vsetko je tam absolutne nadherne ale ten nahrdelnik ja proste milujem polodrahokami a kamienkove vecicky to je proste moja vasen a od pupy to som vzdy chcela nieco vyskusat
    sledujem ta cez GFC ako Aelin
    monikabullova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Ahojte, vsteky ceny vyzeraju super. Mne sa najviac paci nahrdelnik a macickova pinzeta.
    Sledujem vas cez FB ako veronika hisi.
    vhiselska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Ahojte, v prvom rade vám blahoželám k blížiacemu sa výročiu a musím napísať, že som veľmi rada, že vás máme. Vždy si vás rada pozriem, pretože viem, že stále máte niečo zaujímavé a netradičné pripravené. Asi preto ma aj najviac z ceny zaujal kórejský zajačikovský balzám a prekrásny náhrdelník. Samozrejme, čo uctievam je aj Bioderma, takže, veru, ťažko sa rozhodnúť. =D
    Každopádne prajam vám a tiež nám, nech prispievate aspoň ešte raz toľko.... a raz toľko... a raz toľko. =D
    msutkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  60. Tý jo, všechny dárečky vypadají super, ale mě by se nejvíce líbila micerálka od Biodermi, hrozně dlouho jí už chci vyzkoušet a ještě jsem se k tomu nedostala, tak třeba budu mít teď šanci.))
    Jinak tě sleduji před GFC
    kataru@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  61. Mne sa najviac páči asi pinzeta, lebo akurát potrebujem novú :D A mačičky sú predsa naj! A tienik od Pupy by tiež nebol na škodu.. ;) A teda uznávam, že ste fakt štedré!

    GFC - kesa
    kesulatko@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  62. Ulítávám na takových těch roztomilých maličkostech, prakticky cokoliv, co má ouška a očička nebo pěkný obal. :D

    Musím se přiznat, že o tomhle zneužívání mailů jsem zatím neslyšela ani nečetla, ale opatrnost neuškodí.

    ivet1624(at)seznam(dot)cz

    OdpovedaťOdstrániť
  63. Fuuuuu koľko komentárov od rána!:D
    najviac sa mi pozdáva... VŠETKO!:D hmm ale najsamviac asi tiene od pupy. a ten roztomilý leskobalzam! aa veci od biodermy. juj a tie doplnky. ach vravím, že všetko!:D

    atakainak(at)gmail(dot)com

    OdpovedaťOdstrániť
  64. Krabička je úplne úžasná, čo sa týka obsahu aj dizajnu !!! Ťažko povedať, čo ma oslovilo úplne najviac, asi sviečka a balzam od Dermacol. Perfektné sú aj tiene, micelárka, laky...všetko :-) Zatiaľ som nemala možnosť vyskúšať ani jeden z výrobkov, tak snáď sa šťastie na mňa usmeje :-)
    simakova.andrea(at)gmail(dot)com

    OdpovedaťOdstrániť
  65. Tak to je paradni vyhra! Nejvic se mi libi zajicek a pinzeta, miluju tadyty infantilni obaly :) a rada bych vyzkousela i znacku Pupa, to u nas nemame.
    Krasabarev@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  66. Ahoj. Fú, tak toto ste naozaj veľmi dobre vymysleli, oceňujem nápad, dúfam, že sa mi konečne pošťastí niečo vyhrať.. sledujem na facebooku a môj mail je : modaakozmetika@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  67. vaaau tak toto je teda cenisko!!! ja neviem, mne sa paci vsetko :D ale najviac asi ta pinzeta, bo som uchylacka na take kreslene cute vecicky :)
    sledujem pod distanycnymi stduentami
    mail: killer@privatnet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  68. aaach tá pinzetka! a vlastne všetko, ani sa nedá vybrať čo je najlepšie.. vy ste riadne super, fakt :3
    mail: domculienka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  69. Najviac ma láka yankee sviečka. Vždy som chcela nejakú vyskúšať ale nechce sa mi vyhadzovať toľko peňazí za "obyčajnú" sviečku :D

    cipasblog@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  70. wow, to je naozaj mega giveaway :) Najviac sa mi paci ta pinzetka a sebium global a vzorceky by ma tiez potesili :)

    fb Viera Sedlakova
    vierka.sedlakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  71. ooo este nikdy som nic nevyhrala, tak uz by to mohlo konecne priiist! :D najviac by ma potesil ten Photoderm.
    alzbetamartiskova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  72. Krasna giveaway, baby. Gratulko k prekroceniu tej peknej navstevnosti ;)
    Najviac ma zaujala yankee candle lebo milujem sviecky ale na tuto znacku som sa zatial este nikdy neodhodlala (najma kvoli cene, co si budeme nahovarat). A milujem kvetinove vone :)
    Sledujem cez GFC, schnegy@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  73. Sledujem pravidelne, vsade kde sa da (cez GFC aj FB - Zuzana Pätoprstá).
    Najkrajsi je Petite Bunny Glossy Bar - take chutne, roztomile balenie...
    patoprsta.zuzana@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  74. Najviac sa mi asi páči micelárka od Biodermy, pretože by som ju veľmi rada konečne vyskúšala :)
    lucia.kukurovalm@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  75. Nejvíc mně zaujala Yankee candle. Nikdy jsem žádnou jejich svíčku neměla, mají tolik druhů, že vůbec není lehké si jednu vybrat a navíc po internetu naslepo to taky není zrovna dvakrát rozumné, když ta cena je trochu vysoká :(

    Sleduji přes GFC :)

    chrisgirl05(at)seznam(dot)cz

    OdpovedaťOdstrániť
  76. Super ceny. Mě zaujala svíčka Yankee Candle a produkty PUPA, ty jsou pro mě úplná novinka :)
    petulane@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  77. Jeeeeeeeej, nadhera! Yankee candle vazne chcem!!! Vau a Pupa! A korejska kozmetika! Aaa, ja chcem vsetko :)
    labudova.kukdong@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  78. GFC: Deni Hartmannová
    nejvíc se mi líbí ty věci od Biodermy:)
    denisa.hartmannova@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  79. úžasný nápad :)) páči sa mi tá rozmanitosť výrobkov, že to nie je len kozmetika :)) upútalo ma veľa kúskov, pretože väčšinu z nich som ešte nemala možnosť vyskúšať, ale najviac by som sa asi tešila zo sviečky od Yankee Candles... čo už, na sviečky som závislák, mám ich doma asi milión :D:D
    mail: ostradicka.v@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  80. To ste teda vymysleli riadny Goia box. :-) Čo je v ňom najkrajšie? Ťažko povedať. Všetky veci sú pekné. Mne sa asi najviac pozdáva tá pinzeta a tienik Pupa Milano. Na tie ja som. Cez GFC vás sledujem od dnes, cez FB o niečo dlhšie. Všade ako Veronika Jančová. Ak sa na mňa šťastie usmeje, tak adresa je coldie3(at)gmail(dot)com

    OdpovedaťOdstrániť
  81. Tak to je teda riadna nádielka :-) Mňa osobne najviac zaujal asi očný tieň od Pupy (keďže ich používam a som s nimi maximálne spokojná).
    Sledujem vas cez FB, ale aj cez GFC :-)

    bakova.jarka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  82. sledujem ťa ako make teddy up
    najviac ma zaujala pupa kozmetika keďže nikde v mojom okolí sa nedá kúpiť, a tiež by som rada vyskúšala aj niečo z Biodermy :)ale aj tá pinzetka je krásna .... vlastne všetko sa mi páči :)
    maketeddyup(at)gmail(dot)com

    inak aj u mňa prebieha práve GIVEAWAY ste pozvané :)

    OdpovedaťOdstrániť
  83. Fíha, neviem ako je možné že som si túto giveaway nevšimla skôr, a síce viem, moje kvantum učenia :D Teraz to napravím :)
    Sledujem cez GFC, môj e-mail je angelity.blog@gmail.com a aj keď pochybujem že túto giveaway vyhrám je naozaj úžasná! A najviac sa mi neviem prečo páči lak na nechty od Rimmel aale aj ten od Pupy by som určite rada vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  84. GFC - Ketrinka
    FB - Katka Popoluška Vaterková
    mail - katka.vaterkova@gmail.com

    Baby sledujem vás už nejaký ten mesiac a zistila som, že ste ma v mnohom inšpirovali :) Vaše recencie sú sofistikované, majú šmrnc, držím vám palce. V skutočnosti ma až táto givaway podnietila k tomu, aby som vás officiálne sledovala :)
    Keby som si mala vybrať, bolo by to niečo od mojej lovemark Bioderma, s ktorou som sa skamošila vďaka vám :) Ale potešili by ma aj ázijské vzorky, lebo ja som asi príliš lenivá sa k nim dopracovať :)

    Krásne leto baby!

    OdpovedaťOdstrániť
  85. To jsou opravdu úžasné ceny! Těžko vybrat tu nejlepší věc - pinzetka je určitě TOP, pak svíčka YC, micelárka bioderma, Pupa stíny a lak, balzám Dermacol a i to všechno ostatní.... :) rstiborova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  86. Páči sa mi ale úplne že všetko :-) ale lak od Pupy a micerálka od Biodermy sú asi tie naj :-)

    GFC: Michaela Némethová
    FB: Miša Némethová
    misa.nemethova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  87. Podľa obsahu balíčku usudzujem, že ste túto giveaway plánovali niekoľko mesiacov .))

    Ak by som ju náhodou vyhrala, najväčšiu radosť by mi asi, paradoxne, urobili ázijské drobnôstky - pre produkty v rozkošných obaloch mám slabosť .)
    Skvelé je ale aj zastúpenie Biodermy v tom luxusnom balíčku, na leto sa pleť premasťuje asi každému a chrániť sa pred slnkom je rozumné celoročne a o to viac počas týchto horúcich dní.

    Môj mail je polanka.ve@gmail.com

    A P.S.: Nedávny príspevok Veroniky o dennom líčení bol skvelý - tak mi napadlo, či neplánujete aj nejakú review štetcov.

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta