Palmer´s Natural Bronze + minisúťaž

17:00

Je to des. Keď mám chuť blogovať, nemám čas a keď ho zrazu je habadej, ani ma nehne napísať nový príspevok. Recenzie mi prídu nudné, veľkú súťaž sme tu už mali a rôzne rebríčky sa tu tiež opakujú dosť často. Niečo mi na tomto blogu chýba, ale nie som si presne istá čo. Možno viac osobnejších postov o našich životoch a názoroch, avšak neviem, ako by ste to prijali vy, čitatelia. 

Dnes ešte bude všetko po starom, dnešný článok bude tiež recenzia. Ale podľa mňa celkom aktuálna – obľúbila som si totiž ďalší samoopaľovací výrobok. Ja viem, možno vám príde absurdné teraz v lete riešiť samoopaľovanie, keď sa všetci vracajú čokoládoví z dovoleniek. Ale nie každý sa na dovolenku dostane, nie každý má čas sa vypekať na slnku a ani to nepovažuje za zdravé. Plus, stanú sa príhodičky, keď si nie naschvál opálite len vrchnú časť tela a nohy sú oveľa bledšie, ako sa mne stalo po poslednej rodinnej grilovačke. Vtedy sa samoopaľovacie výrobky naozaj hodia. Jasné, nemusia byť všetci ako karamelky a čokoládky, ale sú ľudia, ktorým bledá pokožka pristane a ľudia, ktorým nie. Ja patrím do tej druhej kategórie. Preto som už vyskúšala naozaj celkom dosť samoopaľovacích prípravkov a myslím, že som našla svojho favoria

Je ním značka, ktorá nie je v našej oblasti dostupná v každej drogérii, ale sem-tam sa s ňou dá stretnúť, hlavne v Českej republike – značka Palmer´s. Známa je svojimi výrobkami s kakaovým maslom, preslávila sa svojimi telovými maslami a výrobkami pre budúce mamičky. Ja som sa k ich jemne samoopaľovaciemu mlieku dostala pri preklikávaní sa na Feelunique.com. Ide o jeden z najpredávanejších výrobkov v tejto kategórii, určite aj kvôli jeho príjemnej cene – za 250ml dáte 6,36€ aj s poštovným.



čím ma Palmer´s Natural Bronze tak ohúril? Krásne vonia, predpokladám, že asi rovnako ako všetky ich výrobky po čokoláde. Jasné, pri pôsobení nastane aj jemný „samoopaľovací pach“, ale ja to riešim tým, že ho nanášam večer a počas spánku ho necítim. Pleť je po nanesení krásne hydratovaná a mlieko sa vstrebáva vcelku rýchlo, treba minútku počkať pred oblečením sa, ale nie je to nič tragické. Farba je prirodzená, zlatohnedá a aj napriek tomu, že je to len telové mlieko s pridaným samoopaľovákom, celkom výrazná. Tiež sa prirodzene zmýva - vydrží cca 5 dní. Neodporúčam ho však používať každý deň, lebo dokáže fakt stmavnúť, hlavne na miestách ako členky či kolená. 

Finálny verdikt: V porovnaní s inými samoopaľovákmi vidím hlavnú výhodu najmä v tom, že je to mix klasického telového mlieka so samoopaľovákom, tým pádom sa netreba báť šmúh či oranžovej farby. Zároveň však dodá pokožke dosť výraznú farbu na pomerne dlhý čas. Plus, pekne vonia. :)

Vaša Nikavero

P.S.: Na našom FB je mini-mini súťaž o prírodný balzam Madre Bees tiež s kakaovým maslom, ktorý som nedávno prihodila k objednávke na iHerb, tak sa zapojte!

Môže sa vám tiež páčiť

3 komentárov

  1. recenzia naň znie veľmi lákavo, takže sa idem prekliknúť na feelunique a zistiť o čo ide:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A já už jsem se zařekla, že se samoopalováky končím a zase si mě nahlodala!:-D Ale neškodilo by přihodit nějakou fotku před a po;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dejnicka: Aj som sa o ne pokúšala, ale neviem či mám blbý foťák alebo neviem chytiť to správne svetlo, ale ne fotkách nie je vidno extra rozdiel, aj keď naživo je to dosť markantné...
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta