Nákupy! Dni Evy 2013

8:00

Využívate nákupné akcie, ktoré usporadúvajú ženské časopisy (napr. Dni Marianne alebo Hriešne dobré nákupy s Evou)? Viem, ich hlavnou nevýhodou je fakt, že sú často výrazne obmedzené len na určité obchodné centrá či dokonca mestá, preto sú pre mnohých nedostupné, my však ako dočasné obyvateľky nášho hlavného mesta máme možnosť sa ich zúčastniť. Niekedy sú zľavy lepšie, inokedy horšie, nás tentokrát zaujala 30% zľava na všetok tovar v predajni GATE a zľavy na Curaprox kefky. Pomedzi to sme však ešte pár vecí nakúpili a tu je článok o tom, čo nás nakoniec chytilo za srdce.

Prvou vecou (a určite najobľúbenejšou) sú tieto zaujímavé ružovkasté šaty s barokovým vzorom a odhaleným chrbtom. Nie sú z úplne tenkého tričkového materiálu, preto s pančuchami a svetríkom budú na jeseň ideálne. Navyše sú A-čkového strihu, ktorý pristane asi každej postave. Bonusom bola aj cena, po zľave nás v GATE vyšli na 11,20€, čo je podľa mňa za takýto unikátny kúsok naozaj super. 

Druhou vecou, ktorú sme v GATE nakúpili, boli vzorované pančuchy, čierne s drobnými striebornými bodkami vyšli na neuveriteľných 70c a bodkované so sexi vrškom (rozumej s výzorom samodržiacich pančúch) na 2€. Jasné, sú pomerne tenké, ale teplé počasie nás ešte minimálne týždeň neopustí, takže si ich hádam aspoň raz obliecť stihneme :). 

Posledným GATE úlovkom (no hej, čakali sme, že toho bude viac, ale GATE sa nepochlapil a nič pekné nemali) je bižu, konkrétne zlatý prstienok v tvare dvoch lístkov. Po zľave vyšiel na 1,50€.

Ďalším obchodom, v ktorom sme sa zastavili bolo C&A. Podľa mojej osobnej mienky je to skvelý obchod na basic veci, rôzne tričká, tielká či pančuchy, ale z času na čas sa tam vyskytnú aj trendovejšie kúsky. Zádrheľom v tomto prípade bol fakt, že zľava 25% platila len na jeden kúsok tovaru, preto sme museli vyberať pozornejšie. Nakoniec si sestra odniesla toto chutné tričko s líštičkou za 6,30€

Sestrina kolegyňa nám však poskytla ešte jeden kupón a za ten som ja z detského oddelenia kúpila veľmi peknú sadu pre moje krsniatko, veď Vianoce sa už blížia ;). Keďže však nechcem odhaľovať príliš a prekvapko nechať pod stromček, pridávam len malé nakuknutie

No a nakoniec veľmi dôležitá vec, kefky Curaprox. Neviem ako vy, ale my v celej domácnosti používame jedine Curaprox ultra soft kefky a asi by som si už na iné ani nezvykla. Nie sú však úplne najlacnejšie, preto nás akci "Kefka zdarma pri nákupe nad 10€" rozhodne potešila. 

Z kupónov nás zaujala ešte napr. zľava do predajne obuvi CCC, avšak nejako sme si tam nič nevedeli vybrať (a ja odvôvodniť, keďže jesennej obuvi mám fakt dosť :)). Kupóny platili aj do rôznych cenovo náročnejších obchodov či parfumérií, avšak do tých sme len nakukli, keďže rozpočet nás, bohužiaľ, nespustil. 

Boli ste sa v Auparku na zľavy pozrieť alebo vás tieto akcie úplne obchádzajú?

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

2 komentárov

  1. Pěkné nákupy :) Moc se mi líbí to tričko z C&A :)
    Na mě tyhle dny taky působí, že musím jít se do obchodů se alespoň podívat :) A tento rok jsem se trošku utrhla z řetězů :)) http://sororessa.blogspot.cz/2013/09/new-in-dny-marianne.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ano, boli sme sa pozriet, aj som co-to ulovila :) http://thebeautycouloir.blogspot.sk/2013/10/minihaul-hriesne-dobre-nakupy-s-evou.html

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta