Krásna pleť i riasy bez zaťaženia (AVON novinky)

8:04

Keď nám na testovanie prišli novinky od AVON-u, všimla som si, že všetky majú niečo spoločné. Všetky sa rozhodli pripraviť na jar a trochu sa odľahčiť. Maskara, CC-krém i hydratačné rúže sľubujú, že napriek tomu, že nás skrášlia, nebudeme ich na sebe takmer cítiť. Je to ale tak? To vám prezradím v dnešnom článku. :)

Začneme maskarou AeroVolume, ktorá má podľa AVON-u najľahšie zloženie vôbec. Mihalnice má teda zvýrazniť bez toho, aby ste na nich mali zbytočné nánosy. Obal nie je podľa mňa najpodarenejší, taký šedý drogériový priemer. 

Čo ma však zaujalo na prvý pohľad, je kefka. Konečne žiadny "prelomový" tvar, ktorý zvyčajne prináša veľmi priemerné účinky s veľmi komplikovaným nanášaní, ale klasická kefka s klasickými štetinkami. 

Riasenka je pomerne suchá, a to bude kameňom úrazu pre všetky dámy s dlhšími a hustejšími riasami, ale aj pre tie, ktoré si rady dávajú viacero vrstiev pre dramatický vzhľad. Mne však s mojimi mini riasami perfektne sadla - ak je totiž maskara príliš mokrá, riasy mi zlepuje a celé to vyzerá ešte horšie. Aero Volume je v tomto iná, tvar kefky aj jej zloženie je pre mňa ideálne, riasy mi zhustí, predĺži a čo je zaujímavé, nemám problém ju ani vrstviť - čo väčšinou kvôli zlepovaniu nerobím. Tuto si práveže myslím, že Aero Volume na je vrstvenie ako stvorené, jedna vrstva je naozaj veľmi jemná. A musím povedať, že na mihalniciach ju naozaj necítim, neopadáva sa, ani nerozmazáva. Menším mínusom je odličovanie - odličuje sa naozaj zvláštne, micelárka ju vôbec nechce rozpustiť a odličuje sa akoby v kúskoch. Chystám sa skúsiť ešte odličovanie na olejovej báze, tak hádam to bude lepšie. 
Mňa však Aero Volume milo prekvapila, ale udeľujem jej len 4 vlajočky, keďže sestra má dlhšie mihalnice a potvrdila môj predpoklad, že na ne je maskara príliš suchá. V katalógoch AVON bude Aero Volume od 6.3.2014. 

Ďalší výrobok, ktorý sľubuje krásnu pleť bez pocitu masky je CC krém Ideal Flawless. Dostali sme dva odtiene, Nude a Natural Beige a oba boli dostatočne svetlé, ja som si vybrala ten so žltým podtónom - Natural Beige. CC-krém má SPF 20 a 30ml.


Zas a znova, celý ten "CC" názov je podľa mňa zbytočný, ide jednoducho o ľahký tónovací krém, ktorý vie pekne zjednotiť tón pleti, avšak na akékoľvek výraznejšie nedokonalosti už nestačí. Môžem vám však povedať, že ma milo prekvapil. Nekryje síce veľmi, ale dostatočne na to, aby mi na dokončenie make-upu stačila už len troška korektora, ale zároveň zanecháva veľmi prirodzený vzhľad. Jediné, čo mu môžem vytknúť je slabá výdrž, a tým myslím naozaj slabá, pleť sa začne lesknúť už po pár hodinách, rozhodne odporúčam prepudrovať. 

vľavo "nahá" pleť, vpravo po použití AVON CC krému (bez korektoru a púdru)
Tónovací krém alias CC-krém Ideal Flawless má odo mňa taktiež 4 vlajočky, lebo spĺňa presne to, čo aj sľubuje - ľahké krytie a vyrovnanie tónu pleti. Bonusom je pomerne vysoký SPF faktor, svetlé odtiene v ponuke a veľmi príjemný pocit po odlíčení (žeby v tých CC krémoch naozaj boli nejaké vyživujúce zložky? ;))

Páči sa vám tento "odľahčený trend"? Ak chcete vyskúšať CC krém, stále oň môžete súťažiť v našej giveaway ;).

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

3 komentárov

  1. Ta řasenka ale má vážně hrozný obal :D Ale skvělá recenze! Ten CC mě neláká, příjde mi to prostě markitengový tah :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja sa akosi neviem stotožniť stymi nazvami CC ako keby sa to bojim na seba použiť neviem prečo.. dokonca ma sklamali aj bb kremy vždy boli akesi tmave ale inak pozerala som po tomto cc kreme ale opytala som sa seba naozaj ho potrebujem? nie načo si budem teraz ked som mlada patlať všeliake gebuziny na tvar ked to ešte tak nepotrebujem takže takto sa ja rozhodujem:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na řasenku jsem se hodně těšila, ale vidím, že to žádná extra pecka není. Za to CC krém se mi líbí pořád a asi si jej skutečně pořídím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/ootd-432014.html

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta