Dárečky!

9:00

Všetci vieme, že Vianoce nie sú o darčekoch. Avšak nie je to super pocit, keď vec, ktorú ste starostlivo vyberali, zháňali či objednávali úprimne obdarovanú osobu poteší? A nie je to super, ak si vy nájdete niečo, po čom ste už neskutočne dlho poškuľovali, ale nevedeli ste si "ospravedlniť" kúpu? Podľa mňa áno, a preto sme tu aj tento rok s článkom o parádnych vecičkách, ktoré sme si pod stromčekom našli my. Ešte raz ďakujeme všetkým našim blízkym za ich štedrosť a úsilie, ktoré do darčekov a ich krásneho balenia vložili.

Prvé musím spomenúť tieto kúpeľovo-telové výrobky, ktoré som vám už prednedávnom spomínala aj na našom FB. Ide o dvojicu voňavých organických produktoch Calena, ktoré zaujmú nielen svojim jedinečným konceptom, ale i krásnymi obalmi. Do ich sortimentu patria vychytávky ako čaje či čokolády do kúpeľa, alebo telové maslá v tyčinke. Ja som sa pod stromčekom tešila práve zo spomínanej čokolády z rady Mutig s vôňou eukalyptu a citrusu (super pri nachladení, overené!), ktorá vám vystačí až na 24 kúpeľov. Sestra ostala prekvapená božsky voňajúcim telovým maslom v tyčinke z rady Liebestraum (ginko a pomaranč). Maslo sa po pokožke príjemne kĺže, necháva ju hebkú a prevoňanú. Za mňa môžem povedať, že rozhodne nejde o posledné produkty tejto značky, ktoré som kedy vyskúšala. Rozhodne musím mať niečo v takto krásnom flakóniku!

V kúpeľovej tématike pokračujeme, lebo mňa potešilo toto mlieko do kúpeľa s omamnou čokoládovou vôňou značky Riga Soap a aj so sestrou sme obe dostali handmande prírodné mydlá značky Vonai, ktorú môžete kúpiť na Sashe.

Knihy musia byť, ja som bola obdarovaná super praktickou kompiláciou s talianskými frázami a knihou zo série o mojich obľúbených postavičkách - Mumínkoch. Sestra sa potešila knihe od Františka Kotletu a trošku hororovo vyzerajúcim titulom Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej.

Zásoba parfémov bola u mňa pred Vianocami takmer na nule, preto ma očakávaný parfém značky Guerlain - Idylle veľmi potešil. Ide o veľmi klasickú, elegantnú kvetinovú vôňu, ktorá vonia čisto a žensky. Jedinou nevýhodou je nie príliš silná výdrž.

Sestra túžila vyskúšať Tangle Teezer a Ježiško jej prianie splnil v tejto sladkej žuvačkovej podobe. Ja som ho, samozrejme, už tiež musela otestovať a môžem potrdiť, že kučeravé vlasy rozčesáva naozaj výborne. 

Aj ďalší darček bol adresovaný sestre, už dlho pred Vianocami spomínala Rainbow diár, ktorý mala pred dvomi rokmi a ktorý sa zdanlivo na tento rok nevyrábal. Stačilo však trošku popátrať a na eBayi som ho objavila v rôznych farebných variántách (ak sa vám páči, neváhajte a kupujte, cena je o dosť lepšia ako keď som objednávala ja a čas dodania z Južnej Kórey je veľmi krátky!). Sestra má farbu Cherry Pink.

Krémovú tvárenku značky NYX (odtieň Glow) som vám už na blogu spomínala, dostať sa k nej bolo však pekelné. Neviem prečo, nepodarilo sa mi ju nájsť v žiadnom slovenskom e-shope, tak som ju objednalacez eBay z USA. Bola tak zle zabalená, že obal bol celý rozbitý (produkt ostal neporušený), tak som si ju nechala poslať ešte raz. Tentokrát dorazila vcelku, ale rozpadla sa hneď po ostránení ochrannej fólie - preto na obrázku vyzerá tak úboho, ide o pokus o jej zalepenie. Každopádne, ide o skvelú lícenku, ktorú sestra využije viac ako jej púdrové sestry - nepoužíva totiž podkladový make-up. Prihodila som k nej aj jednoduchý menší "stippling" štetec, taktiež z eBayu.

V tématike dekoratívnej kozmetiky pokračujeme, sestra dostala nádherný Milani rúž v odieni Plumrose a ja som si vyslúžila geniálne kúsky značky Revlon - Colorburst Balm Stain v odtieni Crush a Colorstay Moisture Stain v odtieni New York Scene. Na všetky produkty môžete čakať samostatné recenzie. :)

Voňavé sviečky a celkovo voňavé veci sú obľúbeným darčekom. Ja som na moje veľké prekvapenie dostala mnou dlho ospevovanú sviečku Yankee Candle - Candy Cane Lane, ktorá vonia ako Tic-Tac so štipkou škorice, sestra sa potešila vôni do auta rovnakej značky, ale vo variante Black Cherry. Navyše si doma zapáli aj krásnu sviečku z H&M Home - Poet´s Wild Rose.

Som z veľkej časti introvert a nemám s tým problém. Ani dať to najavo prostredníctvom nového obalu na mobil :).

O porcelánových náušniciach z dielne Loris ste už tiež počuli. Konečne mám aj ja dva páry.

Sestrine outfity bude zdobiť táto vážka v steampunkovom štýle, takisto zo Sashe.

No a vlasy jej budú zdobiť nové Scrunchie Bows, takisto od šikovnej predajkyne na Sashe.

Čo tam po high-tech varných konviciach, prečo sa radšej nevrátiť ku porcelánovej klasike? Aj takéto spotrebiče začínajú byť čoraz štýlovejšie a tak do domácnosti pribude tento krehký, ale krásny kúsok.

No a vodou z konvice si sestra zaleje voňavý čajík v roztomilom sitku.

Ja sa už teším, ako sa po sviatkoch a momentálne chorobe znova dostanem do formy. Keďže všetci vedia, že rada cvičím doma podľa rôznych videií, boli mi nadelené tieto praktické dvojkilové činky.

Celé to zakončíme ďalšou vecou zo Sashe, a to autorskými grafikami, jednou s roztomilými líštičkami a druhou so smutným, ale rozkošným E.A. Poe-om. Trumade ich má v ponuke naozaj množstvo, chceme všetky!

No a na fotky sa nezmestilo alebo sa zabudlo na viacero vecí, za zmienku stojí napr. kozmetické zrkadlo so svetlom Sencor (ktoré ma trošku sklamalo, svieti dosť slabo), tekuté mydlo so srnčekom z Lindex-u, alebo nádherná červená štruktúrovaná sukňa z Reserved.
Ešte raz všetkým ďakujeme! 

Čo ste dostali vy?

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

2 komentárov

  1. nádhera :) vy dve ste vždy výnimočné.. som zvedavá na recenzie, v živote som o niektorých značkách nepočula

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne darčeky :-) vedela by som si vybrať ;-) teším sa na recenzie

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta