Jarná BioBeauty krabička krásy

10:52

Na mysteriózne krabičky krásy veľmi nie som. Ladyboxy a iné boxy ma nikdy nelákali hlavne preto, že ich častokrát napĺňali rôznymi bežne dostupnými značkami, ktoré si môžem za pár eur kúpiť v každej DMke. Avšak moja všeobecná náklonnosť ku prírodnej kozmetike, sympatické predchádajúce vydania a celkom pohodová cena ma primäli k nákupe jarnej edície krabičky krásy e-shopu BioBeauty. Dokopy ma krabička vyšla na 12,90€ (10€+poštovné). Prišla naozaj bleskovo (kuriérskou službou) a bolo vidno, že si na prezentácii naozaj dali záležať. 


Sklamaná som nebola ani po odbalení vrchného papiera, z krabičky sa na mňa usmievali pekne naaranžované produkty a viaceré vzorky. Dokopy tam boli dve plné balenia a 7 vzoriek - ich veľkosť sa však líši kus od kusu, niektoré vám vystačia ledva na jedno použitie, iné môžete používať aj viacero týždňov.

Slovenská značka Soaphoria prispela do krabičky viacerými pomerne štedrými vzorkami. Páči sa mi, že sa snažia na trh prispieť aj novými konceptami výrobkov - v krabičke je napríklad organický telový jogurt s aloe vera alebo sprchovací krém. Na obe som naozaj zvedavá.

Ďalšou mini vzorkou od Soaphorie je tuhý šampón na suché a poškodené vlasy. Ide ozaj o maličkú vzorku, tak snáď vystačí aspoň na jedno použitie. Extra malá je aj vzorka telového mlieka Skin Blossom. Ak mám byť úprimná, v takom množstve tam ani nemusela byť, veď to je tak na jednu pažu. Jediné, čo sa na tom dá otestovať, je vôňa (a tá sa mi, bohužiaľ, nepáči). 
Štedrejšia bola značka Dulcia, ktorá do krabičky prispela pleťovým krémom s ovocím a Q10. Trošíčku ma znepokojuje absencia informácie o zložení, predsa len, mnohé z nás majú citlivú pleť a je celkom risk si na ňu len tak niečo napatlať. Ja však tento hazard podstúpim, som predsa nejaká blogerka :)).

V plnom balení tu máme bahenné mydlo od izraelskej značky Mineral Beauty System. Prírodné mydlá (a špeciálne tie bahenné) používam na čistenie pleti veľmi rada, takže som tento výber naozaj uvítala. 

Ďalšie plné balenie je výzorovo veľmi lákavé, ide o tónovací balzam na pery značky Figs&Rouge s vôňou ruží. Ja som ho stihla už aj trošku otestovať a bohužiaľ musím konštatovať, že nie som nadšená. Tónovací znamená jemne ružový s kopou trblietok, hydratácia je priemerná a aplikátor totálne nanič. Ešteže je efekt na perách veľmi pekný a pocitovo je balzam príjemný. 

V krabičke boli ešte dve "balíčkové" vzorky značky Natura Siberica, za ktoré som naozaj rada, keďže túto značku chcem vyskúšať už večnosť.

Celkovo jarnú edíciu BioBeauty krabičky krásy hodnotím pozitívne. Ide o produkty, ktoré bežne len tak nekúpite a teda cih ani nemáte možnosť ovoňať, vyskúšať konzisteniu a pod. Navyše, plné balenia produktov mi sadlia  oba využijem,

Teraz už len testovať a poctivo sledovať, kedy sa na stránke BioBeauty objaví nové vydanie :).

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

11 komentárov

  1. Moc pěkné, už se těším, až mi přicestuje ta moje. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím, že som ti tak trochu spravila "spoiler", tak hádam sa nehneváš :) Ale sú tam ozaj faj veci.
      Veronika

      Odstrániť
    2. To určitě ne, první obrázek obsah neukazuje a přečíst si článek bylo moje svobodné rozhodnutí. :) Chvilku jsem váhala, jestli kliknout, nebo počkat na víkend, až dojedu domů, kde mě snad už balík bude čekat, ale nakonec zvědavost zvítězila. :) Tak se uvidí, jestli budu mít stejný obsah, nebo třeba jiné varianty určitých produktů. :) Překvapení pořád bude. Doufám, že budu mít stejné vzorky od Soaphorie, protože sprchový krém, jogurt i šampón mě fakt lákají. No nejradši bych vyzkoušela všechno z jejich nabídky, klidně to přiznám. :)
      A co je v té ruličce s mašličkou? Nebo je to smotaný průvodní dopis?

      Odstrániť
    3. Tak som zvedavá ako sa ti bude pozdávať. A áno, bol to len popis všetkých výrobkov :)

      Odstrániť
  2. Som s ňou spokojná , aj keď tá vzorka telového mliaka je extrémne maličká. Mala som iný krém na tvár od dulcie, ktorý mi trošku nevonia.. ale tak nebudem sa tu sťažovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ten môj nevonia práve ideálne, ale to sa pri prírodných produktoch sem-tam stáva... Uvidíme aké budú účinky, to je dôležitejšie :)
      Veronika

      Odstrániť
  3. ja som si tuto krabicku krasy kupila po prvykrat a je to mozne, ze aj posledny :-D ako tak pozeram, podla mojho nazoru si dostala ovela lepsie vzorky od Soaphore a aj Dulcie ako ja :-) a napr od Dulcie som ocakavala plny produkt, skoda :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono je to vzdy hop alebo trop, ked clovek kupuje macku vo vreci :) Mne sa nastastie celkom trafili do vkusu a tym padom, ze sa kazda krabicka kupuje osobitne, clovek sa kupou k nicomu neviaze, a to mi velmi vyhovuje.
      Veronika

      Odstrániť
  4. no já nevím, vůbec nic u mě nemělo WOW efekt =( možná ten balzám na rty, ale ten říkáš, že je na prd =(

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toho je fakt skoda, cakala som ovela viac. Ale aspon pekne vyzera :D Dodava taky stavnato-nude efekt, ktory sa niekedy celkom hodi :) A mna napr to mydlo velmi potesilo, ja mydla pouzivam na cistenie pleti bezne a akurat mi podobne dochadzalo :)
      Veronika

      Odstrániť
  5. Mňa asi najviac zaujal ten tuhý šampón na vlasy.Daj určite vedieť ako pôsobí a či si spokojná :) Inak si na bio kozmetiku nepotrpím, ale krabička vyzerá celkom lákavo :))

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta