Louis Vuitton Fall/Winter 2010

21:41

Ktorá je vaša obľúbená kolekcia na sezónu Jeseň/Zima 2010? Ja môžem bez zaváhania povedať, že je to kolekcia Louisa Vuittona pod taktovkou Marca Jacobsa. Po jej zhliadnutí som mu okamžite odpustila všetky tie divné strapce, afroúčesy, škaredé opätky a iné prehrešky, ktorých sa dopustil minule.

"A Boh stvoril ženu."

Táto veta stála na pozvánke na prehliadku jesennej a zimnej kolekcie francúzskeho módneho domu Louis Vuitton. Nemohli použiť výstižnejšie slová! Celá show bola doslova oslavou ženskosti. Ako povedal sám Marc Jacobs, po všetkom tom cirkuse bolo načase konečne spraviť niečo "jednoducho krásne". Kolekcia je značne inšpirovaná 50tymi a 60tymi rokmi, silne pripomína talianske filmy z tohto obdobia, štýl Sophie Lauren či Brigitte Bardot. Korzetové šaty a dlhé áčkové sukne zvýrazňovali prsia, osí driek aj boky, teda typické ženské vnady. Vlasy boli uhladené do elegantných drdolov a make-up bol takmer neviditeľný. Celkový dojem bol napriek zdanlivej jednoduchosti veľmi silný - nádherné ženy mali na sebe nádherné šaty, a to zavážilo viac ako akékoľvek šokujúce modely.
Po pódiu, ktoré bolo situované okolo veľkej fontány predvádzali Jacobsove modely nielen modelky, ale aj ženy preslávené svojimi krivkami, a to napríklad Laetitia Casta, Bar Rafaeli, Elle Macpherson či Karolína Kurková.
Ja osobne som ostala touto kolekciou očarená. Okrem šiat ma zaujali aj prepracované detaily, nežné topánky, vysoké rukavice či nádherné kableky. Vytvárali dojem luxusu a čistej krásy.

Použité obrázky boli z:
http://www.illtakeboth.com/2010/03/louis-vuitton-fall-winter-2010-close.html
http://stylerumor.com/
http://www.style.com/


















Môže sa vám tiež páčiť

3 komentárov

  1. Ahoj.
    Smím se zeptat jak se jmenuje metoda,kterou jsi dělala ten prsten s Dalím?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nerobila som ho ja, ale je to zalievanie motivov krystalickou zivicou, potrebujes na to lozko, do ktoreho budes zalievat, nejaky obrazok a tu zivicu...nie je to az take zlozite pokial viem.. vsetko sa da zohnat v roznych handmade obchodoch, napr. http://www.koralek-obchod.cz/eshop/cs/modelovaci-hmoty-a-pomucky/kristalova-pryskyrice-gedeo/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta