Essence - @holographic.com collection - eyeshadow 01 GAGALECTRIC

19:48

Najbližšia kolekcia u nás asi cenovo najdostupnejšej drogériovej značky Essence v tomto roku bude kolekcia @holografics.com(Trochu podivný názov, nezdá sa vám? Kľudne sa to mohlo volať len Holografics, alebo úplne inak, lebo produkty vlastne ani nie sú naozaj holografické, skôr majú efekt duochrome.). V predaji bude okolo polovice júna júla, začiatku augusta. Ja som mala to šťastie, že sa ku mne dostalo pár kúskov už teraz. Potešila ma nimi sestra, ktorá ich vyhrala na oficiálnej stránke Essence na Facebooku.

Z nich ma najviac zaujal krémovo-penový očný tieň v odtieni 01 GAGALECTRIC. Predávať sa bude v 5 gramovom balení za cca 2-3€. Samotný produkt je zabalený v malom tégliku so zrkadlovým viečkom(je naozaj zrkadlové, na fotkách môžete vidieť odraz môjho foťáku:))) Balenie je celé plastové, čo môže byť výhodou, ak cestujete, lebo nie je také ťažké ako sklenené.

Očný tieň má penovú až krémovú konzistenciu. Na pocit je silikónový(napr. ako podklad pod make-up od Loreál-u). Farba je naozaj nádherná, modrá, mierne do tyrkysova so zelenými a miestami fialovými odleskami. Aplikácia však až taká ideálna nie je :(. Produkt treba nanášať veľmi opatrne v tenkej vrstve, inak je veľmi nerovnomerný, teda sa len veľmi ťažko dá dosiahnuť ideálny výsledok. Avšak aj napriek týmto problémom si myslím, že sa s ním dá dosiahnuť nádherné líčenie, treba len použiť nejaký dobrý podklad pod očné tiene, aby sa neusádzal a radšej naniesť tenkú vrstvičku na nejaké iné práškové tiene. Duochrome efekt ostane zachovaný a líčenie vám vydrží. :)

Summa summarum, týmto očným tieňom dávam 3body z 5tich. Plusom je rozhodne farba a cena, mínusom horšia aplikácia. Ja osobne sa teším na ďalšie odtiene. :)
Kolekciu si môžete prezrieť tu.









Takto som "holografické" tiene 01 GAGALECTRIC použila ja, skombinovala som ich s duo očnými tieňmi od Catrice(kolekcia Wonderland - odtieň Miracle Heaven) a zlatou ceruzkou od Essence vo vnútornom kútiku.

Môže sa vám tiež páčiť

7 komentárov

  1. krasny tvar oka:) wau tak sestra vyhrala, super gratuujem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. barevně moc hezký,ale holo efekt taktéž nevidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja veľmi penové tiene používať neviem, ale farbu teda naozaj krásnu

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc se mi líbí jak jsi se namalovala, pěnové stíny sice nepoužívám, ale tyhle se mi opravdu líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Essence se nezda, ale obcas maji za ty penize fajn veci! Mam jich hned nekolik :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Páni vypadají hezky! Tak to asi brzo naběhnu do drogérky :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta