PUPA Nail Art Kit in 891 White Violet

14:26

Ahojte!

Letná brigáda mi zaberá viac času ako som si myslela, že bude, hlavne ten "samostatný život" je o čosi viac časovo náročný.
Ale keďže mi vďaka FB fan stránke značky PUPA Milano Slovensko bolo umožnené otestovať ich Nail Art Kit, ktorý obsahuje trblietavú bázu a praskajúci nadlak, rozhodla som sa spraviť malú recenziu.

Podkladový lak aj nadlak sú v typicky veľkých(alebo malých) fľaštičkách značky PUPA - oba majú po 5ml. Mne osobne menšia veľkosť nevadí, ani si totiž nepamätám, kedy som niekedy minula celý lak bez toho, aby začal po čase hustnúť. Taktiež, tzv. crackle manikúra nie je niečo, čo by som používala každý deň, teda aj z tohto dôvodu z lakov rýchlo neubudne. Oba sú zabalené v čiernej krabičke s inštrukciami, ktoré si môžete všimnúť na jednej z fotiek pod článkom. V skratke, treba naniesť podkladový lak, počkať kým uschne, na nňo naniesť nadlak a pekne počkať kým popraská.

K samotnej aplikácii:
Podkladový lak nevyzerá veľmi krycí, konzistencia nie je najhustejšia. Na počudovanie však odporúčaná jedna vrstva stačí na vytvorenie veľmi peknej bielo-striebornej farby, ktorá aj keď nekryje na 100%, vytvorí krásny efekt. Schne stredne rýchlo, taký priemer.
Fialový nadlak je hustý a rýchlo schne, teda sa s ním dosť ťažko pracuje, treba sa ponáhľať a zároveň dávať pozor, aby sme nedali veľmi hrubú vrstvu, čo je dosť zložité. Ja som ho tam "nacápala" tak všelijako a bola som dosť prekvapená, že sa to nepodpísala na výslednom efekte. Ten je naozaj krásny, lak popraská okamžite a vo všetkých možných smeroch, vytvorí na každom nechte jedinečnú mozaiku. Schne matne, lesklý nadlak nutný. Až s ním sa prejaví vo svojej plnej kráse.

Ak to mám zhrnúť, myslím, že táto sada je veľmi vydarený produkt, farebné kombinácie sa pekne dopĺňajú(okrem tej mojej si zvyšné môžte pozrieť tu), crackle efekt je výrazný a oku lahodiaci. Negatívom by mohla byť trošku vyššia cena vzhľadom k objemu(cca 7-8€), nie je to však až také hrozné a stále to stojí menej ako napr. OPI a rozhodne je to na Slovensku dostupnejšia značka. Ak sa vám crackle efekt páči, určite túto sadu môžem odporučiť. A nielen na leto. ;)




(jedna vrstva podkladového laku)

(s praskajúcim nadlakom, bez lesklého nadlaku)

(s lesklým nadlakom)


Plus, ešte by som rada dodala, že aj keď som produkt dostala na testovanie, nebola som povinná o ňom písať blogpost a PUPA ma v tejto recenzii nijako neovplyvňovala, názory naň sú len z mojej vlastnej hlavy. :)

Prajem ešte pekný deň!

Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

  1. je to veľmi vydarené :) mám pocit, že nie všetky praskajúce laky sa "vydaria", ale tento je skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som si kupila ten praskajuci lak v Prahe, od Essence /ku nam sa to zial este nedostalo/ a je super!!!

    P.S. Krasne nechtiky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja ho mam uz od maja, a stale nevyskusany... asi to coskoro napravim! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta