Zoeva Mini Bamboo set

20:55

Na narodeniny som od sestry dostala sadu štetcov Mini Bamboo set od firmy Zoeva. Sada obsahuje štetec na púder, štetec na tvárenku, dva štetce na očné tiene a štetec na nanášanie gélových liniek.  Keďže ja som na rozdiel od nej v líčení ešte len začiatočníčkou takže mi tento počet štetcov úplne postačuje. Sadu nájdete tu.


K štetcom patrí aj bavlnená taštička, ktorá spolu s bambusovou rúčkou štetcov podčiarkuje celkový prírodný dojem.


Štetce sú úplne krásne, hebučké, nevypadávajú z nich štetinky a ja ich úplne milujem. Rúčka je k štetinkám veľmi kvalitne upevnená. Štetinky sú z taklonových vláken. Aj po vyčistení si zachovali svoj tvar a štetinky ostávajú na svojom mieste.
Keďže som doteraz veľa štetcov nevlastnila neviem ich moc porovnať ale napríklad taký kabuky štetec od firmy Catrice je oproti tým od Zoevy hotová škrabka na tvár.


Cena tejto sady je 17 eur, čo je podľa môjho názoru za štetce pre začiatočníka tak akurát. Plus na každom štetci je napísané na čo slúži. Nepochybujem však o tom, že tieto štetce budú vyhovovať aj slečnám, ktoré sú v líčení podstatne zbehlejšie než je :).






Vaša LadyZet.

Môže sa vám tiež páčiť

7 komentárov

  1. dobrá sestra :)
    a ak som vás náhodou ešte nepozvala do minisúťaže, tak prosím :
    http://muffinsisters.blogspot.com/2012/02/giveaway.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. od Zoevy mam aj ja stetce, tie Bamboo sety sa mi pacia, ale brala by som uz ten vacsi, ktory stoji o par drobnych viac a je tam ovela viac stetcov :) inak, stetce od Zoevy si neviem vynachvalit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerajú krásne..ak by som nemala, určite by som uvažovala nad kúpou :-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som nieco podobne kupila mame, len tie stetiny su take hladke, ze nenaberaju farbu..

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Winter0Harlow: Ten väčší si šetrím pre seba ;)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja si už dlhšie hľadám nejakú sadu štetcov, len by som chcela nejaký poriadny na nanášanie makeupu a neviem, aký by bol ideálny :(
    Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. @Lienka : záleží na tom, aký make up používaš, mne sa veľmi osvedčil Studio štetec na púder od e.l.f., je to nieco ako stippling brush a a ked s nim minies trocha viac produktu, plet vyzera naozaj bezchybne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta