Essence - Get Big Lashes - volume curl mascara

19:57

Keď som sa asi pred týždňom a pol dozvedela, že nové produky Essence sú už v DMkách, hneď som si ich išla obzrieť. Bohužiaľ, čakalo ma menšie sklamanie, najmä z penovej tvárenky, na ktorú som sa tešila najviac. Vyskúšala som testery oboch odtieňov a tvárenky boli na môj vkus príliš málo pigmentované a  hlavne, nanášali sa veľmi nerovnomerne. Takže som radšej pri zakotvila pri jednej z nových riaseniek Get Big Lashes - volume curl mascara. Riasenka má jednoduchý strieborný obal a stála asi 2-3€.



 Moje riasy sú naozaj veľmi nevýrazné, nemôžem sa popýšiť dĺžkou, ani hustotou. Preto hľadám niečo, čo by ich komplexne zvýraznilo, ale zároveň nezlepilo. Zvykla som si kupovať maskary hlavne na objem, napr. SUPERSHOCK od Avonu je mojím all time favoritom (sestra o nej písala tu). Takže je jasné, že väčšie kefky mi u maskár nevadia. Aj táto od Essence má kefku poriadne veľkú. Je klasická, nie plastová a je zahnutá, teda by mala riasy aj natočiť.


Riasenka je dosť tekutá, na môj vkus možno až príliš a na kefku sa naberie poriadne množstvo. Mne osobne sa s ňou ťažšie pracovalo, lebo keďže kefka je veľká a samotná riasenka dosť tekutá, farba sa mi dostávala aj na viečko. Nalíčiť spodné riasy bolo takmer nemožné. Napriek tomu je efekt veľmi pekný, stačí jedna vrstva a riasy sú pekne vytočené, predĺžené a aj zahustené. Takže jej rada prepáčim zložitejšiu aplikáciu, verím tomu, že keď trochu vyschne, určite sa vylepší. Výdrž je dobrá, počas dňa sa nedrobí. Nie je však vodeodolná a počas týchto veterných dní, keď mi slzia oči sa v kútikoch začne rozmazávať. S odlíčením problém nebol, s odličovacím mliekom Garnier išla dole ľahko.  

bez maskary

jedna vrstva

dve vrstvy

Celkové hodnotenie je 4 body z 5tich. Pomer cena/kvalita je výborný, nie je to síce najlepšia riasenka na svete, ale riasy pekne zvýrazní. Ak nie ste v tomto smere veľmi nároční, vrelo odporúčam.

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

6 komentárov

  1. rozmýšľala som nedávno že ju vyskúšam, a výsledný efekt sa mi veľmi páči takže jej dám šancu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekné, čakala som na recenzie a vyzerá to na výhodnú kúpu.. ale.. treba mi 4 riasenky? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Riasenky nie sú niečo, čo má veľmi dlhú životnosť, takže ich môžeš mať aj 5 :D

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Presne tak, keby stála 20€, možno ňou až taká nadšená nebudem, ale za tú cenu... Eňo ňuňo! :)

      Odstrániť
  4. vyzerá teda dobre :) a ten rozdiel pred a po xixi :))

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta