Inspirational Thursday - Meryl Streep

11:00

Žijeme v dobe, keď je mladosť a krása všetkým. V Hollywoode sa každú chvíľu objaví nová hviezdička, ktorá zažiari a o pár mesiacov, občasne až rokov, zhasne. Nutná je dokonalosť, pleť bez vrások, perfektná postava, vlasy bez šedín. Plastika je bežná rutina, niečo ako preventívna prehliadka u zubára. Veď čo ak by bolo vidieť, že už nemám dvadsať? A dokonca ani tridsať? A možno už ani štyridsať? Je naozaj len veľmi málo ľudí, ktorí sa v Hollywoode udržali aj napriek svojmu veku, len veľmi málo ich dokáže starnúť s gráciou a šarmom a k tomu sa stále zlepšovať vo svojom umení.

Ona to zvládla. Meryl Streep. Vo veku 62 rokov si prevzala už tretieho Oscara a stále vyzerá geniálne. Samozrejme, špekuluje sa, že podstúpila kozmetické vyšetrenia, ale ona sama to popiera. Ak aj, očividne mala veľmi šikovného chirurga, lebo vyzerá veľmi prirodzene. Jej vizáž jej veku pristane, hoci vyzerá mladšie, nesnaží sa za každú cenu vyzerať na 25 a to je najdôležitejšie. 

V jej repertoári je nespočetne veľa skvelých filmov, ja poznám prevažne tie novšie, od Diabol nosí Pradu, cez Julie a Julia až po Hodiny a najnovšie Železnú Lady. Ale mám zálusk aj na archívnejšie kúsky ako Sofiina voľba alebo Kramer vs. Kramerová. Nepochybujem o tom, že jej výkon v nich bude bezchybný. 

Meryl považujem za jednu z najlepších a najcharizmatickejších herečiek. Navyše je naozaj krásna a má skvelý vkus. Príkladom sú aj tohtoročné šaty, ktoré mala na odovzdávaní Oscarov (pozrieť si ich môžete na poslednom obrázku). Meryl ma neustále inšpiruje, svojím talentom, vkusom aj postojmi. Pokochajte sa aj vy jej fotografiami z rôznych období jej kariéry:















Zdroj : pinterest.com

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

3 komentárov

  1. jedna žena v šoubiznise, ktorá nestratila hlavu a starne so všetko cťou! a dokonca vyzerá stále lepšie :) ľúbim ju

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No ano, na fotkach, ktore nie su ophotoshopovane ma aj nejake tie vrasky, takze jej mozno mozme verit, ze je zachovala satrsia dama. Moja mama je asi v jej veku a vrasok vela nema ale u kazdeho sa starnutie pleti prejavi inak. No a teda odhliadnuc od jej vzhladu, je uzasna tiez ako herecka. Mam ju velmi rada napr. v Smrt jej pristane, Dome duchov aj v Hodinach. Inak som videla aj Sophiiinu volbu a bolo to rozhodne zaujimave.

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta