Rimmel Glam Eyes Quad Eyeshadow - 003 Smokey Purple

11:18

Dnes len v krátkosti. Očné tiene Rimmel Glam Eyes  v odtieni Smokey Purple som dostala tiež od sestry k štetcom od Zoevy. Avšak, ako som štetce vychválila, tak musím tieto tiene skritizovať. V prvom rade prášia ako divé. Obsahujú mikroteblietky, ale sú strašne málo pigmentované takže pri swatchoch na ruke vyzerajú ešte ako tak, no na očiach sú okrem toho najtmavšieho takmer neviditeľné a trblietky úplne zmiznú. A výdrž nula bodov. Stačí, že sa raz dotknete viečka a sú fuč. Dokonca mám pocit, že miznú už pri nanášaní. Plus sú dosť tvrdé, takže chvíľu trvá kým na viečko nanesiete akú takú vrstvu.


Farby sú však naozaj krásne, ale čo mám z toho, keď ich jednoducho nevidieť. Na prvej fotke je swatch bez podkladovej bázy, na druhej už s bázou.

(bez podkladovej bázy)

(s podkladovou bázou)

Pravdupovediac bez podkladovej bázy by som ich označila za nepoužiteľné, s ňou sa to ešte ako tak dá. Ten najsvetlejší používam pod obočie dva stredné sú mi nanič, keďže úplne splývajú s mojou pokožkou, ale verím, že pre ten najtmavší odtieň nájdem využitie.
K týmto tieňom asi všetko. Za mňa majú tak 3/10. Jeden bod za obal, jeden za pekný výber farieb a jeden za to, že s podkladovou bázou majú ešte malú šancu na úspech.

Vaša LadyZet.

Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

  1. práve pre toto nemám rada rimmel

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Třeba by se ty dva prostřední daly použít na nahé líčení.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mám je v hnědým a rostu z nich - práší, nejsou pigmentované a už několikrát jsem je chtěla vyhodit. Fuj.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som si pri prvej foto myslela, ze som farboslepa, lebo fialova farba tam teda ziadna nie je... Nakolko to zodpoveda realite? Kedze swatche uz vyzeraju inak, teda min, jeden tien tam fialovy je. Inak nemam skusenost s tienmi tejto znacky ale asi teda ani mat nechcem.

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta