Koho pozerám na YouTube? 2

11:58

Cez víkend som si všimla na pár blogoch články o obľúbených vloggeroch na YouTube preto som svoj zámer tiež o niektorých napísať odložila až na dnes. Nechcem vám tu však obmieľať mená, o ktorých sa hovorí všade, takže Lisu Eldridge či MissGlamorazzi tu nečakajte :). Namiesto nich mám pre vás 4 baby, o ktorých sa síce veľa nehovorí, ale ich videá ma naozaj bavia, možno aj preto, že nie sú tak strojené a "presponzorované", jednoducho, YouTube pre nich nie je job a nezarábajú na ňom tisícky dolárov ako všade ospevované hviezdy typu Michelle Phan.

1. mallorylovesmakeup

Neskutočne milá a pekná americká "Youtuberka" Mallory má (ak sa mi to správne podarilo zachytiť v niektorom z jej videí) 19 rokov, nádherné vlasy a skvelý vkus. Plus sa podľa mňa pýši asi najkrajšou izbou akú som kedy videla. Veď kto by už nesníval o kúzelnej posteli, ktorá visí zo stropu? Jej videá sú navyše vždy veľmi pekne a profesionálne editované, hoci neprispieva až tak často. Poväčšine robí videá aké nájdete u každého beauty vloggera, hovorí o kozmetike, ale aj o trendoch či DIY tipoch, robí to však takým štýlom, že vás len tak ľahko nezačne nudiť.

2. TheSorryGirls
Kelsey a Becky sú z Kanady, spolubývajúce z výšky, študujú filmárstvo, a už len preto je jasné, že ich videá sú po vizuálne stránke veľmi kvalitné. Ako domáce zvieratko majú ježka a ich videá sa špecializujú na rôzne druhy jednoduchých DIY projektov, poväčšine ide naozaj o extra jednoduché, ale efektné veci, ktoré zvládne doma každý. Počas Halloweenu tiež robili množstvo kostýmov, tento rok sa špecializovali na Disney princezné. Pozerá sa na nich veľmi dobre a ich tipy sú fakt užitočné, častokrát zistíte, že sa veľa vecí dá spraviť oveľa jednoduchšie, ako ste si mysleli

3. SayAnythingBr00ke
Brooke je jedna z mála ľudí na YouTube, ktorí sú skutočne "normálni". Sledujem ju už fakt dlho a nikdy sa na nič nehrá ani nepretvaruje. Robí rôzne videá, od klasických rozprávacích vecí, cez tuoriály, až po recepty a tipy na nakupovanie. Čím však dostala mňa sú jej videá o sviečkach Victoria Candles. Nikdy, naozaj nikdy som ešte nevidela človeka, ktorý by tak dôkladne opisoval vône. Vždy ich dokáže identifikovať a k niečomu prirovnať. Neviem ako vy, ale ja z duše neznášam opisy vôní typu - je sladká, je kvetinová... Sú to charakteristiky hodiace sa na čokoľvek a veľa nepovedia. Preto jej recenzie na všetko voňavé naozaj zbožňujem a zúfalo túžim nejakú sviečku od Victorie vyskúšať

4. clothesencounters
Pri poslednej dáme, ktorú vám predstavím, poruším môj záväzok, že budem hovoriť len o menej známych Youtuberoch. Jen z Kalifornie nie je na YouTube vôbec neznáma tvár, má vyše štvrť milióna sledovateľov, ale keď ja si nepomôžem, ona je tak pekná, tak milá, originálna. Hovorí hlavne o móde a stylingu a hoci sa s jej štýlom nejako extra nezhodujem, na nej vyzerá geniálne. Páči sa mi jej prístup, vo videách je neuveriteľne prirodzená, aj napriek svojej popularite. Navyše sú všetky kvalitne editované a upravené.

Takže, ak si potrebujete dať relax medzi skúškami či po práci, odporúčam si spraviť dobrú kávu či čaj a ich videá pozrieť. Pre mňa sú určite zdrojom inšpirácie a držím im všetkým prsty, nech sa im aj naďalej darí.

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

  1. teda,vyzerajú skvelo,hlavne tá prvá,idem pozerať :)ďakujem za tipy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak nepoznám ani jednu! díky za tipy!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta