Antiwishlist

20:55

Ja si síce nezvyknem tvoriť ani wishlisty, ale u Plum Foolery ma zaujal jej antiwishlist, teda zoznam vecí, ktoré ju ani po dlhodobej blogovej a YouTube masáži nelákajú. A keďže aj ja mám pár takýchto výrobkov(a vecí) , rozhodla som sa s nimi v rámci prokrastinácie podeliť.

1.Ombré vlasy
Je ironické, že toto píšem akurát po rôznych článkoch o promo akcii L'Óreál, kde sa propagovali výrobky na domáce farbenie ombré končekov, svoj názor na tento typ účesu som však mala už aj predtým. Priznávam, že tento názor môže byť ovplyvnený aj tým, že vlasy mám kučeravé a momentálne v mega biednej kvalite, ale celkovo sa mi už ombré vlasy (na iných ľuďoch) omrzeli. Niet dlhovlasej slávnejšej Youtuberky, ktorá by ombré na vlasoch ešte ani raz nemala a tento trend už koluje naozaj dlho, ja so sledujem už určite takmer 2 roky. A na to, akú to má obľúbenosť a promo, to ani vlastne nevyzerá až tak dobre. Čo je vlastne tak atraktívne na "slamených" končekoch na inak krásnych zdravých vlasoch? Hlavne ak je prechod výrazný a farba naozaj odlišná od pôvodného odtieňa. 


2. Yves Saint Laurent Rouge Volupté
No hej, obaly sú celkom pekné, ale osobne nechápem, čím sa tento obyčajný hydratačný rúž, ktorý vám na perách extra dlho nevydrží, stal takým kultovým. Zvyčajne je to, ako produkt vyzerá a chová sa v akcii dôležitejšie ako obal, takže zatiaľ si tento takmer 30€ výrobok nekúpim.

3. Clinique
Aj napriek viacerým pozitívnym recenziám si ma táto značka nezískala. Neviem či len nezvolili dobrú marketingovú kampaň alebo nie som vhodný adept pre typ výrobkov aké predávajú, ale nikdy ma ani len nenapadlo zvažovať kúpu. A už dupľom ma nelákajú ich Chubby Sticks, tónované balzamy sa dajú zohnať aj za lepšiu cenu. 

4. ID náhrdelníky
Tu budem stručná. Vyzerajú desivo. A to som zväčša fanúšikom krátkych, golierových náhrdelníkov. Ale toto... Sado-maso, ide sa na to!


5. Vyholená časť vlasov u žien
Neviem, aký je na toto odborný názov, ale to je jedno, ja sa len pýtam, prečo, prečo, PREČO? Prečo má niekto potrebu odholiť si polovicu lebky? Hlavne ak má naozaj krásne vlasy... Možno je to len otázka vkusu, ale podľa mňa to vyzerá otrasne, uberá to na ženskosti aj príťažlivosti. (Ja som vybrala ešte celkom milosrdný ilustračný obrázok.)


6. Maybelline Color Tatoo
Prišla som, vyskúšala a nemám potrebu si kupovať ďalší odtieň. Zle sa nanášali, žmlokovali na mne a ani nevydržali tak dlho, ako sľubovali (vlastne od toho mali pekne ďaleko). Možno ak by sme aspoň na SVK mali väčší výber odtieňov, ale takto ma k nim nič neláka.

Našlo by sa toho ešte viac, možno spravím niekedy updateovanú verziu.A chápem, ak niektoré veci, ktoré ja neznášam, milujete, veď o tom je svet, nebolo by nudné, keby sa nám všetkým páčili rovnaké veci?

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

10 komentárov

  1. To s tim oholenim hlavy je opravdu hnus, jak rikas. Ma to cim dal tim vic holek a na me to pusobi tak...ja nevim ani. Lacine? Spinave? Radoby drsnacky? Brrrr, takova skoda, kolikrat pekne slecny.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ombré vyzerá super, ale ak nieje výrazné ale vyzerá akoby od slnka vyťahané, to sa mi hrozne páči .. noa polka hlavy vyholená je super len u Rihanny, inak WTF :-DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten undercut (pol hlavy vyholenej) je paradox, lebo tá slečna má aj ombré. Mimochodom, undercut sa mi tiež nepáči -_- nechápem to.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. BooBear: Fuu, to som si ani nevšimla, dve moje "obľúbené" veci v jednom! :) Plus, ďakujem za info, ozaj som ani za svet nemohla nájsť, ako sa "pol oholenej hlavy" vlastne volá!
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ombré sa mi práve páči, ale vyholená hlava teda nie. A tie rúže majú fakt krásny obal, ale cena mi za neho príde až príliš vysoká...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Naprosto souhlasím se vším, tedy kromě Color Tattoo, ty mám docela ráda. :)
    Ale rtěnky YSL mi taky nepřipadají až tak přitažlivé... :) A vyholená část hlavy je doslova odpudivá.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Souhlas! Krom Clinique, které mě ale zklamalo a ColorTattoo, které mě lákají.
    Ty hrátka s vlasy jsou naprosto otřesné, vůbec nechápu, proč to někdo dělá. Na mě to oholení působí strašně zevlácky....stačí vzít do ruky nějaký hudební nástroj, jít hrát do metra, kulisu dotvoří pobíhající pohublý pes.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. podla mna ombre vyzera ako znicene vysusene konceky. resp u mna ked sa take najdu, tak su zaroven bledsie ako zvysok hlavy

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ombré ani vyholená část hlavy se mi nelíbí... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty mohutné řetězy na krk se mi docela líbí, ale to je jediná věc, se kterou v tomhle antiwishlistu nesouhlasím. A moc se mi líbí grafika blogu. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta