Catrice: Glamour Doll Volume Mascara

16:07

Ahojte, po sto rokoch som si konečne kúpila novú riasenku. Okrem nohavíc je toto jedna z vecí, ktoré si fakt neznášam kupovať. Pretože viem, že ju budem využívať dlho a často. Keďže tento mesiac som kvôli štátniciam chodila do práce veľmi málo a musela som sa prepnúť do šetrného módu, tak som aj riasenku hľadala v nejakej tej nižšej cenovej kategórii. Nakoniec som si vybrala riasenku od Catrice - Glamour Doll. Cena bola okolo 4,20 eur. (Pozn. Všimli ste si, že tvar obalu nápadne pripomína ikonické Hypnose maskary od značky Lancome? )


Riasenka je čierna a má gumový kefku. Nanáša sa veľmi pohodlne, avšak mám pocit, že kým uschne tak to chvíľku trvá. Mne osobne to neprekáža. Čo sa týka výdrže, tak drží a neopadáva ani po celkom dni v práci. V čom vidím pozitívum je, že sa výborne odličuje, nie ako moja predchádzajúca riasenka od Maybelline, ktorá sa držala ako kliešť.


Catrice Glamour Doll riasy krásne predĺži ale aj zahustí. Mne osobne stačí jedna vrstva, pri dvoch má tendenciu riasy zlepovať. Ja som spokojná. Za tú cenu je to jedničkový produkt.


PS: Ospravedlňte prosím moje zle odlíčené oko, fakt sa zbaviť tej Maybelline nebolo ľahké.

Vaša LadyZet

Môže sa vám tiež páčiť

3 komentárov

  1. Ten kartáček se mi moc nelíbí, nemám gumové ráda, ale efekt na řasách je moc pěkný! A je fajn, že se dobře odličuje, to mi taky vadí, když řasenka drží a nechce se hnout. Prozradíš prosím která konkrétně (Maybellinka) to je, abych se jí případně vyhnula?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemam rada gumene kartaciky, mam s nimi zatial len zle skusenosti. Asi po mesiaci, ked riasenka shustne, strasne zacnu zlepovat moje riasy. Ale vysledny efekt vyzera pekne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Okrem podoby balenia i ten názov "Glamour Doll" je dosť podobný tomu od Lancome "Doll Eyes" osobne si však myslím, že je to dobrý nápad sa inšpirovať značkou ako Lancome ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta