DIY: Kvety vo vlasoch

18:33

Naša jar sa nesie v znamení kvetov vo vlasoch. Keďže takéto ozdôbky nebývajú práve najlacnejšie, rozhodla som sa jednu si svojpomocne vyrobiť. Samozrejme aj na Sashe nájdete množstvo predajcov, ktorý takéto čelenky ponúkajú avšak ich cena je mnohokrát príliš vysoká, a to najmä pri mohutnejších kúskoch. Jeden taký som sa teda pokúsila stvoriť. Začala som nákupom v Ikei, kde som sa zamerala na umelé kvetiny. Práve tam ich majú celkom ako živé. Rozhodla som sa pre tieto (kus 1,49e).


Zvyšok bol už celkom jednoduchý. Troška som sa zahrala na Morticiu Addamsovú a odstrihla som kvetinám hlávky a listy. Holé stonky som vyhodila. Následne prišla najťažšia časť, kedy som kvetiny a listy rôzne skladala, až kým som nenašla kompozíciu, s ktorou som bola spokojná. Potom som všetko prilepila lepiacou pištoľou na hrubšiu čiernu stužku a bolo hotovo. Na nasledujúcej fotke je Veri s mojím výtvorom na hlave.


Čo vy na to? Páčia sa vám kvetiny vo vlasoch? Keďže ide leto rozmýšlali sme so sestrou, že by sme vám sem tam prinášali aj nejaké tie outfitové posty. Mali by ste záujem? Tuto malý náhľad ako by to mohlo vyzerať. Takto sme dnes vyrazili na prechádzku a famózny Kurt Frozen Yogurt. Ňom ňom, odporúčame všetkými desiatimi. Aj keď to nie je práve najlacnejšie, raz za čas sa to určite oplatí. Možno o ňom bude aj samostatný článok, uvidíme :).


PS: Nezabudnite na Bioderma giveaway dnes do 0:00.
Vaša LadyZet.

Môže sa vám tiež páčiť

5 komentárov

  1. Vytvor je velmi pekny, pacilo by sa mi to hlavne k nejakym romantickym satam (pripadne svadobnym :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahojte kocky :)
    tak ak by to bolo nieco mensieho objemu je to super take obrovske by som si to netrufla dat na hlavu...ale ja som ja ale Veri stym vyzera ako lesna vila =)
    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kočky moc vám to obom pristane a tá čelenka je jedným slovom famózna!!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super napad s tou kvetinovou celenkou, juj, musim pozriet doma zasoby a tiez nejaku taku zbastlovat...

    outfity su super, chvalim aj tie ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta