Čo nakupujem v katalógoch:Oriflame

19:53

Pokračujeme v mini-mini sérii o tom, čo nakupujem v rámci katalógových značiek, konkrétne som sa zamerala na dve najznámejšie, AVON a Oriflame, keďže značky ako Mary Kay alebo Fleur de Sante ma nikdy nejako nevzali za srdce. Popravde, ani dnešná značka, Oriflame, nie je mojím úplným favoritom, vyskúšala som už veľmi veľa výrobkov a našla som si oveľa menej obľúbencov ako pri AVONe. Predsa sa však nejaké vyskytli a o tých bude dnes reč.

1.Sada korektorov 3v1
Túto minisadu si kupujem už doslova roky a dokonca som si dávnejšie kúpila aj pár do zásoby, kebyže ich náhodou prestanú vyrábať. Táto paletka korektorov funguje na jednoduchom princípe, obsahuje zelený korektor na zmiernenie začervenania a čo je hlavné, svetlý(takmer žltý) a tmavší pleťový odtieň korektora, ktorými si namiešam správny odtieň pre mňa kedykoľvek počas roka, či už v lete, keď som opálenejšia alebo v zime, kedy zvyknem byť bledá ako stena. Korektory sú krásne krémové, majú vynikajúce krytie a dobre držia. Podobný koncept korektorov som, samozrejme, videla aj u iných značiek, ale žiadny z nich mi tak nevyhovoval konzistenciou a ani farebne. Osobne ho používam na nedokonalosti pleti, nie pod oči, tam mám radšej tekutejšie korektory, favoritom je Affinitone od Maybelline. 
zdroj

2. Maskara Wonder Lash
Ďalšia z klasík, ktoré si kupujem opakovane. Moje riasy nie sú nič moc, krátke, riedke, preto mi tvarovo a konzistenciou vyhovuje naozaj len málo maskár, Wonder Lash sa to však podarilo. Jej tajomstvo spočíva v gumenej kefke, na jednej strane má totiž kratšie štetinky, ktorými riasy zhustíte a na druhej dlhšie, ktorými oddelíte prípadne zlepence a dodáte riasam dĺžku. Predáva sa v rôznych verziách, mne zatiaľ všetky prišli rovnaké - rovnako dobré. Naozaj skvelá maskara, nepoznám nikoho, komu by nevyhovovala.
zdroj
3. Peelingový sprchovacá gél Nature Secret s malinami a mätou
Jeden z TOP voňajúcich sprchovacích gélov s reálnym peelingovým účinkom, aký som kedy vyskúšala. Neviem ako to vidíte vy, ale pre mňa je extrémne ťažké nájsť peeling, ktorý by nebol na olejovej báze, fungoval a navyše aj pekne voňal. Kombinácia malín a mäty je geniálna, osvieži vás a tak skoro sa jej nenabažíte. Ale to, že je v rade Nature Secret by som brala s rezervou, celkovo sa Oriflame výrobky prírodne dosť len tvária, ich zloženie hovorí o niečom inom. 
zdroj

Ak mám byť úprimná, tu by asi môj zoznam, čo kúpiť v Oriflame, končil. Mnoho z vás je určite ešte fanúšikom ich Hojivého zázraku, ktorý patrí medzi všestranné vecičky - môžete ho použiť či už na pery, kožičku okolo nechtov alebo suché lakte, ja som však našla už toľko lepších a výlučne prírodných produktov, ktoré fungujú tak isto, že som o neho stratila záujem - napr. aj čisté bambucké maslo vám poslúži rovnako. 
zdroj

Ja osobne mám ešte veľmi rada vôňu rady Milk&Honey, príde mi taká klasická luxusná mydlová, ale v tomto by som sa asi nezhodla so všetkými. Mala som z nej telový krém, ten bol fajn a teraz mám masku na vlasy, ktorá je účinkami síce priemerná, ale vlasy aspoň pekne prevonia.
zdroj
A čo by som NEodporúčala? Asi všeobecne pleťovú kozmetiku, nemám s ňou dobré skúsenosti, na jednu z ich másk som dokonca mala alergickú reakciu. Ani ich zvyšok ich dekoratívky ma nenadchol, či už išlo i prípravky na oči alebo pery. Nevyskúšala som toho veľa z rady Giordani Gold, tá je vraj na tom o niečo lepšie. Hej a určite by som sa vyhla peelingovému mydlu z rady Swedish Spa, smrdelo ako špinavé ponožky :D. Fakt.

Ako ste na tom vy? Kupujete si kozmetiku Oriflame? Viem, mňa až tak neočarila, to však neznamená, že vám sa niektoré výrobky pozdávať nemôžu, plus, určite som nevyskúšala celý ich sortiment, teda sa tam stále ešte môže vyskytnúť nejaký klenot. ;)

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

10 komentárov

  1. Wonder Lash Intense je vzhladom k cene az neuveritelne dobra maskara!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj ja mam tieto veci rada až na ten korektor ešte ho nemam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som to peelingové mydlo mala a bolo super:))Ale bolo to už dávno...možno zmenili zloženie:D...alebo si len mala zlý kus:/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to peelingové mydlo ma vždy lákalo, ale už ma asi dolákalo :) inak s pleťovkou to mám presne naopak, vyhovuje mi oriflame a z avonu som sa vysypala pre zmenu ja. koľko ľudí, toľko chutí :) ale uznávam, že avon má lepšiu a lákavejšiu dekoratívku. z oriflame máme snáď len jeden rúž a raz do roka riasenku

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Presne toto sú moji oriflame obľúbenci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Abych byla upřímná, tak nejsem příznivce dekorativky ani oriflame ani avon... všechno, co jsem zatím měla, stálo za houby :)

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Oriflame je mi celkovo nesympatická značka, ale tá mascara je dobrá, no začala mi vyhovovať až keď zaschla :-D teraz ju používam na rozčesávanie spolu s inou špirálou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ak myslíš to pílingové mydlo také svetlo modré, tak mne naopak vonia :D Je to síce zvláštna vôňa, ale mne sa páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ela, kesa: No ja si nepomôžem, podľa mňa smrdelo, a to zvyčajne mám rada zvláštne vône. Ktovie, možno to bol naozaj zlý kus, ale popravde si to nemyslím...
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som kedysi vôbec v katalógoch nenakupovala, keď mala spolužiačka nový katalóg tak som ho prelistovala a vrátila, jediné čo som používala bol hojivý zázrak a keď som dostala niečo ako darček, ale nikdy ma nič nenadchlo tak že by som si to musela kúpiť... Zmenilo sa to keď som vyhrala balíček s oriflame a "teta" čo mi ho dávala ma na to nahovorila. Nemám veľa zákazníčok, keďže všade je poradkýň až až. Takže objednávam iba veci pre tetu a pre seba, vtedy som začala používať niektoré veci odtiaľ, ale aj tak rozmýšľam že s tým seknem lebo často s ich produktami nie som spokojná (dá sa to síce vrátiť, ale to radšej dám používať sestre, alebo to nejako doma minieme) a odrádza ma takisto ako sa tvária že sú prírodná kozmetika...

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta