p2 sand style polish - confidential

18:33

Po dlhšom čase lakovací príspevok. Neviem ako vás, ale mňa trend pieskovo-štrukturovaných lakov celkom chytil za srdce. Niežeby som si ich mala chuť dávať každý deň (hlavne pre to, že odlakovanie je mierna mizéria), ale majú podobný šmrnc ako laky glitrové, hlavne tie trblietavé. Na nechtoch vykúzlia divadlo, na ktoré budete s potešením pozerať celý deň. Ja som si do zbierky mala možnosť pridať tmavomodrého krásavca nemeckej dorgériovej značky P2 v odtieni Confidential. Túto značku na SVK nezoženiete, čiže tento post je viac "očumovací", teda, ak sa nechystáte do Nemecka. :)


Lak je krásnej tmavomodrej farby plný rôznofarebných väčších glitrov. Z lakov, ktoré mám doma sa mu najviac podobá holografický lak značky A England v odtieni Tristam, tá však už na Slovensko svoje laky nezasiela (minimálne nie z ich oficiálnej stránky, kde mali vždy nejaké fajn akcie). Je fascinujúce, že aj keď vo fľaštičke sa na seba vôbec nepodobajú, v skutočnosti majú toho veľa spoločného.Ale aby som len nenavnadzovala na u nás nedostupné laky, viete o na Slovensku predávanej značke, ktorá podobné modré-trblietavé kúsky vo svojom sortimente?




Lak sa lakuje ľahko, stačia dve vrstvy. Výdrž je OK, ale neviem prečo, na mne tieto pieskové laky nevydržia veľmi dlho. Obijú sa jedna radosť, jedinou výhodou je to, že keďže je textúra nerovná, pomerne ľahko oťukané končeky dolakujete. V prípade P2 laku si sem-tam jeho životnosť zvyšujem aj nadlakom. Stratí sa síce textúra, ale lak zrazu vyzerá ešte lepšie, zvýrazní sa modrý podklad a na nechtoch vám vytvorí malé galaxie. 

Máte už vo svojej zbierke nejaký pieskový lak? Rimmel, Gabriella Salvete, pomaly ich nájdeme u každej značky...

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

3 komentárov

  1. Wau to je teda niečo! Krásne laky a úžasné farby! Aspoň môžem tíško závidieť, keď už to tu nezoženiem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tohle mě nějak minulo, mám ráda hladký povrch nehtů. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nemám, ale chcem vyskúšať tie od rimellu:)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta