Sleek Blush by 3 - Lace

8:00

Koľko tváreniek/líceniek vlastníte? Ja som dlhý čas žila v tom, že ich mám len minimum a stále mi srdce pišťalo po nejakej novej, ale keď som sa na to minule pozrela bližšie, zistila som, že ich mám celkom dosť. A to aj napriek tomu, že ide o artikel, ktorý často nenakupujem. Ale kto z vás už niekedy minul celú lícenku? Ja nikdy, asi som len jednu krémovú vyhodila, keďže tie zas až tak dlho nevydržia. Preto ak nerátam môj najnovší príspevok v podobe lícenkovej paletky Sleek, aj predchádzajúci stav v počte 6 kusov bol pravdepodobne postačujúci. :)

Avšak značku Sleek som túžila vyskúšať už večnosť a ich lícenky sú povestné svojou pigmentáciou a výdržou, tak prečo nezačať práve nimi. Sestra mi narodky venovala rovno  trio líceniek s názvom Lace. Toto trio sa skladá z troch púdrových odtieňov vcelku výraznej koralovej (miestami až oranžovej) farby. Sleek má tieto triá vo viacerých variáciách či už len čisto púdrové, ako mám ja alebo čisto krémové a po novom má už aj triá, v ktorých je krémový len jeden odtieň. Osobne si myslím, že púder je stávka na istotu, tak skoro sa vám nepokazí a ani sa vám nebude krémová lícenka špiniť od púdrových, ako sa to môže stať pri kombinovaných verziách.


Ak si pozriete ponuku odtieňov, všetky sú pomerne divoké, Sleek sa rozhodne nezameral na ľahko nositeľné, jemné odtiene. Všetky paletky sú buď zúrivo ružové alebo zúrivo oranžové, hlavne pri práškových variantách. Ja som však pomerne bledá osoba s ryšavými vlasmi a teplým podtónom pleti, preto si podľa mňa môžem dovoliť aj trošku oranžovejšie odtiene. Naopak, v ružovej sa necítim veľmi dobre. (Ale najprirodzenejšie z púdrových líceniek je asi trio s názvom Sugar, v ktorom sú skombinované bronzové-ružovkasté a koralované odtiene, ak by ste mali záujem o niečo jemnejšie J)

V samotnej paletke Lace má každý odtieň ešte aj samostatný názov. Naľavo je výrazný koralovo-oranžový odtieň s názvom Crochet, v strede jemný ružový odtieň so zlatým shimmerom Guipure a vpravo je znova matný ružovejší koralový odtieň Chantilly.


Crochet je úplne matný a intenzívne pigmentovaný, preto je nutné mať pri nanášaní ľahkú ruku a aj jemnejší štetec. Ja na neho používam štetec Zoeva na krémovú tvárenku, ktorý sa mi pri používaní s inými lícenkami zdal nemožný, keďže farbu nanášal veľmi jemne, ale pre túto intenzitu farby je ako stvorený. Na fotkách však ako aj všetky ostatné odtiene vyzerá menej výrazne. 


Druhý odtieň je asi najnositeľnejší. Guipure je jemnej ružovo-broskyňovej farby s jasne viditeľným a výrazným zlatým shimmerom. Farebne by som ho prirovnala asi k môjmu obľúbenému odtieňu tvárenky značky e.l.f. z duo bronzer/lícenka (kedysi sa vyrábalo len v jednom odtieni, ale teraz je to tuším St.Lucia), avšak shimmer je v tom Sleek oveľa intenzívnejší. Až tak, že ja ho zvyknem používať v kombinácii s ostanými ako rozjasňovač. Ak to s ním preženiem, výsledný efekt mi príde prehane trblietavý, preto si na to rozhodne dávam pozor. Bohužiaľ, fotky ho nezachytili :/.


Posledná farba je Chantilly a ide znova o matný superpigmentovaný ružovo-koralový odtieň. Na pleti sa správa podobne ako Crochet, treba ho nanášať s citom, ale výdrž je pozoruhodná.


Celkovo si myslím, že kvalita tejto paletky je naozaj nadpriemerná. Balenie je pevné, líckenky pigmentované a neprášia. Cenovo vás aj s poštovným do SR vyjde okolo 14-15€ (eBay, priamo z UK, na oficiálnej stránke je vyššie pšoštovné), dá sa však zakúpiť už aj v niektorých slovenských e-shopoch za obdobnú cenu (tam však tiež zvyčajne ešte treba rátať s poštovným, máloktorý e-shop na Slovensku ho má bez poplatku). Čo je necelých 5€ za jednu tvárenku, teda priemernú drogériovú cenu. Tu je však kvalita neporovnateľne vyššia.

Ako sa vám pozdáva? Vybrali by ste si takéto výrazné odtiene alebo preferujete neutrálnejšie farby? Preferujete viac krémové alebo púdrové tvárenky? Mňa osobne Sleek zaujal a chcela by som vyskúšať viac produktov, niektorú z ich preslávených paletiek alebo Pout Paint na pery.


Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

16 komentárov

  1. ku mne zajtra práve príde lícenka Antique a pletka iDivine Natural, tak osm veľmi veľmi zvedavá. Inak po tomto triu som pozerala pri objednávke tiež, ale nakoniec som sa rozhodla vyskúšať len mono lícenku. A Crochet sa mi na tebe páči najviac :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Antique som pozerala, tiež to vyzerá na zaujímavú, neutrálnejšiu farbu :) Som zvedavá na tvoj názor na paletku, akurát včera som čítala prvú fakt negatívnu recenziu na Sleek očné tiene, takže som na vážkach.
      Nikavero

      Odstrániť
    2. aj ja som ju citala a tie som veru zvedavá :) teším sa hlavne na porovnanie s Naked a so Zoeváckymi a s NYxom, pretože podstata paletiek je rovnaka :)
      Ano Antique je taky neutral pre bledsie typy :)

      Odstrániť
  2. ja to píšem všade, mne sa strašne páči sleek- rose gold. je to asi trblietavejšia obdoba toho guipure :)
    inak používam matnú ružovú od miss sporty, nemôžem si pomôcť, je to už moje tretie balenie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Ja mám rada jemne trblietavé lícenky, ale čo je veľa to je veľa niekedy :D Aspoň na mne nezvyknú vyzerať bohvieako. A ak ti vyhovuje Miss Sporty, prečo nie, ja mám tiež jednu no name lícenku zo zastrčenej drogérie a používam ju veľmi často :)
      Nikavero

      Odstrániť
  3. velmi ti pristane ta oranzova aj koralova.. to mne by oranzova vobec nesla.. skor ruzove tony a chladnejsie.. ja mam celu PALETU LICENIEK
    , ale takmer vobec nepouzivam, pretoze ich mam zalozene v skrini a ked sa potrebujem rychlo licit, tak siaha skor po broznzeri..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som nad podobnou paletkou z eBay tiež uvažovala, ale keďže líčim len seba, bolo mi jasné, že by som polovicu z nich ani len nemohla nosiť, lebo by mi nepristali.. Ja bronzer zvyknem používať len na kontúrovanie, akosi som si nezvykla si ho dať na miesto tvárenky.
      Nikavero

      Odstrániť
  4. tak z tejto paletky by som si vybrala len ten posledny odtien, ten by som mozno unosila. Som chladny zimny typ a tieto oranzove, aj ked su krasne by boli na mne ako past na oko :-). Myslim ale, ze tebe pristanu...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Sleek má aj viacero chladných, ružových variácií, takže niečo by sa našlo v ich sortimente aj pre teba :)
      Nikavero

      Odstrániť
  5. Hodně se mi to líbí:-). Tvářenky mám zatím dvě...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásna lícenka, pristane ti :) inak presne nad touto už dlhšie uvažujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za mňa určite odporúčam, kvalita je veľmi dobrá, len musia sadnúť odtiene :)
      Nikavero

      Odstrániť
  7. Všechny barvy jsou pěkný, chtěla jsem podobnou té prostřední od Maybelline. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, ani neviem, že Maybelline má podobnú tvárenku :)

      Odstrániť
  8. Ja sa teda musím zahanbene priznať, že nemám žiadnu :/ vystačím si s bronzerom.
    Ale vždy som obdivovala tie jemne broskynkové vône na podobne svetlých typoch ako ty :) A mám dojem, že tá druhá ti sedí najviac:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Oh, to vypadá perfektně! Sleečí paletky stínů jsou skvělé a tak se taky chystám na tvářenku a zrovna si brousila zuby na tento odstín :D

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta