Gabriella Salvete Sugar Enamel 02 Sweetheart

8:00

Nový sladký lak na nechty z dielne Gabrielly Salvete z limitovej edície Sugar sme nemohli nevyskúšať. Vo fľaštičke vyzerá krásne, na nechtoch to už nie je úplne ono. Lak má 11ml a stojí 3,30 eur. Zohnať sa dá napríklad v drogérii Teta. Fľaštička je klasická ako pri všetkých lakoch tejto značky, odlišuje sa len bodkovaným vrchnáčikom.

Odtieň Sweetheart je cukríkovo ružový plný bielych rôzne veľkých bodiek. Bodky sa avšak pri lakovaní rozmiestňujú po nechtoch dosť nerovnomerne, čo vidieť napríklad na malíčku. Tiež tieto bodky vytvárajú hrubší povrch, čo sa mi nepodarili zachrániť ani vrstvou nadlaku. Na fotke mám nalakované dve vrstvy a krytie stále nie je stopercentné, ale viac vrstiev by už pri tomto type laku bolo príliš.

Konzistencia laku je také "želíčko". Štetček je klasický a pracuje sa s ním veľmi dobre. Čo však musím vyzdvihnúť je super výdrž. Na nechtoch som ho mala až 5 dní a oťukal sa len mierne. Určite tomu pomohla aj vrstva nadlaku. Druhým pozitívom sú reakcie okolia, tento lak určite na nechtoch zaujme. Čo sa týka odlakovania tak bodky držali ako divé, ale nakoniec to nebolo až také zlé.

Mne osobne sa aj napriek nerovnému povrchu tento lak veľmi páči. Je zaujímavý a dlho vydrží. Dávam mu 3 vlajočky, dve padli kvôli práve nerovnému povrchu, horšej dostupnosti a neúplnému krytiu.

Vaša LadyZet

Môže sa vám tiež páčiť

3 komentárov

  1. obal ma zaujal viac ako samotný lak, ale vyzerá pekne škoda toho krytia:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já teda na něj taky psala recenzi a byla jsem ještě méně spokojená...hlavně mě štve, že ty barvy oproti lahvičce jsou vyblité a výdrž je mizerná i s nadlakem =(


    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já tak nějak pořád nevím, jestli se mi tyto nové laky líbí nebo ne :( :-D

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta