Revlon Colorburst Balm Stain (Crush) a Colorstay Moisture Stain (New York Scene)

12:39

Pod stromčekom ma nečakalo veľa kozmetických darčekov, pretože všetci sú si veľmi dobre vedomí faktu, že kozmetiky mám požehnane. A rozhodne nie je ľahké sa mi trafiť do vkusu. Ale ak niekto sleduje môj blog a je podobný maniak do kozmetiky ako ja, tieto obavy sú zažehnané. Týmto ďakujem kamarátke Zuzke za to, že mi až z ďalekej Británie doniesla dva výrobky tu nedostupnej značky Revlon. Oba na pery, oba vo výrazných odtieňoch a oba s dlhotrvajúcim zložením. Zuzka vie, čo potrebujem! :)
Obe som už, samozrejme, stihla otestovať a spraviť si na ne názor. Pri produktoch na pery nie je nutné testovať večnosť, produkt buď vyzerá dobre a plní to, čo sľubuje alebo nie.

Prvým produktom, ktorý som od nej dostala je Revlon Colorburst Balm Stain v odtieni Crush. Nebudem preháňať, keď poviem, že po tomto produkte i odtieni poškuľujem doslova už roky. Na YouTube patrili tieto ceruzky k extrémne ospevovaným produktom, všetci ich mali (spolu s Lip Butters) aspoň v troch odtieňoch a básnili o farbách i výdrži. A keďže ja nevidím nejaký extra zmysel mať produkt, ktorý zanecháva stain v telovej farbe, najviac ma zaujala táto výrazná malinová farba.

Čo sa týka balenia, môžem len chváliť. Je pevné, uzáver drží na svojom mieste a ceruzka je vysúvacia, teda sa vyhnete komplikovanému strúhaniu. Možno menšou nevýhodou je, že keď sa raz z neho používaním stratí ostrá špička, nijako ju nedostanete naspäť. Čo môže byť pri tak výraznej farbe trošku problém. Zatiaľ však k tomu nedošlo a ja som si tak mohla užiť precíznu aplikáciu. Ceruzka vonia mentolovo a má tvrdšiu, trošku voskovú konzistenciu. Netreba sa báť ani trochu pritlačiť, keďže mám pocit, že má tendencie nanášať sa nerovnomerne. Rozhodne treba mať hladké pery a nedať si tesne predtým balzam. S aplikáciou sa treba celkovo trošičku vyhrať, aby to vyzeralo k svetu. Potom sa však už môžete tešiť na celodennú parádu, tento produkt zanecháva totiž tak brutálny stain, že nech robíte a jete čokoľvek, vždy vám na perách niečo ostane. Odlíčiť sa dá len poriadnou micelárkou.

Tuto ju už môžete vidieť v akcii, som tak trošku sklamaná, že mi odtieň nepristane tak, ako som si predstavovala (je to skôr typická farba LadyZet ;)), ale nie je to až také tragické. Btw, ak sa vám moja lícenka zdá trošku výrazná a nerovnomerná, bude to tým, že som sa snažila nafotiť Milani zapečenú tvárenku v odtieni Red Vino. A je to tak trochu katastrofa, ale o tom niekedy inokedy :D.
Revlon Colorburst Balm Stain - 005 Crush

Druhý výrobok Revlon Colorstay Moisture Stain v odtieni New York Scene ma nadchol rovnako, aj napriek tomu, že som o ňom predým až tak veľa nepočula. Až teraz okolo sviatkov som si začala všímať, že sa nachádza v rôznych rebríčkoch najlepších produktov za 2014, takže blogosféra sa o ňom rozhodne nevyjadruje negatívne.

Produkt konceptovo dosť pripomína napr. L´Oreál Carrese Wet Shine Stain (odtieň Juliet som recenzovala akurát pred cca rokom :)), teda akýsi hybrid medzi gélovým leskom a produktom, ktorý vám doslova zafarbí pery a tie tak dlhšie vydržia v schopne vyzerajúcom stave.
Balenie je na tento typ produktu štandardné, naniesiete ho typickým penovým aplikátorom. Jeho tvar sa perám príjemne prispôsobí, farby je na ňom tak akurát a dokonca je možné bez problémov vykresliť všetky kontúry. 

Hneď po nanesení je farba krásne výrazná a lesklá a na perách cítite špecifický gélovo-mokrý pocit. Po cca hodine sa lesk stratí a pery si ponechajú len peknú farbu. Oproti L´Oreál Carrese Wet Stain je Revlon o dosť viac krycí. Mne osobne sa najviac páči práve vo svojej lesklejšie variante, preto ho zvyknem po pár hodinách pretrieť. Inak však drží veľmi dobre a viem si predstaviť, že aj napriek množstvu červených produktov na pery budem po ňom siahať veľmi často. 
Revlon Colorstay Moisture Stain - New York Scene

Chystáte sa tento Silvester prežiť s červeným rúžom na perách? Mne to tento rok nejako vyšlo na prudko papučový večer, takže si radšej pozriem nejaký dobrý film v pohodlí vlastnej postele.

Spolu so sestrou vám ďakujeme za vašu priazeň v roku 2014 a jedným z našich hlavných predsavzatí do toho nového je zlepšovať sa a prinášať vám dobré články s kvalitnými fotkami (dúfam, že na narodeniny si konečne zabezpečím poriadny fotoaparát). Takže všetko dobré, užite si to dnes!

Môže sa vám tiež páčiť

1 komentárov

  1. :D ja som si nabalila kozmetickú taštičku dekoratívkou, fialovovínovým rúžom a nakoniec sme s priateľom dopadli na hoteli nejak nečakane tak, že som bola celý čas nenalíčená, v pyžamku a vyvalená pri telke / v turistickom oblečení vonku v noci na prechádzke :D
    a čo...
    šťastný nový rok prajem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta