Nail polish trend - JAR 2011

0:35

1. Telové farby - "Nudes"
Jedným z veľkých trendov tejto jari sú prirodzené nechty - teda, nie úplne bez laku, ale upravené s lakom, ktorý tak vyzerá. Proste odtieň našich nechtov, len o niečo lepší. :) Nechty pôsobia veľmi upravene a sviežo, len si treba dať pozor, aby sme si nevyberali matné odtiene, ktoré môžu pôsobiť ako nechty figurín. A to by sme asi nechceli.
Asi každá značka lakov na nechty má v ponuke tzv. nude odtiene, takže je z čoho vyberať, závisí len od preferencií, či si vyberiete laky viac do ružova alebo do béžova. Ja odporúčam napr. Innocent od e.l.f.(1,73€) alebo Sweet As Candy od Essence(1,9€)

(joysauce)

(lovelyish)

2. Bledomodrá tzv. Tiffany Blue
Druhým veľkým trendom sezóny je svetlomodrá, ktorá nahradila všetky mentolové odtiene, ktoré ovládli svet minulý rok. Je inšpirovaná farbou škatuliek svetoznámeho klenotníctva Tiffany&Co. Mne osobne sa veľmi páči, ale momentálne neviem o ničom na našom trhu, čo by sa tomuto odtieňu aspoň priblížilo. Ak však máte prístup ku značke China Glaze, vo svojej ponuke má lak s názvom For Audrey, a ten je takmer totožný, ak nie úplne rovnaký. Alebo môžte zainvestovať do Chanelu. :)



3.Broskyňové a jemne koralové odtiene
Výrazné oranžovo koralové farby z minulej sezóny nahradia ich pastelovejšie odtiene. Je to presne ten druh farby, ktorá dokonale zvýrazní vaše opálenie, takže na jar a leto je ideálna. Takto z hlavy si neviem vybaviť, ktorá značka dostupná u nás v SR predáva takéto odtiene, ale verím, že ak pôjdete preskúmať nejakú drogériu, určite niečo objavíte. Ja som mala podobný lak z Oriflame, odtieň Sunset Pink, ale neviem o tom, že by sa ešte predával.

CheapCollegeChic

4. Fialová/Levanduľová
Jeden z mojich obľúbencov. Púdrové fialové odtiene akoby ste do svetlej fialovej farby pridali trochu bielej alebo sivej pristanú takmer každému a nádherne rozžiaria. Na trhu je ich čoraz viac, napr. Lilac od e.l.f.(1,73€) alebo No More Drama od Essence(1,5€)
addictedtoallthingspretty

thatleanne

5. Sivo-čierne metalické odtiene
Futuristické kovové odtiene plné lesku sú to pravé na túto sezónu! V každej drogérii ich nájdete neúrekom a ak máte rady tmavšie farby na nechtoch, v tomto si prídete na svoje. Ja mám napr. Metallic Madness od e.l.f.(1,73€)
undeniablevanity

6. Zaujímavé nadlaky
Či už zvolíte trblietky, rôznofarebné odlesky, matný povrch či popraskaný efekt, ani v jednom prípade netrafíte vedľa. Záleží len na vás čím vaše nechty ozvláštnite. Praskajúce laky vyrábajú značky ako O.P.I., China Glaze alebo Barry M.
the makeup blogette

Môže sa vám tiež páčiť

6 komentárov

  1. reagujem uz asi dost odveci.. ale v tomto clanku si uviedla presne tie odtiene lakov ake najviac milujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :) ved nezalezi na tom, ake je rocne obdobie ci ake su trendy na danu sezonu, treba nosit, co sa nam paci :)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podlieham v poslednej dobe nude farbám..škoda len, že priateľovi sa nepáčia hmm ..sú tí chlapi na tie červené a bordové! :-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ako sa vyrábajú praskajúce laky ? a koľko stoja??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta