T-shirt & Jeans

13:27

Keďže mám ešte stále opuchnutú tvár(čo mi už dosť ide na nervy), nemôžem veľmi nikam chodiť a make-up na mne tiež momentálne nevyzerá veľmi slávne. Teda ak niekam predsa len musím vybehnúť, uprednostním pred nejakými premyslenými outfitmi proste tričko a rifle. Ideálna kombinácia na lenivé dni. Dnes vám preto predstavím moju top 4 v oblasti tričiek s potlačou. Niektoré sú úplne "fresh" a niektoré už mám nejaký ten rôčik.



Number 1 - darček od mojich lovely brothers, takzvané "crop t-shirt" z GATE, kde sa s nimi v tomto období akoby vrece roztrhlo. Len toto ma však očarilo. Jednoduchý mierne infantilno/chic kúsok so štýlovou geek zajačicou a nápisom vo francúzštie(mimochodom, ja mám to isté krédo ako názov blogu, len v taliančine:))) - JOIE DE VIVRE. Keďže je naozaj krátke, skombinovala som ho so sivým tielkom(náhodný kus, toto je myslím z FOREVER21). Cena, pokiaľ viem, 6€.



Ďalší darček, pre zmenu od mojej sestry, ktorá ho vyrobila ručne, teda, aspoň tú potlač, tričko je kúpené z Terranovy. Je kreslené fixkami na textil a ak poznáte seriál The Big Bang Theory, určite viete, čo je na ňom také čarovné. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=sIp77PUvLTE&feature=fvw




Staršie tričko z NewYorkeru, páčilo sa mi, že je oversized a tá potlač... Ako stvorená pre mňa! ;)




Fakt, fakt staré tričko z Cropp-u, páči sa mi farba a bláznivá potlač na chrbte. Myslím si, že Cropp mal kedysi oveľa lepšie kolekcie, teraz mi tam príde strašne veľa vecí akýchsi hip-hoperských, a to ja teda veľmi nemusím... Ešteže som sa zásobila pár skvelými kúskami. :)

Môže sa vám tiež páčiť

2 komentárov

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta