Ring Ring Ring and Orange Lips

20:10

Dnes naozaj kartučko, lebo sa musím veľa veľa veľa učiť a čakať na polnoc za PC, aby som si mohla zapísať tému na bakalársku prácu.
Nedalo mi však a musím sa s vami podeliť s mojím dnešným úlovkom. Spravila som si dnes menší výlet do Eurovei, lebo som chcela kúpiť v Marks&Spencer pár yummy čajíkov a pozrieť si čistiace gély v Body Shope. A keď som míňala Koton, všimla som si reklamy hlásajúce 70% zľavy, tak prečo tam nenakuknúť? ;) Oblečením som nebola nejako nadšená, samá čierna, alebo to bolo aj s tými zľavami neskutočne drahé. Zato však moju pozornosť upútal stojan s bižutériou. Mali tam celkom fajn kúsky, niektoré zaujali, niektoré nie, a potom som ho zbadala... Nádherne vyzerajúci mohutný, jemne vintage šmrncnutý prsteň za až neuveriteľných(na cenový priemer v Kotone) 2,5€!!!
Ostala som ním úplne očarená, hlavne tými vtáčikmi, vetvičkami a kvetinami, ktoré sa ovíjajú okolo strednej perly. Už dlho som nevidela tak krásny a originálny kúsok za tak dobrú cenu.
Ako sa páči vám, posúďte sami...





Pridávam ešte OOTD a FOTD.

Keďže som bola oblečená len čierno-bielo, chcela som to spestriť aspoň farebným rúžom. Pleť je iba zjednotená minerálnym make-upom, jemne som kontúrovala lícne kosti a oči som nechala úplne "nahé". Na pery som si dala jasno oranžový rúž od Manhattanu.


Toto je môj dnešný outfit, ospravedlňte nekvalitnú zrkadlovú fotku, nemal ma kto sfotiť. :(
Tričko je z C&A, sukňa z H&M, pančuchy z Tesca a topánky z NewYorkera.

Môže sa vám tiež páčiť

1 komentárov

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta