Sally Hansen - MIRACLE CURE

22:32

Ahojte! Prepáčte, že sa vám ozývam len zriedka, ale momentálne fungujem tak, že ráno idem do roboty, potom do školy, domov prichádzam okolo pol deviatej, kde ma čakajú zadania do školy atď., atď., proste, kolotoč ako sa patrí. Ale nemohla som si odpustiť túto dlhšie pripravovanú recenziu, lebo si myslím, že by ste o tomto spevňovači nechtov mali vedieť, aj keď nie v dobrom.

Pred viac ako dvomi mesiacmi som bola ako obyčajne raz a znova zhrozená zo stavu mojich nechtov - aj napriek braniu vitamínov, šetrnému zaobchádzaniu a používaniu posilňujúcich lakov. Zhodou okolností mi vtedy došiel podkladový lak, tak som sa rozhodla, že trochu zainvestujem a kúpim si na internete ospevovaný produkt od Sally Hansen - Miracle Cure Problem Nail Strenghtener. Stál ma necelých 8€, čo je podľa môjho názoru dosť(Hlavne ak sa ukáže, že spomínaný zázrak je koniec-koncov obyčajný priesvitný lak. Ale o tom potom.).

Balenie je pomerne veľké, mám 13,3ml. Fľaštička je modrej farby, nepriehľadná.

Tento lak je určený pre lámavé, suché a štiepajúce sa nechty - teda presne pre mňa, bohužiaľ. Výrobca na krabičke tvrdí, že pri používaní tohto produktu budete mať o 50% silnejšie nechty. Má obsahovať mikrominerály, ktoré vyplnia drobné prasklinky  a tým zabránia štiepeniu a odlupovaniu sa jednotlivých nechtových vrstiev. Treba ho nanášať každý druhý deň na suché čisté nechty, plus, je možné ho použiť ako podklad pod farebný lak.




Takto zle vyzerali moje nechty pred 2-3 mesiacmi, pred začatím používania tejto kúry:



A takto tesne po prvom nanesení:

Moja skúsenosť?

Nula bodov.

Vkladala som do ňho svoje nádeje, ale celkom zbytočne. Nechty som nielenže nemala pevnejšie po 2 dňoch, ale nemám ich také ani po dvoch mesiacoch pravidelného používania. Lak má klasickú farbu aj konzistenciu ako každý iný za pár centov v lacnej drogérii. Nechty síce vyhladí a sú pekne lesklé, ale ich kvalita sa v mojom prípade nezlepšila. Stačilo trochu vody a lak išiel z končekov nechtov dole, niekedy aj s vrstvou samotného nechtu. :( Podľa mojej mienky sa výrobca spolieha na to, že si lak budete neustále hore dole lakovať a tým sa zabráni lámaniu(preto to odporúčanie na lakovanie každý druhý deň). Samotný nechty sa však nespevní a akonáhle s tým prestanete, ste tam, kde ste boli.

Moje nechty po 2-3 mesiacoch používania:

Sú síce trocha dlhšie, ale krehučké ako papier a každú chvíľu sa mi niektorý naštiepi alebo zlomí. Čiže, summa summarum, tento produkt vôbec neodporúčam, zbytočne vyhodené peniaze, je to obyčajný priehľadný lak, ktorý vaše nechty spevní len dočasne. Ak vám pomohol, budem rada, ak mi o tom napíšte do komentov a aj to, či neviete o nejakom naozaj "zázračnom" produkte. ;)

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

5 komentárov

  1. Mala som podobny problem, vyskusala som vsetko, takze som expert na to :
    1. Vyzivove tabletky na nechty, vlasy a plet. Volaju sa Biosil, ale daju sa zohnat len v Cechach. Cena je cca 3e.
    2. Najlepsie laky su v lekarnim znacka Four Seasons, je ich viac druhov, tak si skus pozriet na nete ktory by si potrebovala. Ta znacka mi pomohla ked som myslela ze nechty uz nikdy nebudem mat :)
    3. Po odlakovani pouzivaj nejaky olejcek (alebo olivovy olej), aby si nemala suche nechty.
    Drzim prst ;) Vejs

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, vdaka za tipy, ten Biosil som brala, dá sa kupit aj u nas(cca 4-5€), ale mne nepomohol :((( Skusim tie Four Season a uvidim. :)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som cakala na zazrak od Sally Hansen pomocou vyrobku- Hard as nails...bohuzial moje nechty tvrde ako klince vziadnom pripade neboli...Presne ako si aj ty napisala- treba to lakovat, vtedy vyzeraju zdravo, super vsetko, ale okamzite ked sa to prestane pouzivat- su take iste ako boli...Tiez som pouzivala Biosil ale on mi skor zaucinkoval na vlasy ako na nechty- rastli mi po nom vlasy ako dive!!!A vyskusam to Four Seasons :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Treba si prestat lakovat nechty a nechat ich nadychat sa....Pred par tyzdnami som mala nalakovane nechty v kuse a stale sa mi stiepili a lamali a teraz sa poctivo drzim a maximalne si ich prebehnem lestickou, vybielim ceruzkou a skratim pilnikom a su pevne ako nikdy :) Neberiem ziadne tabletky ani specialne laky. Treba to tych par tyzdnov vydrzat a vysledky sa dostavia raz dva :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nelakovanie vyskusane, u mna, bohuzial, sa stav este zhorsil, lebo lak je jedine, co nechty drzi pokope :(

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta