Share the Love(pre-Halloween edition): Audfaced/Audvila

15:22

Niekedy sa cítim znechutená tými nekonečne sa opakujúcimi make-up tutoriálmi na YouTube - späť do školy, dymové oči, každodenné líčenie.. Proste veci, ktoré zvládame pomerne všetci, ale stále a stále sa opakujú a nie sú bohvieako inovatívne. Hlavne že mávajú desiatky tisícok pozretí, aj keď je do daného make-up looku vložené len minimum námahy. :/

Našťastie, ak hľadáte na správnych miestach, nie je všetko stratené a zistíte, že videá natáčajú aj ľudia, ktorí naozaj vedia, čo robia a pod ich rukami sa pretvára celá osoba. Keď navyše majú ešte filmársky či fotografický talent plus štipku hereckého exhibicionizmu... Dokonalosť je na svete.

Jedným z takýchto talentovaných ľudí je Audie, nájdete ju pod pseudonymom Audfaced na Youtube a pod Audvila na jej blogu. Nepodarilo sa mi o nej zistiť veľa osobných informácií, bohužiaľ, primárna je však jej práca, ktorá je naozaj ohurujúca. Audie sa zaoberá množstvom aktivít, od make-up, cez maskérstvo, filmárstvo, fotenie, herectvo či dokonca modeling. Jej diela sú často temné, desivé, pre niekoho možno nechutné. Prevedenie však dosahuje dokonalosť, keďže nevytvára len look, ale aj celú atmosféru okolo toho, vrátane kostýmov, hudby a hereckého výkonu. Je vidno, že do toho vkladá maximálne úsilie a výsledok stojí za to. 

Keďže sa blíži Halloween a tento tradičný americký sviatok si pomaly získava aj nás, myslím, že Audie je skvelá inšpirácia na kostým či masku. Ak zbožňujete filmy Tima Burtona a dokonca napr. aj Twilight (ktorý ja nemusím), určite si nájdete to svoje. A ak aj nie, oplatí sa pokochať, mňa jej videá bavia stále a stále, vždy sa teším s čím novým príde tentoraz.

Tak, prosím, čeknite jej channel a blog, ak nemáte čas, stojí za to si pozrieť toto video: 


A tu sú niektoré z jej výtvorov, ako môžete vidieť zo skice, ktorá je na poslednom obrázku, na každý projekt sa dôsledne pripravuje, čo mi veľmi imponuje. Audie má môj bezhraničný obdiv. :)
Takže dúfam, že vás tiež zaujala tak ako mňa a ak by ste chceli, sledujem viacero takýchto talentovaných ľudí, s radosťou napíšem aj o nich. :)

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

3 komentárov

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta