Catrice - Wrapped Around My Finger

20:52

Tak tento lak si ma doslova omotal okolo prsta. Keď som ho zbadala v DM pri pokladni vedela som, že musí byť môj. Presne v tejto istej farbe mám totiž jarník - trenchcoat, takže viem, že ho budem často používať. Okrem toho je to  môj obľúbený ružový odtieň. Najradšej by som v ňom mala všetko :D.


Lakoval sa úplne božsky. Kryje už v jednej vrstve, ja som dala zo zvyku dve. Schol tiež výborne, čiže celá manikúra bola raz dva. S výdržou je to už trošku horšie, ale zasa, aby som mu nekrivdila, mala som ho v práci, kde som veľa pracovala rukami.


Catrice má v lakových novinkách teraz veľmi veľa krásnych farieb a určite si ešte nejakú zaobstarám. Inak sestra už spomínala, že sme sa sťahovali a presťahovala som aj svoju bižu. Zo šperkovnice na viditeľnejšie miesto, keďže som v tom už mala trošku chaos.


Náhrdelníky visia vedľa na nástenke a prstienky sú v tom prútenom košíčku. Brošničky a odznaky sú na prvom poschodí eiffelovky. Rolku na mačacie chlpy si nevšímajte. Pri týchto chlpáčoch to bez nej nejde.


Čo hovoríte na nové odtiene lakov Catrice? Páčia sa vám?

Vaša LadyZet.

Môže sa vám tiež páčiť

5 komentárov

  1. vy ste sestry???ja ze kaaamosky... super ta eifelofka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kočičky jsou úžasný!!! A přesně těchto "rolek" z Ikey taky máme doma zásobu:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Och, tie macicky su uplne nadherne!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta