Current Loves 1

15:40

Na YouTube alebo aj na blogoch veľmi rada sledujem tzv. "monthly favourites", teda obľúbencov za daný mesiac. U mňa sa moje obľúbené produkty tak často nemenia, takže podobnú rubriku zaviesť nemôžem, ale napadlo mi, že "Current loves" - moje momentálne lásky, by mohli byť jej menšou obmenou. Dnes mám pre vás menší mix, napočudovanie s minimom kozmetických výrobkov. :)

1. Miss Dior Chérie - Eau de Toilette
Nádherná púdrovo -kvetinovo - jahodová vôňa, ktorá napriek tomu, že nie je ani príliš ťažká, ani príliš sladká, veľmi dlho vydrží. Mám veľké 100ml balenie a teraz som znova objavila jej čaro. Odporúčam kombinovať s perličkami a "Parisian" lookom. ;)

2. Retro zápisník
Tento unikát som dostala od kamarátky na narodky - používam ho na zapisovanie aktuálnych myšlienok a nápadov na blog. Podobný, ručne vyrábaný kúsok z recyklovaných materiálov zoženiete na stránke tarakan.cz.

3. Koralovo-ružová kozmetická taštička H&M
Pri pohľade na moju starú kozmetickú taštičku z časopisu Elle, z ktorej trčali do všetkých strán nejaké šnúrky a pomaly sa rozpadávala, mi bolo jasné, že je čas na zmenu. Nahradila ju väčšia a oveľa farebnejšia taštička z H&M - cena 2,95€, do ktorej sa mi zmestia všetky "životne dôležité" blbosti, ktoré každý deň vláčim so sebou. :D

4. Krátke a výrazné náhrdelníky
Často nosím košele, či už zapnuté až ku krku, alebo trochu ležérnejšie. K obom variantám však geniálne sedia kratšie a výrazné kúsky bižutérie. Tieto 3 sa ocitli medzi mojimi najobľúbenejšími. Zľava: zlatá obruč kúpená v obchodnom dome MY (ani za nič si nemôžem spomenúť na značku) - 5€, strieborné pierko F&F - cca 7€ a náhrdelník s mašličkou vyrobený z náramku (sestra je autorom :)) značky I am.

5. Sviečky Yankee Candle
Som maniak na príjemne voňajúce priestory a keď teraz máme svoj vlastný bytík, chcem, aby tam pekne voňalo. Zbožňujem vonné sviečky, mám ich kopu, zväčša z Ikey a podobne a hoci nie sú zlé, nie je to zase ani žiadna výhra, vône sú dosť umelé a slabé. Americká značka Yankee Candle, je na tom inak, ich sviečky voňajú výrazne a majú veľký sortiment zaujímavých vôní. Škoda len, že sú u nás menej dostupné (v BA ich kúpite napr. v Panta Rhei na Obchodnej) a aj drahšie - cena tejto dosť malej sviečky bola 15€. Podľa mňa však stoja za to a keď sa mi podarí "vypáliť" väčšinu sviečok, čo doma mám, pôjdem si po ďalšie.
Zo sviečok by som strašne chcela vyskúšať značku handmade sviečok Candles by Victoria, ktoré sú však dostupné len v USA a kvôli tomu, že sviečky sú ťažké a poštovné by bolo strašne vysoké, ich za oceán ani neposielajú. Na YouTube ich však strašne vychvaľujú, Yankee Candle sú vraj oproti nim len slabý smradľavý odvar, tak som na nich mega zvedavá :D. Lákajú ma aj sójové sviečky ktoré majú byť údajne zdravšie ako tie parafínové, predávajú ich napr. na sashe.sk, tak im možno dám šancu...

6. Bieliace pásiky na zuby Crest
Toto je také "love-hate relationship", lebo na jednej strane zbožňujem, aký efekt tieto pásiky majú, na druhej strane však neznášam, aké mám z nich citlivé zuby. Táto citlivosť je však len dočasná, takže si pre môj hollywoodsky úsmev rada trochu potrpím. :D Pásiky používam už 2.krát v rozmedzí cca 2-3 rokov a nebadala som žiadne zmeny na sklovine, teda môžem povedať, že sú naozaj bezpečné a zuby pekne vybielia. Ak by ste mali záujem, môžem spraviť aj rozsiahlejšiu recenziu. Tento druh - Advance Vivid, kúpite u nás na internete za asi 50€, mne ich kamoška doniesla zo Štátov, kde sú lacnejšie, teda ma vyšli na asi 37€.

7. Šťavnatý handmade náramok od sestry
Poslednou láskou je tento handmade náramok, ktorý mi vyrobila sestra. Videla som podobný na Sashe a stále som o ňom básnila, tak mi ho teda vyrobila. Strašne sa mi páči tá zeleno-červená šťavnatá kombinácia, je ideálny na leto!

Páči sa vám táto nová rubrika? Dajte mi, prosím, vedieť v komentoch či má zmysel robiť nejaké jej pokračovanie. :) Prajem krásny tropický víkend (v BA je okolo 30 stupňov Celzia!)

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

13 komentárov

  1. Na crest taky nedam dopustit, hned jak mi sundaji rovnatka tak nakoupim zasoby :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja by som recenziu na crest privitala, uz dlhsie nad nimi rozmyslam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak teda ked ich dopouzivam, spravim nejaku aj s fotodokumentaciou :)

      Odstrániť
  3. ako sa tak kukam pri vsetkych fotkach som sa pousmiala :D :)






    ak mas zaujem pozyvam ta na miniaturnu giveaway na mojom blogu

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som tiež milovníčka voňavých sviečok:-) a ten zápisník je veľmi pekný:-)
    abeilleslife.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je úžasný nápad s týmto článkom,možno niekedy spravím podobný :) Páči sa mi to! tá taštička je krásna,aj tá v mint farbe ktorú som videla na stránkach háemka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Znovu se vracím k tomuto článku a také prosím o recenzi Crestu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Parfém MDCH mám taky, krásný parfém který mi voní po jahodách a hlavně se mi líbí flakon:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vsetky su bajecne :) super napad a este lepsi blog ;)
    Marry & Missy

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten parfemik vYtera uzasne :) snad niekedy vyskusam!
    Dovol mi pozvat ta na moju giveaway
    http://redblackwhite-nelka.blogspot.com/2012/05/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
  10. máš asi najlepší, najzaujímavejší a najkrajší blog aký som v poslednej dobe videla :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Len včera som si kúpila Yankee na vyskúšanie. Musím sa priznať, že jedna pri mne horí :3 Sú naozaj veľmi aromatické. Ale som s nimi spokojná, aktuálne mám veľmi silnú, netreba si kupovať príliš výrazné vône :) Krásny blog ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta