Prokrastinačná rozdávačka! (CLOSED)

13:50

Všimla som si, že na viacerých blogoch sa v tomto čase rozbehli rôzne giveaway a súťaže. My so sestrou sme pre vás tiež už dlhšie chceli jednu pripraviť, takže v rámci prokrastinácie medzi učením sa na štátnice, skúšky a chodením do práce dnes jednu odštartujeme. Mala by to byť odmena pre vás, našich čitateľov, že nás sledujete a pravdepodobne tiež teraz makáte v škole či práci. 

Darčeky sme vyberali starostlivo a kúpili ich za vlastné peniaze, takže dúfame, že potešia a že sa dostanú do správnych rúk. Výhercovia budú dvaja, takže ceny sú taktiež dve.

1. Balíček kaderníckej kozmetiky Schwarzkopf: hydratačný šampón z rady Bonacure - Moisture Kick a hydratačný kondicionér z ekologickej rady Essensity.
Šampón BC-Moisture Kick mám, spolu s ostatnými prípravkami z tejto rady, vyskúšaný a považujem ho za výborný prípravok na suchšie vlasy. Nezaťaží ich, ale zároveň ich hydratuje a tak sú po umytí naozaj hebké a príjemné na dotyk. Jedinou jeho nevýhodou môže byť pre niekoho obsah silikónov.

Tie však neobsahuje hydratačný kondicionér z rady Essensity, ktorá sa prezentuje, ako ekologická a bez pridania parabénov, silikónov, parafínov a minerálnych olejov. Tento koncept nás naozaj zaujal a hoci sme výrobky z tejto rady ešte neskúšali, riskli sme to a dúfame, že výhercovi kondicionér sadne. Poprosíme potom o recenziu, či sa oplatí si niečo z tejto rady kúpiť. :)

Oba výrobky sa dajú kúpiť exkluzívne v kaderníctvach a e-shopoch. 


2. Enyzymatický peeling Lirene a vlasový olej Gliss Kur značky Schwarzkopf.

Druhý balíček je síce nižšej hodnoty, avšak určite nie kvality. Enzymatické peelingy sa teraz všade spomínajú, len ťažko ich však je niekde dostať, preto ma objavenie enzymatického peelingu značky Lirene veľmi potešilo, navyše v akcii 1+1 zdarma. :) Takže jeden testujeme my so sestrou - je výborný, recenzia vás neminie - a druhý získa šťastný výherca.

S vlasovými olejmi sa na trhu taktiež roztrhlo vrece a má ich asi každá značka. My so sestrou a aj naše okolie (doslova poznám aspoň 5 ľudí, ktorí tento olej vlastnia! :)) sme si obľúbili tento kúsok značky Gliss Kur. Je to veľmi všestranný produkt, dá sa používať ako na vlhké, tak aj na suché vlasy, zjemní ich, sú viac lesklé, ale nie mastné.



A teraz k podmienkam našej rozdávačky:
1. Byť sledovateľom cez Google.
2. Odpovedať na otázku: Čo si myslíte o súčasnej beauty blogovej scéne? Zlepšuje sa, zhoršuje, čo sa vám na nej páči a čo naopak, prekáža...
3. Ak nemáte vo svojom profile uvedený mail, tak ho tam nezabudnite pripísať.

Zapojiť s môžete do polnoci 3.6.2012, výsledky budú vyhlásené po mojich (Nikavero) štátniciach cca 6.6.2012.  Prvý výherca bude vybraný nami (takže si, prosím, dajte na otázke č.2 záležať, naozaj nás zaujíma váš názor a chceme, aby sa v giveaway zúčastnili naši pravidelní čitatelia a nie nejakí vyhľadávači giveaway, ktorí len napíšu mail a nič viac!) a bude si môcť vybrať, ktorý balíček chce a druhý bude vylosovaný náhodne a dostane balíček, ktorý mu ostane. ;)

Vaša LadyZet a Nikavero 

Môže sa vám tiež páčiť

19 komentárov

  1. Co si myslím o beauty blogové scéně nyní?
    Je mnoho blogů, které se zabývají kosmetikou, ale jen pár jich je kvalitních a užitečných! :)
    Každý druhý píše o výrobcích Ziaja a prakticky všichni se po sobě opičí.
    Někdo zase není schopný nafotit ani kosmetický výrobek, vezme jen obrázek z internetu a jak mi pak máme vědět, jestli vůbec přípravek testoval..třeba si jenom někde na něj přečetl recenzi, kterou prakticky celou zkopíroval a vložil jí na blog.
    Někdo ale píše na blog popravdě, fotí kosmetiku, utrácí za ní a sděluje nám své dojmy. To je správný beauty bloger, který je pro nás čtenáře užitečný a rádi čteme jeho blog. Takových blogerů je ale málo.

    mikulova.tereza@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. beaty blogova scena ... co k tomu napisat, no, niekedy narazim na strasne blogy s recenziami a navodmi o nicom, proste nic mi to neda, fotky nanic, hlavne ze nazor je kupte si to, lebo to mam aj ja ... a niektore bloggerky zas strasne presadzuju tie najdrahsie vyrobky, ja to beriem, ze su zrejme aj kvalitne, ale snad kazda z nas len tak kazdy den nejde a nekupi si chanel ruz alebo nars tiene ...
    ja osobne robim recenzie a nedovolim si povazovat sa za beauty bloggerku, ale snazim sa podat objektivny nazor, viditelne nafotit ucinky a hlavne testovat nejaku dobu pred tym, ako nazor zverejnim. druha vec je ze sa venujem prevazne dostupnej kozmetike.

    mishellaway@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojte baby, tak tomuto neodolam ani ja - gfc ako Katze Mc Cat (haha) :)
    Co si myslim o blogovej scene? Asi myslis SVK, ci vseobecne svetova? Tak ja budem o tej SVK.. :) No ja som si vsimla, ze teraz je blogov o kozmetike, fashion, lakoch na nechty etc. strasne vela a niektore su kvalitne a inspirativne a vraciam sa k nim pravidelne, niektore raz nakliknem vramci zvedavosti a tym sa moj kontakt s nimi aj skoncil. Netvrdim, ze som nejaky ultra super najdokonalejsi bloger s citanostou milion nakliknuti denne, ale co si tak vsimam, tak teraz ma blog fakt kazdy, a dava tam fotky a komentare pomaly aj k nakupu tamponov a saponatu. Preto si cenim tie, kde blogerky mozno nepisu kazdy den iba preto aby sa pripomenuli a napisu aj o jogurte, ktory v ten den zjedli na ranajky, ale kazdy jeden clanok za to stoji.
    A pride mi to, ze sme taka celkom mila beauty blogova komunita a ja fakt tuzim po takej tej velkej akcii, kde by sa stretli rozni slovenski beauty blogeri a vymienali si nazory, skusenosti, typy a triky na citanost/ produkty/ fotenie/ whatever, a skratka aby sme sa medzi sebou spoznali - lebo vela bab mi je sympatickych uz len z blogov a kludne by som sla na kavu pokecat :-)
    Jezis... baby sorry za super dlhy koment, idem radsej na bus za mackou, nech neumrie od hladu.. :P
    mail: makeupwithkatze@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. gfc : fredyqa
    Čo si myslim? Dnes som čitala jeden skvely članok o blogovom svete a je to dosť individualne , mali by sme to nechať na bloggeroch čo robia a ako to robia , predsa len je to ich vec , mne sa napr nepači všade zaspamovane romwe giveaway ale inač to ide no :-)
    fredyqa@azet.sk
    a vybrala by som si 1. pretože mam suche vlasy a potrebuju niečo na seba:)
    http://bloomingflowers-ika.blogspot.com/ giveaway:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. GFC:absolutv
    No a co mi vadi na blogovej scene? Niektore manie, ked za 2 tyzdne necitam nic ine, len o jednej znacke, stale dookola, stale to iste.. Keby sa to aspon nejako rozlozilo, ale tieto navaly sa mi nepacia :) Vejs
    absolutvejs@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na blogové scéně mi vydí takové ty boom příspěvky na stejný produkt. Třeba Rtěnky od Kate Moss. Bylo toho strašně moc. Asi nikoho to nebaví číst dokola. Jinak se to slušně rozrůstá a každý má jiný názor ;)
    novotna.dany@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mala som napisala siahdlhy komentar k teme, no moj blackberry ho nejako carovne neodoslal :// Tak teda znovu k teme - uzasna giveaway, vlasove pripravky su mojou vasnou, s vlasmi v dlzke "po zadok" je investicia potrebna, navyse som si ich cely zivot nefarbila, preto sa neustale snazim, aby posobili zdravym dojmom. Veeelmi, naozaj velmi by som sa potesila prvemu balicku, drziim si silno palce :))

    K beauty blogom - ja som za nich velmi vdacna, naozaj mi vy - beauty blogeri pomahate v rozhodovani pocas nakupu, pocas chladnokrvnych utokov na drogerky/beauty online shopy sa mi bludi jednoduchsie s radami od vas. No budme k sebe uprimne, nie je beauty bloger ako beauty bloger. Jedna vec je naozaj pripravok testovat a nakoniec uprimne spisat poctivu recenziu s kladmi aj zapormi, no druhou vecou je nejaku kozmetiku obdrzat zadarmo (tento postup urcite neodsudzujem, no aj napriek tomu cakam nieco uprimne)alebo si ju kupit v jeden den a po dvoch dnoch vyhlasovat sudy. Uplne ma odpudzuju blogy s masovym rozmachom ziaja, elf produktov. Aj napriek tomu si cenim kazdu recenziu, blogovy svet je velmi nestály a o citatelov nie je nudza, no len tie najlepsie blogy sa udrzia na vyslni. Vas blog mam velmi rada! :) Aj napriek tomu, ze sama blog nepisem by som bola rada, ak by som (v pripade vyhry) mohla recenziu zverejnit na vasom blogu. Uvidime ci sa na mna stastena usmeje :)

    girlnamedz@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krásna výhra! mám pocit, že vás k otázke naviedol istý blog a jeden konkrétny článok :D takže tak. blogov je veľa, môj nie je najsuper, ale mám akési čisté svedomie, že nedávam články nasilu, aby to tam proste bolo, neoslavujem niečo, čo si to nezaslúži, alebo čo som ani poriadne nevyskúšala. mám doma kopec ďalšej kozmetiky, ale nafotiť si ju a vyhlásiť, že je to najsuper iba preto, že nič iné zatiaľ nestíham a už týždeň som článok nepridala? a presne ako je uvedené v komentároch vyššie, rozčuľuje ma, keď všade vidím ryor, limitky od essence (ja mám essence fakt rada, ale všetci to v obchodoch vidíme, tak čo?), micelárne vody, ziaja, romwe, vj-style.... je toho čo menovať. och a random! makrozábery na starbucks logo, café latté, musli na raňajky ozdobené čerstvou jahodou.... o to smutnejšie je, že najviac sledovateľov majú práve tí, ktorí si to nezaslúžia.
    veronika.bejdova163@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nedá mi :D keď som uverejnila článok o ziaja kozmetike ešte dávno pred tým, než sa stala takou známou medzi bloggermi, nedostala som ani jeden komentár. teraz by sa asi všetci potrhali... asi sa takýmto spôsobom získavajú čitatelia. písať o tom, čo práve letí a bez čoho nie sme IN

      Odstrániť
  9. Co si myslím o beauty blogové scéně? Podle mě je v ČR a na Slovensku spousta opravdu prvotřídních blogů s tímto zaměřením, já osobně čtu blogy hrozně ráda, takže sleduju všelicos a musím říct, že mi to přijde jedině ku prospěchu. Holky v příspěvcích nade mnou se hodně rozčilují, že spousta blogerek píše o jednou a tomtýž produktu, který je zrovna in. Ano píšou, ale já si říkám proč ne? Jednak si ráda přečtu víc názorů, abych si mohla udělat lepší obrázek, ale na druhou stranu, nechápu co je na té skutečnosti tak překvapivého, vždycky se na trhu objeví nějaká "pecka", kterou všichni chtějí a koupí si ji. No a blogerky nejsou vyjímkou, proč by si nemohli koupit a napsat o ní recenzi? Protože to udělalo už x blogerek před ní? Myslím, že je důležité si uvědomit, že holky, které píšou blogy nejsou milionářky a nemůžou si kupovat kde co, aby o tom pak psali, prostě si koupí a napíšou o tom, po čem zrovna toužily nejvíc. Přece se nebudou řídit tím, že o tom už někdo napsal, to by pak jejich příspěvků dost výrazně ubylo, nemyslíte? Takže tahle věc třeba mě osobně nijak nevadí. Vždyť když vím o čem článek je, tak si ho buď přečtu nebo si ho taky číst nemusím. Já každopádně všechny holky, které píší blog obdivuju, sama totiž taky jeden mám a vím jak je to časově náročné a pak taky finančně, pokud chcete mít o čem psát recenze. A hlavně každý jednou začínal, takže blog, který teď člověka tolik nezaujme může za rok, za dva být na úplné špičce, zkrátka kvalitou někde úplně jinde :)

    lucie.martinakova@email.cz

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Podle mého je pár skvělých blogů, které ráda sleduji a stále čtu něco nového. Ale také část blogů, které píší témř pořád o tom samém, nebo úplně o něčem co přestane s beauty souviset. Mám své favority a ty hlám téměř denně:)
    Lucie.Stocesova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Myslím si, že je to v živote tak so všetkým niečo je lepšie iné horšie. Vždy tu budú blogy, ktoré nie sú kvalitné, či už po stránke recenzii, fotografii atď. Ja okrem toho, či sú blogy na dobrej úrovni, musím si tú dotyčnú bloggerku aj obľúbiť ako človeka, pretože za tým,čo prezentuje vždy sa odrazí aj jej osobnosť. Vážim si blogy ktoré sú napísané poctivo, úprimne a vyžaruje z nich niečo, čo mi je blízke a čo cítim aj virtuálne. Takže neodsudzujem aj slabšie blogy, ktoré sú napr. na začiatku alebo ktoré píšu ešte tínedžerky :)Každá máme možnosť si vybrať tak ako z množstva blogov, ale aj v živote.

    dora.mrkvova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja si myslim, ze blogova scena sa zlepsuje, ale ide to velmi pomaly. velmi pomaly sa zvysuje pocet kozmetickych blogov, ktore citam naozaj rada. ked som si zakladala blog ja, tak boli take (v slovencine) mozno 3. sama som si preto zalozila kozmeticky blog, lebo to bolo nieco, co mi na slovenskej blogovej scene chybalo. mam rada ked su blogy tematicky zamerane a pisu na kondkertnu temu - kozmetika, pocitacove hry atd. nepaci sa mi, ked niekto za kazdu cenu pridava clanok kazdy den, ktory je potom o nicom, alebo su v nom len obrazky stiahnute z netu stylom len aby tam nieco bolo.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Blogová scéna?? Posledný čas sa častejšie stretávam s blogmi, ktoré sa zaoberajú kozmetikou. Ale je problém nájsť nejaký slušný, kvalitný blog, pretože vážne treba mať niečo odskúšané a tak o niečom písať. Ale inak rada čítam takéto blogy, pretože veľa výrobkov ktoré som začala používať a niektoré začnem mám práve z recenzii na blogoch. :) Rada skúšam novú kozmetiku, veľa na nej míňam aj keď mi niektoré veci ani netreba, a vďaka recenzii začínam premýšľať nad kúpou nejakej veci. Ale aj napriek tomu, že mi to niečo dáva, mám radšej blogy, ktoré sa zaoberajú aj módou, nie len kozmetikou! ;-) Je to viac zaujímavejšie, krajšie, ale to je iba môj názor.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. A teraz k podmienkam našej rozdávačky:
    1. Byť sledovateľom cez Google.

    sledujem ako dana zimova ;)

    2. Odpovedať na otázku: Čo si myslíte o súčasnej beauty blogovej scéne? Zlepšuje sa, zhoršuje, čo sa vám na nej páči a čo naopak, prekáža...

    Rada si pozriem blogy hlavne zamerane na kozmetiku, aby som vedela ci si nieco mam kupit alebo sa mi to vobec neoplati..ale zase sto ludi sto chuti,
    Blogy zamerane na laky na nechty mam najradsej, par krat sa mi totiz stalo ze v drogerke pri tom umelom svetle som siahla po laku a ked som vsla von na denne svetlo:D som zistila, ze lak ktory som si kupila sa mi vobec nepaci ze to nie je ten odtien co sa vnutri ukazoval ;)))
    No myslim si ze blogov je dost...mne osobne prekaza len ked vidim blogy nejakych mladych dievcatiek, ktore bloguju, maluju sa a mne to pride az smiesne, duplom ked vidim ze nejaka 13stka robi recenziu na drahy kozmeticky produkt, za ktory by mne osobne bolo luto aj v mojich 24!!! vyhodit peniaze a duplom ma pohorsuje ze tieto "deti" pouzivaju produkty, ktore su urcene proti vraskam a podobne :)))

    3. Ak nemáte vo svojom profile uvedený mail, tak ho tam nezabudnite pripísať.

    danka.zimova@gmail.com

    P.S. Prajem vela stastia pri skuskach a hlavne na statniciach..je to stres ale te pocit potom jaaaaj ja stastna prestastna som vcera spravila:DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  15. pekné ceny :)

    1 - distancni studenti :D

    2 - no beauty blogova scena sa rozrasta ako huby po dadi, takze je si z coho vybrat...ono kedze je toho viacej, neiktore su kvalitnejsie niektore menej, takze kazdy si najde to svoje...nemam rada platene clanky, o ktorych ani neviem ze su platene a take, kde sa bud nepouzivaju fotky alebo su tam fotky ale iba oficialne - taketo blogy totalne ignorujem...

    3 - killer@privatnet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahojte :) Ten olej na vlasy obkukujem už snáď mesiac! To bude osud, ja to cítim v kostiach :))

    Takže blog sledujem už nejaký čas :)
    A teda čo sa beauty-blog scény týka - svoj blog nemám, takže z tejto stránky to ohodnotiť neviem. Ale čo som si všimla, aspoň teda na blogoch, ktoré navštevujem, nie je nejaká veľká nevraživosť. Jasné, vždy sa niekto nájde, kto rád zapára a provokuje ale aj o tom to je :) Myslím, že slovensko-českých blogov je celkom veľa v tejto oblasti, až som ostala prekvapená. A nejde to na škodu veci (no možno si len viem vybrať kvalitu? :) neviem). Samozrejme, že sa nájde aj pár výnimiek ale tie potvrdzujú pravidlo a ďalej neriešim. Hoci občas sa mi zdá, že niektoré dievčatá by sa občas potrebovali spamätať alebo by im prospelo prefackať ale kým to neznižuje kvalitu príspevkov, nech sa páči. Čo je na blogoch fajn a mám rada je to, že samozrejme ste domáce dievčatá, ktoré pre nás väčšinou testuju domáce (rozumej kúpiteľné u nás) výrobky a občas sa pritrafí niečo zaujímavé, čo sa len tak zohnať nedá. Takže som aj za ukážky zahraničných/exkluzívnych/drahších/či inak iných značiek :) Treba mať prehľad. Čo mi prekáža sú niekedy práve giveaway typu sleduj všetko, olajkuj všetko, rozpošli do sveta apod. Chápem prvotný zmysel ale nepáči sa mi tento typ vydierania :) Inak čo a či a ako sa zlepšuje či zhoršuje neviem naozaj posúdiť, nikoho nesledujem až tak dlho, aby som to vedela hodnotiť.
    To je asi všetko, mail mám v profile :)
    Veľa zdaru ku štátniciam.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. No dobře, nakukuji sem už delší dobu, tak tedy sleduji. :)

    Co mi vadí? No, je toho celkem dost. :)
    Jednak mi vadí, že některé blogerky neumějí ani napsat správně smyslupnou větu a příspěvky se potom hodně těžko čtou.
    Potom mi vadí, když někdo píše recenzi stylem "Je to super, určitě si to koupím znovu!" Říkám si - no dobře, ale proč je to super? Co dotyčnou uchvátilo? Jaké jsou základní vlastnosti. Takovou recenzi ani není třeba psát, protože je prostě úplně zbytečná. :))
    Taky mi dost vadí nevraživí anonymové, ale s tím se asi nedá nic dělat a určitě jsou i jinde ve světě... Já tedy ještě ani svého vlastního nemám, ale je to bohužel jen otázka času, protože lidí, kteří si na internetu jen díky získané anonymitě ukájejí ego, je bohužel moc.
    Naopak mi nevadí, že se vždycky rozbují nějaká značka/produkt. Obzblášť to chápu u nějaké novinky v ČR/SR, protože když už sem tedy konečně něco přijde, je to hodno oslavy. :) U Ziaji to naopak vidím spíš jako chybu marketingu značky, kdyby blogerky oslovali postupně, bylo by to lepší a méně do očí bijící.
    I přes to mám ale ráda naší blogovou scénu. A jsem si jistá, že máme i mnoho kvalitních blogů, které vědí, co dělají a co a jak. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta