Catrice Revoltaire collection - matný rúž a lak v odtieni Colour Bomb

19:27

Pravdepodobne ste už na viacerých blogoch postrehli informácie a prvé recenzie o limitovanej kolekcii značky Catrice - Revoltaire. Dnes sme na ňu so sestrou náhodou narazili v DMke, takže sa s vami podelíme o naše dojmy. Kolekcia obsahuje:
...matné rúže na pery...

...trblietavú lícenku...

...laky na nechty...

...dve paletky očných tieňov...

... a jeden štetec na rúž, ktorého obrázok sa sem podľa mňa neoplatí dávať. Musím povedať, že kolekcia je to celkom podarená, obaly sú naozaj krásne, hlavne u rúžov a paletiek očných tieňov. Paletka č. 02 Explosive combination má navyše veľmi pekné farby, hlavne tá taupe-champagne farba vpravo hore ma totálne dostala. Zdravý rozum však zvíťazil a povedala som si, že načo mi bude ďalšia paletka, navyše s výrazným ružovým tieňom, ktorý v živote nepoužijem. Za hriech stoja aj rúže, ale len v tom prípade, že vám nevadí matný finish - odtiene nie sú nič originálne - červená, koralová a telová (tá vyzerala takmer ako korektor). Lícenka je priemerne pigmentovaná, koralovo-broskyňová s hŕbou trblietok - za mňa nie, ale niekoho môže zaujať. Laky nás za srdce nechytili, koralový odtieň je však ako stvorený na leto. 

Z predajne sme nakoniec odchádzali s dvomi vecami - sestra si zamilovala rúž v odtieni 01 Colour Bomb a ja som vzala kamoške lak s rovnakým názvom (to sme zistili až doma, krásne sa navzájom dopĺňajú).

 Lak na nechty som z pochopiteľných dôvodov neskúšala, ide však o nádhernú ružovo-oranžovú koralovú farbu. Rozhodne má viac ružových podtónov ako oranžových, porovnala som ho s mojím koralovým favoritom - lakom z limitovanej kolekcie Barry M, ktorý mám v lete permanentne na nechtoch na nohách. Ten má rozhodne teplejší nádych. Popravde, je aj viac podľa môjho gusta, ale ak hľadáte niečo viac do ružova, C03 Colour Bomb bude rozhodne pre vás! Cena je tuším 2,69€.


Najkrajší z trojice rúžov z tejto limitovanej kolekcie je taktiež ten s názvom C01 Colour Bomb. Balenie je klasicky veľmi kvalitné, pevné a dobre vyzerajúce. Je však lesklé, a preto na ňom ostáva veľa odtlačkov prstov. Farba je takmer totožná s farbou laku na nechty, chladnejší odtieň koralovej. Rúž je matný, teda mierne zvýrazňuje vrásky na perách a veľmi ich nehydratuje. Výdrž ešte nemáme otestovanú, chceli sme vám hlavne ukázať farbu v akcii :). Cena cca 4,20€.




Takže, nová limitka je za nás tak fifty-fifty, niečo je dobré, niečo nie. Všetky výrobky však majú veľmi pekné balenie a pigmentácia taktiež nie je zlá. Ja stále uvažujem o tej paletke a možno by som sa vrátila aj po tmavočervený rúž na pery, bude ideálny na jeseň a zimu! (Neviem prečo, matné rúže sa mi vždy asociujú s chladnejším počasím..)

Čo poviete na kolekciu vy? Máte z nej niečo?

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

6 komentárov

  1. Mňa teda lícenka zaujala najviac a aj som si ju odniesla domov :) Paletka Explosive combination sa mi tiež páčila, hlavne teda to balenie, ale keďže tiene na očiach nosím asi dvakrát do roka, tak som ju tam nechala.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Asi pobežím po laj. ten zvýrazňovačkovo zeleno žltý. neviem prečo, musím ho mať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jaaaaj, to ste si vybrali presne tie veci, ktoré si aj ja chcem kúpiť.. + lícenka :o))))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zapojte sa prosím do mojej giveaway o kozmetickú tašku od Benefit

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-kozmeticku-tasku-od-benefit.html

    Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sakris, to uz maju. Ked si mam vziat nieco z toho a nieco z snow white, necham v DM zase 20 eur :/ inak som rada, ze si ukazala tento ruz, asi nema cenu ho pre mna kupovat, matne ruze sa mi asi naozaj nepacia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. snowwhite kolekcia je podla mna totalna slabota, nic originalne.. kupila si si nakoniec nieco? :)
      Nikavero

      Odstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta