Lipsmacker + darček!

21:17

Nie som nejaký extra veľký fanúšik zľavových portálov, ale občas sa nechám zlákať. Až doteraz to ale boli zľavy len na nejaké to papanie, avšak po tom, ako som zbadala zľavu na balzamy na pery od značky Lipsmacker, nevedela som odolať. Značka Lipsmacker je jedna z najtradičnejších zaoceánskych značiek balzamov na pery a pre rôzne ovocné vône a farebné motívy na obaloch ju uprednostňujú najmä mladšie generácie. V akcii sa dalo vybrať z dvoch variánt, obe v hodnote 9,99eur. Prvá varianta bol Tin Box CocaCola a druhá varianta  Lipsmacker balzamy na pery Paul Frank set mini trio s tetovačkami a príveskom na kľúče. Tiež som si mohla vybrať, či si chcem nechať balzamy zaslať poštou alebo si ich osobne vyzdvihnem v Polus City Center v Bratislave.

Na tetovačky a prívesky na kľúče (a celkovo na veci s motívom opice Paul Frank) sa nejako nechytáme, takže po porade so sestrou sme sa rozhodli pre Tin Box CocaCola. Páčil sa nám retro "kokakolový" obal a boli sme zvedavé, či balzamy budú naozaj voňať a chutiť ako spomínané nápoje.
Set sme si vyzdvihli v predajni Paul Frank v Poluse a už sme sa len vytešovali. Btw. túto akciu má zľavomat ešte stále aktívnu, ak by vás náhodou zaujala.


Balzamy sú zabalené v krásnej plechovej škatuľke. Je ich šesť:

1. CocaCola Klasik
2. CocaCola Vanilla
3. Sprite
4. Fanta Pomaranč
5. Fanta Ananás
6. Fanta Jahoda


Sú fakt výborné. Ja momentálne používam príchuť CocaCola Vanilla. Je sladučký, na perách vydrží a krásne ich zvláčni. Sestra má vyskúšaný zatiaľ Sprite a chutí naozaj podobne ako rovnomenný nápoj. Balzamov na pery nikdy nie je dosť, takže kúpi určite neľutujeme.
A keďže sme dobré,  tak sme sa so sistr rozhodli, že vám jeden z týchto balzamov podarujeme. Stačí napísať komentár pod článok s vašou emailovou adresou a v piatok vyžrebujeme jedného štastlivca, ktorý si bude pery natierať Lipsmackerom s príchuťou Fanta Jahoda.

Plus, neviem či ste si všimli (predpokladám, že áno, ja som toto info videla už asi na 6tich blogoch :D), ale spoločnosť Bioderma má v poslednom čase kopec akcií, nás zaujala najmä akcia na Sensibio H2O 500ml jedna plus jedna zdarma - viac info na ich FB tu. Bohužiaľ, zatiaľ to nevieme zohnať v žiadnej lekárni, a že sme už nejednu prehľadali, takže asi budeme objednávať  z netu - tam majú oba obaly normálne uzávery, ale nám osobne to nevadí. (Pravdupovediac našla som túto akciu v lekárni v Avione, ale za takmer 25 eur, takže skôr objednáme z netu kde je to za dvacku, i keď si myslím, že to nie je rovnaká akcia). Nie som si istá, či sa už v partnerských lekárňach tieto sety tak rýchlo rozpredali alebo ešte nedorazili, ale ak na nich naďabíte, tak smelo kupujte! ;) 
A ak máte rady Bioderma Sensibio Déo antiperspirant, na ktorý spievala ódy napr. Monica in Essence, tiež sa môžte obzerať po akcii 2+1 zdarma, 3 antiperspiranty si môžete teraz kúpiť za cenu 2. Info tu

A toto je spomínaný set: skvelá vec je, že jedna z fliaš má pumpičkový uzáver podobný napr. odlakovaču z Lidl :)

Vaša LadyZet.

Môže sa vám tiež páčiť

17 komentárov

  1. uu, rada by som vyskúšala :) vyzerajú v tej plechovičke ako voskovky :D

    domculienka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéééj, milujem takéto drobnosti :-) to ma vie vždy potešiť aj keď je to len maličkosť. Tipujem že ste zo sestrou po nanesení rovno aj ochutnávali :-D Ja by som to urobila ako prvé :-)) A jahôdka je moje naj ovocie lepšiu žrebovačku ste dať nemohli :-))

    all.american.girl282@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som nad tym uvazovala tiez, ale kedze aktualne setrim kazdy cent, tak som radsej odolala

    beautybybellatrix@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. oooch tak ten by som naozaj chcela :) vsetci ich ospevuju a ja som este ziadny nemala ... tak si budem drzat palec :)
    mishellaway@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hiiiii to je super ja na nich už strašne dlho pozerám! tuším objednám :D Hrozne by ma zaujímal ten sprite, keďže to je môj naj nápoj :D

    kesulatko@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie balzamy som vzdy chcela vyskusat :) sledujem cez bloglovin. ivanariskova@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. majushqa14@azet.sk :) strašne by som chcela

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten e-shop nie je autorizovaný e-shop Biodermy :o(
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. :D presne na tu akciu som pozerala, ale nebola som si ista, tak snad sa podari aspon jeden na ochutnavku :P absolutvejs@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Lip smacker jsem měla jen jeden a to cotton candy a byl skvělý. Bohužel v ČR už nejsou k sehnání :(

    tipy-pro-krasu@volny.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. LS mám Coca Colu a ráda bych vyzkoušela i tu jahodovou Fantu :-)

    viennettka@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. uz som o nich pocula ale nikdy som nemala tu moznost ich vysusat tak hadam sa zadari :)

    martina.kudriova67@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. wau, ja stale len citam o lipsmackeroch a stale som sa k nim nedostala, toto by bola super prilezitost konecne zistit ako chutnaju:)))

    aroundmylife@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. chcela bi som :))

    macko133@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Koukněte do intersparu, douglasu, KappaAh a Claires. Samozrejme v CR jen par prichuti, ja je sbiram..mam jich asi 30. Budu ted delat objednavku ze zahranici.. Kdyby mel nekdo zajem =) Beky.

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta