Prokrastinačná rozdávačka - WINNERS!

17:06

Ahojte, u nás na škole už začali štátnice, ale keďže moje priezvisko začína na "Š", na rad sa dostanem až v stredu. Tak som si počas študijnej pauzy povedala, že zverejním vyhodnotenie našej malej rozdávačky. Spustili sme ju asi pred dvomi týždami a asi sme dali príliš zložité podmienky, lebo sa nám z našich 145 sledovateľov zapojilo len 17, čo ma trošku mrzí, keďže to malo byť poďakovanie za to, že nás sledujete. Avšak veľmi si vážime úsilie tých 17 z vás, ktoré si dali tú námahu a vyjadrili sa k otázke o súčasnej blogovej scéne.Myslím, že sme sa takpovediac zhodli, že nás nebavia rýchlokvasené blogy s obrázkami, čo bolo na raňajky alebo recenziami produktov po 2 použitiach.. Dúfam, že náš blog nie je v takýchto sférach a ani sa tam nikdy nedostane. ;)

A o čo sa hralo?

1. Duo kaderníckej kozmetiky Schwarzkopf na suché vlasy - šampón z rady BC a kondicionér z prírodnej rady Essensity

2. Duo enzymatický peeling Lirene a vlasový olej Gliss Kur

A hlavnou víťazkou, ktorej odpoveď nás najviac oslovila je Katze z makeupwithkatze.com Gratulujeme! Dôvodom bolo najmä to, že veľmi pekne vystihla to,  čo nám už dlho behá po rozume - čo tak nejaké stretko SVK a CZ beauty bloggerov a ich spriaznených duší? Myslím, že by sme si mali čo povedať.. Čo si o tom myslíte? 
Katze si v komentári nevybrala, ktorý darček by chcela viac, takže tieto záležitosti vybavíme už cez mail. :)

Druhého výhercu vybral random.org z jednoduchého dôvodu - nechcelo sa nám strihať papieriky. :) Takže som si pekne vypísala všetkých zúčastnených okrem Katze a očíslovala som ich. Zvyšok už zariadila náhoda.



Výherkyňou sa stala Veronika. Blahoželám! Veronika, bohužiaľ si však do komentu nedala e-mail a nemáš ho ani v profile, takže ťa prosím o zaslanie info na môj mail veri.soltesova@gmail.com, inak budeme musieť žrebovať znova, čo by sme nerady.

Ešte raz ďakujeme za vašu priazeň a dajte nám vedieť svoje názory na to stretko. :)

LadyZet a Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

6 komentárov

  1. jój gratulujem a ak bude stretko tak ma nezabudnite pozvať, prídem aj keby čo bolo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tešíííííím sa, ďakujem baby!!!! :o)))
    No a teraz môžeme začať vymýšľať stretko.. Hocikedy okrem 13.10. môžem, vtedy mám totiž takú menšiu "svadobnú akciu" ;P

    OdpovedaťOdstrániť
  3. gratulujem vyherkyniam. a ak bude stretko, pocitajte so mnou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ako ti dopadli statnice? Ja som mala tiez :) uz to nastastie mam za sebou, uz len pre diplom :D Ked si pisala, ze mas uz len 2 tyzdne do statnic, sucitila som s tebou..Inak gratulujem vyherkyniam..:)
    Ak chces mozes si pozriet moj blog a ked sa ti bude pacit, budem rada ak sa pripojis :)

    http://dorota-art.blogspot.sk/

    Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta