MUA Nail constellation - SCORPIO

11:29

Ako som vám už písala, v rámci akcie, ktorú mala značka MakeUpAcademy na ich webstránke, 30% zľava a poštovné zdarma, som si objednala pár vecí, medzi inými aj jednu z ich kaviárových manikúr. Majú ich pomenované podľa znamení, moje znamenie, Vodnár, tam však nebolo a celkovo boli nejako vypredané, takže som si vybrala Škorpióna. Na stránke ma veľmi neočaril, ale za tú cenu (po zľave niečo okolo 2 libier) som si povedala, prečo nie, aj tak som chcela nejakú kaviárovú manikúru vyskúšať. 

A keď Scorpio dorazil, ostala som milo prekvapená. Ide totiž o rôznofarebné metalické guľôčky, ktoré vo mne okamžite evokovali vianočné ozdoby. Hneď som vedela, s akým lakom ho skombinujem! :)

Nanášanie:
S MUA Nail Constellation nedostanete lak na nechty, ani žiadnu mištičku, kde guľôčky môžete sypať, len túto nádobku s gumeným lievikom pomocou ktorého ich máte nanášať. Hmm, majú to nedomyslené, z môjho pohľadu bolo nanášanie tejto manikúry katastrofické. Po prvé, strašne zle sa to otvára. Najprv mi to nešlo, potom mi to, samozrejme, išlo až príliš a guľky boli úplne všade. Taktiež mi tam naozaj chýbala tá nádoba, nad ktorou treba guľôčky sypať, lebo ak ich nasypete len tak, do taniera a pod., nie je ľahké ich dostať naspäť do fľaštičky, aj keď máte lievik. Ja som nakoniec použila misku z PUPA setu a na lievik som sa vykašľala. Ďalším faktorom, ktorý ma rozladil je to, že tá nádobka sa po otvorení nedá už úplne zavrieť. Ak odstránite ochrannú fóliu, ktorá je medzi samotnou nádobou a lievikom, už sa nedá dať naspäť, teda ju musíte skladovať vo vertikálnej polohe, aby sa guľky cez lievik nevysýpali. 

Summa summarum, naozaj to s tým balením nevyhrali. 

Ja som však tento boj zvládla, guľky som skombinovala s tmavo zeleným lakom značky S-he, odtieň 314 a znova som ich naniesla len na prstenníky. Výsledok sa mi veľmi pozdáva, pripomína mi vianočný stromček, čo poviete?








A výdrž?
S opadávaním guľôčok to nie je nejaké strašné, vydrží to cca 3 dni, čo je pre mňa aj tak približne čas, za ktorý sa mi oťuká aj lak na nechty. Ako problém skôr vidím to, že sa z guľôčok ošúchava farba, a to hovorím aj za tie z PUPA setu. Čiže prvý deň boli guľky krásne farebné, na druhý už mdlé, bolo vidno, že sú metalické, ale výrazné farby sa stratili. 

Konečný verdikt?
Mne sa kaviárová manikúra jednoducho páči. Určite to nie je niečo na každý deň, ale vyzerá to efektne a nie je náročné takúto manikúru vytvoriť(čo ja, ako antitalent na nail art veľmi oceňujem). Je to vhodnejšie skôr na párty alebo špeciálne priležitosti, ja predpokladám, že si podobnú manikúru spravím aj na Štedrý deň. ;)

Dúfam, že máte peknú 1. adventnú nedeľu, ja som už zapálila prvú sviečku na provizórnom adventnom venci a odušu sa teším domov na sviatky.

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

9 komentárov

  1. Já zatím nevím, co si o téhle manikůře myslet, takže nejsem v táboře pro ani v táboře proti, ale tahle barevná kombinace se mi pozdává, dokonce ze všech těch kaviárů se mi Scorpio líbí nejvíc. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. myslím že si si vybrala najkrajšie znamenie ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Po pravde aj ja už prestávam byť taká skeptická voči kaviárovej manikúre a na Štedrý večer by som si tuším pokojne aj ja vyčarovala kaviárové prsteníčky :) Skutočne ako vianočný stromček! :P

    Dada z Oh, my nails!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na tom zelenom podklade vyzera skvostne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, pozývam ťa na svoju prvú Giveaway, ktorá prebieha tu:
    http://spwfashion.blogspot.sk/2012/12/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mne tie gulocky opadali zlahka len z okrajov a zvysok som musela dat dole rucne, tak drzali:), ale inak pekna kombinacia farieb!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne sa tie guličky neuveriteľne páčia!
    A táto kombinácia je božská!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. hmm ja som cakala od toho speci obalu teda viac a nie to co si opisala :D tiez som to videla v ponuke

    OdpovedaťOdstrániť
  9. zaujímavé to je :)
    petra-book.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta