Vianočné novinky volume 1

12:58

Viem, že Štedrý deň je ešte len pred nami, ale na včerajšej vianočnej party s mojimi kamarátkami som dostala pár naozaj skvelých vecí, s ktorými sa chcem s vami podeliť. A všetkým, ktorí na mňa mysleli a niečo pekné mi darovali, ešte raz ďakujem, zo všetkého som nadšená! :)

Prvým darčekom je táto sada zelených kvitnúcich čajov s jazmínom. Poznáte kvitnúce čaje? Ide o rôzne zviazané lístky zeleného čaju a kvetín, ktoré v suchom stave vyzerajú ako obyčajná bylinná guľka, keď ich však zalejete horúcou vodou, rozvinú sa - rozkvitnú a vytvoria vám v konvičke či väčšom pohári nádherné divadlo. Ak ste ešte kvitnúce čaje nikdy nevideli, v akcii si ich môžete pozrieť tu.


Druhým darčekom je voňavý sprchovací gél s citrónom a vanilkou od Yves Rocher z ich vianočnej edície. Vonia úplne geniálne, presne ako sviatočný čaj Lemon sorbet značky Pickwick, teda ako citrónový koláč. Ideálny spoločník do sprchy v takéto sychravé dni, vôňa vás doslova zahreje a naplní celú kúpelňu (už som ho stihla aj otestovať :D).

Ďalším darčekom pre moju maličkosť je tento roztomilý anjelik, už má svoje čestné miesto nad posteľou, tak na mňa bude, dúfam, dávať pozor. :)

Tieto drobné balíčky v sebe ukrývajú tzv. kúpeľ krásy, ide o handmade kúpeľové výrobky plné výživných látok ako sú kokosový olej a kokosové mlieko. Voňajú naozaj krásne kokosovo, nie je to žiadna umelá vôňa. Z infa na obale som sa dozvedela, že ich na sashe.sk predáva táto predajkyňa, ak by ste mali záujem. Ja sa už teším ako si s nimi doma spravím poriadny relaxačný kúpeľ, tuto v bratislavskom prenájme sa totiž veľmi nezvyknem kúpať, skôr využívam sprchu, zato doma si vždy užijem vaňu plnú horúcej vody. Je to pre mňa teda dosť sviatočná záležitosť. 

Ďalším darčekom boli tieto mydielka od Ponio, ktorú som vám už na blogu spomínala (tu). Obe ma veľmi potešili, keďže som sama už skôr zvažovala ich kúpu. Ponio má po novom aj takéto krásne ilustrované balenia, čo spravilo jej už aj tak nádherne balené výrobky ešte krajšími. Dostala som mydlo s názvom Zimný punč, čo presne vystihuje jeho vôňu, je korenistá a hrejivá a vzorku mydla s pravými vanilkovými luskami. Je jemne peelingové a dúfam, že Ponio ho bude ešte predávať aj v plnej veľkosti, keďže momentálne je vypredané. :(


V neposlednom rade ma veľmi potešilo zopár párov náušníc a náramok. Už sa teším na ich nosenie. Predpokladám, že tie prvé mačičkové sú pravdepodobne tiež zo Sashe a možno aj ten náramok. Každopádne sa mi všetci trafili do vkusu, ďakujem :)




No, očividne som bola veľmi dobrá, keď som dostala takú bohatú nádielku darčekov, som naozaj vďačná, že mám také skvelé kamarátky.

Vám prajem krásnu 3.adventnú nedeľu a ja sa konečne idem dokopať aj k písaniu prác.

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

13 komentárov

  1. hehe, ja som dostala to YR telové mlieko a balzam na pery, božská vôňa. a všetky darčeky vyzerajú nádherne, bola si ozaj dobrá celý rok :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ta vona je naozaj super, urcite lepsia ako ta jablkova, ktora je tiez v specialnej vianocnej edicii.

      Odstrániť
  2. Krásné dárky, nej jsou ale kočičí náušnice :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. presne tieto kvitnuce caje sme doma mali, je uzasne to sledovat:)) a YR som ovoniavala pred par dnami, uplne som citila kolaciky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O tých kvitnúcich čajoch počujem teda prvý krát, ale vyzerá to úžasne! Kde sa to dá prosím ťa zohnať? Dala by som to ako darček mame :) Inak môžeš mi ešte povedať, koľko sa taký čaj lúhuje a či sa to má potom vybrať z hrnčeka, či ako? ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, kedze som to dostala ako darcek, neviem presne kde to kamoska kupila, ale vravela, ze v takychto sadach sa to srasne tazko zhana, bezne ich v obchdodch s cajmi zozenies kusovo, vraj to nakoniec nasla niekde na nete. Luhuje sa cca 5 min, aspon to je na obale, ja to zvyknem robit tak, ze si ho spravim do naozaj velkeho pohara a necham ho tam az kym caj nedopijem. Udajne ho mozes potom zaliat este raz, ale este som to neskusala :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem za odpoveď, určite sa po nich niekde pozriem :)

      Odstrániť
  5. Krasne darceky :) najviac ma zaujali tie kvitnuce caje :) uz som o nich niekde davnejsie citala ale zatial som neskusala

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tie mydielka su topka!

    máš sa super, že si darčeky dostala už teraz, ja ani neviem, či mi mojí friends niečo pripravia :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tie kokosové guličky vyzerajú nazjedenie a práve som dostala nehoráznu chuť na rafaelo! :)
    amethyst-fatale.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tenhle sprcháč od Yver Rocher mě hodně láká :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta