Vianočné novinky volume 2

13:41

Ako ste si mohli všimnúť, momentálne pridávame príspevky na blog len sporadicky. Bohužiaľ, máme toho veľa a času je málo. Avšak v januári sa po skúškach už určite polepšíme. Zatiaľ vám aspoň ukážeme čo nám doniesol Ježiško pod stromček. Tento rok sme asi boli veľmi dobré, lebo bol až nečakane bohatý.


Veronika dostala nový telefón, lebo jej starý už pomaly ale isto umieral a kúpila si k nemu rozkošný bodkovaný obal z ebay. Ďalej dostal super zlatú kľúčenku (pôvod neznámy :D), soľ do kúpeľa s vanilkovou vôňou z Manufaktury a najviac super cool darček dostala odo mňa :D a to tzv. "book of shadows" z Etsy. Je to ručne robená magnetická paletka, do ktorej si môžete dať tiene z rôznych paletiek a vytvoriť si tak svoju vlastnú. Určite o tom bude aj samostatný článok.


Ďalej sis dostala keramický prenosný hrnček so silikónovým uzáverom z ebay. Nech si má do čoho robiť v robote čajík. Ja som zasa dostala krásnu bodkovanú termosku a slúchadlá v tvare lentiliek.


A hrnčekov sme podostávali celkom dosť. Mačičkové vľavo sú zo Sashe, pôvod toho vpravo je neznámy ale bola k nemu krásna škatuľka.


Ďalej sme dostali krabičku na čajíky a tašku s ručne maľovaným capom. Priateľ ju nazval tiež metalovou taškou :D.


Ďalším hrnčekom, ktorý priniesol Ježiško je známy Keep Cup. Dúfam, že mi doň v mojom obľúbenom Tchibe budú ochotní spraviť kávu.


Tiež sme dostali zopár vecí na kraftenie :), toť mám veľkú záľubu v rôznych nálepkách a dekoračných páskach. Tie spodné sú textilné a tie v ruličke zasa klasické. Vpravo je sada vonných olejov aj s kahančekom.


Tak a konečne posledná foto so šperkami. Sestra dostala zelené náušnice a ja zasa mačaté a nové korálky na moju Pandoru.
Takže ako vidíte Ježiško bol u nás naozaj bohatý, ale čo je divné nedostali sme ani jeden kozmetický darček alebo nejaké oblečenie. I tak sme nadmieru spokojné :)

NikaVero a Lady Zet.

Môže sa vám tiež páčiť

19 komentárov

  1. krasne vecicky ste dostali.. keep cup som uz videla aj na inych blogoch.. aj mne sa paci tento poharik..
    Na mojom blogu mozete vyhrat cajiky napr. do novych poharikov: TU

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to sú nádherné veci,tie pásky by sa mi hodili,chystám sa od nového roka začať so scrapbookom :) a keepcup sa mi veľmi páči,ale ja by som ho nevyužila,mobil vyzerá strašne roztomilo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. čo je keep cup? :D
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keep cup je znovu použiteľný pohár na kávu, ktorý je vhodný aj pre kaviarenské stroje. Viac tu: http://www.mabets.sk/?ekopohare-keepcup,268

      Odstrániť
  4. prosiiim link na ten hrncek so silikonovym uzaverom, dakujem :) krasne veci ste dostali!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. http://www.ebay.co.uk/itm/Spotty-Polka-Dot-Thermal-Insulated-Ceramic-Eco-Cup-Travel-Mug-Silicon-Lid-Grip-/271126392196?pt=UK_HG_Crockery_RL&var=&hash=item3f20646d84
      Plus ak si do vyhľadávača hodíš "ceramic travel cup" nájde ti takéto hrnčeky aj v iných dizajnoch.

      Odstrániť
    2. dakujem, dakujem!! :)

      Odstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc hezké dárečky a také se mi líbí Tvůj blog :)Nejvíce se mi líbí ty hrnečky, které jsou fakt roztomilé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, ze sa Ti u nas paci, snad k nam zavitas aj nabuduce! A hrncekom sme sa velmi potesili, casto si robime cajiky i dobru kavu, takze sa nam zidu :)

      Odstrániť
  7. Mohla by som vediet link na ten kryt na telefon? Lebo aj ja si chcem objednat z ebay len mam stale obavy...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, bohuzial uz presny link na predajcu od ktoreho som objednavala ja, nemam, ale da sa kupit napr. tu: http://www.ebay.co.uk/itm/Color-Points-Silicone-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-Ace-S5830-Screen-Protector-/280947051460?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item4169bfcbc4 a za naozaj nizku cenu. Ja uz par mesiacov z Ebay objednavam a musim povedat, ze som nemala negativnu skusenost, dva krat mi sice tovar nedosiel, ale predajca mi ihned vratil peniaze. A stalo sa mi to len u cinskych obchodnikov, kedze tam sa mozu vyskytnut problemy s postou. Tento obal sa dovaza z Anglicka, mne dosiel doslova asi za tyzden a cena je viac nez priazniva.Len teda potrebujes mat PayPal, bez toho sa asi nepohnes :)
      Dufam, ze som pomohla :)
      Nikavero

      Odstrániť
    2. Jasne, dakujem. Musim to uz vyskusat. Lebo tu na svk nie su kryty ani velmi originalne ani nemaju tak nizke ceny

      Odstrániť
  8. Prosim ta, mozem sa spytat- kupujes si na ten pandora naramok len originaly privesky pandora alebo aj z inych stranok? Inac mas uz slusnu zbierku

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ahoj, perfektné darčeky. A môžem sa opýtať, odkiaľ je tá sada vonných olejčekov aj s lampičkou? Zháňam takú už dlho, a táto je pekná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, je napocudovanie z Lidlu, asi mali nejaky specialny relaxacny tyzden alebo co, teraz ho tam uz, bohuzial nezozenies :(

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta