Astor Soft Sensation Lipcolor Butter: 012 Unguilty Pleasure

9:36

Rúž, balzam a lesk v jednom balení. To nám sľubuje vychytávka od firmy Astor. Pravdupovediac produkty od tejto firmy ma nikdy nejak nelákali. Avšak pri mojej poslednej návšteve 101 Drogerie som zbadala, že majú dvojeurovú zľavu na všetky produkty tejto značky. To bolo znamenie, že je načase niečo od nich vyskúšať. Voľba padla na Soft Sensation Lipcolor Butter v odtieni číslo 12 Unguilty Pleasure. A že to bola dobrá kúpa!


V minulosti som už vyskúšala rôzne produkty fungujúce na podobnom princípe ako napríklad Maybelline Colour Whisper alebo Baby Lips od Dermacolu, avšak Astor Lipcolour Butter ich prekonáva na celej čiare. V prvom rade sa mi veľmi páči vysúvacie ceruzkové balenie. V prípade, že by ste vlastnili týchto masielok viac je veľmi praktické to, že ku každému odtieňu je prispôsobená farebnosť obalu, takže hneď nájdete ten, ktorý práve hľadáte.


Unguilty Pleasure je tmavší ružový odtieň s jemným fialovým nádychom. Je lesklý a celkom dobre pigmentovaný, aj keď na ruke sa tak netvári. Vďaka ceruzkovému baleniu sa nanáša veľmi jednoducho. Čo sa týka hydratácie tak mne vyhovuje v plnej miere. Na balzamo - ružo - lesk má skvelú výdrž, ktorá sa však veľmi dobre neznesie s jedením a pitím. Tak ale potom načo by nám boli klasické rúže však :).


Jediné čo by som Astor Lipcolour Butter vytkla je jeho celkom intenzívna sladká, akoby vanilková vôňa. Určite by to šlo aj bez nej. Cena je 6,99 eura ale až do konca auguste je vo všetkých 101 Drogieriách zľava 2 eurá na všetky Astor produkty, takže by bolo škoda ju nevyužiť práve takýmto spôsobom. Odo mňa má Astor Lipcolour Butter plný počet bodov. 
A ešte jedna foto priamo na perách - pre porovnanie - vrchná pera je natur, bez ničoho, spodná pera s Astor Soft Sensation Lipcolor Butter v odtieni 012 Unguilty Pleasure:


LadyZet.

Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

  1. toto je krásny odtieň! ja mám od astoru 015,a tiež si ho nemôžem vynachváliť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som si akurát cez víkend kúpila už druhý:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkná barva! až něco spotřebuji, pro jeden se stavím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja sice este nemam ziadne ale lakaju ma :) a ta vona by mi vobec nevadila :)


    Inak uz len posledne 4 dni WELEDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta