Max Factor Skin Luminizer Foundation: 45 Warm Almond

8:30

Hľadanie nového podkladového make-upu je vždy boj, aspoň pre mňa. Je naozaj ťažké pre seba nájsť tú správnu kombináciu krytia, výdrže a odtieňa. 
Ak mám zhrnúť moje nároky, tak sa obzerám po svetlom odtieni, ľahkom až strednom krytí a schopnej výdrži. Osobne preferujem žiarivejší "finiš", pleť mám normálnu až zmiešanú, preto nepotrebujem výrazne zmatňovať. 
Max Factor Skin Luminizer foundation nie je na trhu až takou novinkou a písalo o nej veľa blogeriek, avšak ku kúpe ma postrčil až článok u I Love Make Up . Jej vždy dokonalý make-up hovorí za veľa a už keď ani ona na ňom nenašla vážnejšie chyby.. Rozhodne som ho musela vyskúšať. Cena sa pohybuje okolo 15€. 

Balenie vyzerá fajn, osobne mi obaly s pumpičkou vyhovujú najviac, hlavne pri tomto type, kde sa s postupným používaním nadvihuje dno balenia a von tak dostanete maximum produktu. Je z plastu a hodí sa tak s kľudom aj na cesty. 

Osobne som si nebola istá, po akom odtieni siahnuť, podľa mňa má Max Factor strašne mätúce názvy (ešteže používa aj čísla), no povedzte, povedali by ste, že niečo s názvom Warm Almond bude najsvetlejší odtieň celej rady? Tiež som bola trošku v pomykove z tej bielej časti obsahu, bála som sa, že bude obsahovať nejaké trblietky. To sa však našťastie nepotvrdilo. Odtieň mi nakoniec veľmi dobre sadol, avšak obávam sa, že nebude pre každú bleduľu, podľa mňa má veľmi neutrálny podtón, čo nemusí sedieť úplne každému. A nepovedala by som ani, že je úplne svetlý (Nedávno som napr. skúšala vzorku nového make-upu Rimmel v odtieni Ivory, a ten bol teda o dosť svetlejší). Odporúčam teda pekne krásne vyskúšať v drogérii a vyjsť na denné svetlo, lebo sa vo výbere môžete značne popáliť.

Od teraz však môžete čakať takmer samé klady. Make-up je veľmi krémový a na pleť sa nanáša jedna radosť. Najlepší spôsob sú jednoznačne prsty, rukami ho do pleti zapracujete tak, že je takmer neviditeľný, žiadna vrstva. Zakryje menšie nedostatky, ale zároveň je stále "uveriteľný", nie je to žiadna omietka na vrchu, pleť cez neho jemne presvitá a pôsobí preto neskutočne prirodzene. 
Efekt je veľmi decentný, hoci má make-up v názve slovo rozjasňovač, žiadne trblietky nečakajte. Nie je ani prehnane matný, ako vravím, pripomína dokonalú pokožku :) Výdrž je primeraná tomu, ako je make-up prirodzený. Po tých 4 hodinách ho už treba prepudrovať, avšak nevytvára mapy a aj večer je čo odličovať. 

Pre mňa ide rozhodne o top make-up posledných mesiacov a ak mi vydrží pekná pleť, vedela by som si predstaviť aj opätovnú kúpu - čo sa mi ako beauty maniakovi nestáva :D.
Udeľujem plných 5 vlajočiek :)

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

5 komentárov

  1. Pekná recenzia aj fotky! Ja mám v poslednej dobe také nešťastie na make-upy že až...či už kúpované alebo zo spolupráce..všetko zle:D..no doma ma čaká minerálny Gosh, tak aj dúfam, že bude dobrý...minerálne mám rada, tak snáď to vydá...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Make-upy nenosím, nicméně o tomhle jsem začínala uvažovat, na dny, kdy bych chtěla a potřebovala vypadat opravdu perfektně. Přesvědčil mě svou lehkostí, nemám zájem mít na obličeji omítku. Nicméně pak jsem si to kvůli odstínu zase rozmyslela. Jsem opravdu bílá. A navíc mi přijde, že ty jsi úplně jiný typ, vzhledem k tomu, že ti sluší, mám obavy z podtónu make-upu. Asi to není nic pro nás, co potřebujeme opravdu výrazně chladně růžový.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Měla jsem vzoreček a jsem nadšená! Je opravdu parádní! Rozhodně si jej pořídím, ale patrně až na jaro nebo léto, teď mám make-upů až až :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rozmýšľala som, či si kúpim tento alebo hľuzovkový. Vybrala som hľuzovkový a zle nedobre. Po tomto tiež pokukávam, no uvidíme.:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta